Wpisy 2 963 473 – 2 963 572
2 września 2017 16:47 → 2 września 2017 18:10, 100 wpisów
dobry porzadny odkurzacz ktory sam myje i sprzata to kosztuje w granicach 7000tys zł na nasze,ale juz taki najwyzszej klasy, a taki z sredniej polki z ktorym bedziesz biegal po pokojach ipioracy to juz jakies 700 do 1800zl
makler slyszales o czyms takim ROOMBA 990 u cioci angeli w deutschbadzie kosztuje jedyne 2,500tys ejro
a co do zartow Maklerku to lepiej pozartowac jest tez jak smutac sie,ciekawy jestem kto dzis trafi te 21 milionow imoze sobie wtedy pozwoli tez na taki sprzet na ten odkurzacz
dobra uciekam cos zszamac i na jakies zakupy skoczyc i do lotka wyslac jakiegos jednego MM I OKIENKO MINI do pozniej narzie wszystkim
ja troszke poszlem mm 1x10/10 1x6/6 1x8/8 1x7/7 2x duzy z plusem 2x mini tyle w plecy no coż i 1x mini wazny od pondz do niedz
dziekowa zaq wiemy i tak ze to juz po kasie moze 2zł ale szpana jest
bolek nie poznaje kolegi na bogato a co nie kto bogatemu zabroni
doktore tez tak myslalem ja mam starch bo 2x typowane nie poslane w tamtym roku weszły i to boli
ja z kumplem z roboty wziolem na pol 60 zdrapek po 1zł drzewko szczescia jakis czas temu tylko sie zwrocił kosztm moze tam z 10zł w plecy było ale proba była
spółkę można zalegalizować jeśli się wygra większą sumkę
https://skylotto.pl/pages/legalnosc
https://skylotto.pl/pages/legalnosc
doktore moze bez komentarza ale wypije twoje zdrowie i niech to bedzie w realu
a dokładnie było to 5.08 dodało 8.70-tek powiedziałem do miłej pani ze to nierealne żeby tyle zagrałoi anulowałem
mnie najbardziej drazni to ze dziennie multi gram sledzi sie strone szuka sie liczb wymiana zdan z wami z zielonej i nic kazdy cos tam raz na rok moze 2 wejdzie 7/10 a zagralem raz keno 6/6 z chybika na 2 losowania i dało 500zł a wogle w to nie gram cos mnie koplo bylo to w sierpniu
doktore jagby czlowiek wiedział,z sie kipnie to se siadzie...ale kojaze tą sytuacje we wczsniejszych twoich wpisach co zrobic
tak jest tak samo ilosc zakładów nie sadzi o wygranej czasem tylko jeden starczy dzis zaszalem wiem ze w plecy ale jak masz trafic to tak jak ja w keno fuksem jednym zakledem to samo tyczy sie innyc gier...szczescie i tyle
sebool
mi w keno wchodzą ostatnio 2/2
a 5/5 nie chce co najwyżej 4/5
mi w keno wchodzą ostatnio 2/2
a 5/5 nie chce co najwyżej 4/5