Wpisy 2 963 513 – 2 963 612
2 września 2017 17:25 → 2 września 2017 18:50, 100 wpisów
ja troszke poszlem mm 1x10/10 1x6/6 1x8/8 1x7/7 2x duzy z plusem 2x mini tyle w plecy no coż i 1x mini wazny od pondz do niedz
dziekowa zaq wiemy i tak ze to juz po kasie moze 2zł ale szpana jest
bolek nie poznaje kolegi na bogato a co nie kto bogatemu zabroni
doktore tez tak myslalem ja mam starch bo 2x typowane nie poslane w tamtym roku weszły i to boli
ja z kumplem z roboty wziolem na pol 60 zdrapek po 1zł drzewko szczescia jakis czas temu tylko sie zwrocił kosztm moze tam z 10zł w plecy było ale proba była
spółkę można zalegalizować jeśli się wygra większą sumkę
https://skylotto.pl/pages/legalnosc
https://skylotto.pl/pages/legalnosc
doktore moze bez komentarza ale wypije twoje zdrowie i niech to bedzie w realu
a dokładnie było to 5.08 dodało 8.70-tek powiedziałem do miłej pani ze to nierealne żeby tyle zagrałoi anulowałem
mnie najbardziej drazni to ze dziennie multi gram sledzi sie strone szuka sie liczb wymiana zdan z wami z zielonej i nic kazdy cos tam raz na rok moze 2 wejdzie 7/10 a zagralem raz keno 6/6 z chybika na 2 losowania i dało 500zł a wogle w to nie gram cos mnie koplo bylo to w sierpniu
doktore jagby czlowiek wiedział,z sie kipnie to se siadzie...ale kojaze tą sytuacje we wczsniejszych twoich wpisach co zrobic
tak jest tak samo ilosc zakładów nie sadzi o wygranej czasem tylko jeden starczy dzis zaszalem wiem ze w plecy ale jak masz trafic to tak jak ja w keno fuksem jednym zakledem to samo tyczy sie innyc gier...szczescie i tyle
sebool
mi w keno wchodzą ostatnio 2/2
a 5/5 nie chce co najwyżej 4/5
mi w keno wchodzą ostatnio 2/2
a 5/5 nie chce co najwyżej 4/5
ts to jednak męda skubana chcialbym widziec ktoregos z zielonej multi 9/10 10/10 w realu a nie 2 lub 3 wygrane 7/10 lub5/5 przciez nas tu jest 100-tki az nie mozliwe wiemy ze ts nas robi ale sie łudzimy
bolek ja wogle w keno nie gram puscilem ze spontana i dalo 500zł ale juz ts se to odebrał
sebool
tak właśnie jest spontan to najlepsze imprezy i w tym przypadku też
tak właśnie jest spontan to najlepsze imprezy i w tym przypadku też
Znalazłem zależność miedzy wylosowanymi a te które Benda losowane
Kto ma prawko niech sie wypowie jest zielone światło znaki pierwszeństwo przejazdu i lamane pierszenstwo chce skrecic w lewo anapezeciw jedzie prosto kto ma pierwszeństwo