Wpisy 2 958 625 – 2 958 724
28 sierpnia 2017 23:03 → 29 sierpnia 2017 01:47, 100 wpisów
Najwyższa wygrana padła 9 lutego 2012 r. w Gdyni. Szczęśliwy gracz wzbogacił się wówczas o 33 787 496 zł. Wtedy padły następujące liczby: 9, 12, 17, 23, 48, 49
Oto cała lista najczęściej zakreślanych w szczęśliwych kuponach liczb: 17, 21, 24, 27, 29, 34.
ha ha
Magda Gessler 21 lat/kilogramów temu:
Magda Gessler gotuje w Polsacie (1996)
https://www.youtube.com/watch?v=Q6Iz-YSAomM
Magda Gessler gotuje w Polsacie (1996)
https://www.youtube.com/watch?v=Q6Iz-YSAomM
Czego nie należy robić !
Pamiętaj !
Co nie należy robić ! Grając nigdy nie ulegać emocjom. Jeżeli raz się powiedzie to w żadnym wypadku nie należy grać już następnym razem za większe pieniądze.
Po wygranej należy "odpuścić sobie" 1-2 losowania
(Jeśli raz się powiedzie to następnym razem grać za większe pieniądze NIE !!!
Po wygranej należy odczekać 1-2 losowania i wtedy zacząć grać !)
Nie należy także zwiększać bez końca ilości obstawianych liczb. - Jeżeli się nie powodzi w grze trzeba czasem poczekać na przyjazne wiatry (w międzyczasie wchodząc np. na podstroję naszej firmy poświęconą energii wiatrowej).
Nie napalać się na wielkie wygrane kreśląc 10 liczb.
Najlepiej jest wybierać kilka liczb max 3-9 i grać systemem na maxymalnie 10 losowań i zależnie od kieszeni regulować zakład stawką.
Nie należy także grać na pewne liczby przez kilka lat takie same.
(Chociaż nieraz jest to sposób o ile liczby te są BARDZO często losowane).
Sprawdzać w senniku oznaki snów gdyż jeśli przyśni się gówno to należy grać stawka x10.
Nie należy typować liczb pod rząd tz. 11,12,13,14. Bardzo rzadko takie uklady się trafiają i najlepiej typować po jedenj liczbie z przedziału (1-10,11-20,21-30,31-40,41-50,51-60,61-70,71-80) max 8.
Typować wieczorem po losowaniu przed snem. Myśleć o liczbach i rano podejmować decyzje czy zmienić czy grać na nie.
Pamiętaj !
Co nie należy robić ! Grając nigdy nie ulegać emocjom. Jeżeli raz się powiedzie to w żadnym wypadku nie należy grać już następnym razem za większe pieniądze.
Po wygranej należy "odpuścić sobie" 1-2 losowania
(Jeśli raz się powiedzie to następnym razem grać za większe pieniądze NIE !!!
Po wygranej należy odczekać 1-2 losowania i wtedy zacząć grać !)
Nie należy także zwiększać bez końca ilości obstawianych liczb. - Jeżeli się nie powodzi w grze trzeba czasem poczekać na przyjazne wiatry (w międzyczasie wchodząc np. na podstroję naszej firmy poświęconą energii wiatrowej).
Nie napalać się na wielkie wygrane kreśląc 10 liczb.
Najlepiej jest wybierać kilka liczb max 3-9 i grać systemem na maxymalnie 10 losowań i zależnie od kieszeni regulować zakład stawką.
Nie należy także grać na pewne liczby przez kilka lat takie same.
(Chociaż nieraz jest to sposób o ile liczby te są BARDZO często losowane).
Sprawdzać w senniku oznaki snów gdyż jeśli przyśni się gówno to należy grać stawka x10.
Nie należy typować liczb pod rząd tz. 11,12,13,14. Bardzo rzadko takie uklady się trafiają i najlepiej typować po jedenj liczbie z przedziału (1-10,11-20,21-30,31-40,41-50,51-60,61-70,71-80) max 8.
Typować wieczorem po losowaniu przed snem. Myśleć o liczbach i rano podejmować decyzje czy zmienić czy grać na nie.
A mi się dzisiaj w nocy śniły pieniądze noi co to znaczy kto mi przetłumaczy
Kwiecie- nie mój >>
Część regulaminu >
Możliwość blokady lub usunięcia konta:
Osoby wulgarne, SPAM-ujące lub przejawiające inne negatywne działania na stronie multipasko.pl, mogą zostać zablokowane. Blokada może dotyczyć wyłącznie pisania na czacie lub całego konta.
Część regulaminu >
Możliwość blokady lub usunięcia konta:
Osoby wulgarne, SPAM-ujące lub przejawiające inne negatywne działania na stronie multipasko.pl, mogą zostać zablokowane. Blokada może dotyczyć wyłącznie pisania na czacie lub całego konta.
Forasami wg. sennika pieniądze, maja przyporządkowaną liczbę- 57 , jaśniej nie mogę
Na południe często idą powtórki i wariacje więc w 1 z zakładów uwzględnię rozszerzone psujki >>> , może akurat ....
Nasze służby podobno mają się tam wybrać
Powinni dopaść i wykastrować sqrvysynów
Powinni dopaść i wykastrować sqrvysynów
Chyba wystrzelana opcja ale kto wie?
>> 42 << jej psujki to >>> 38,,50
>> 42 << jej psujki to >>> 38,,50
Stawiam na>58...i niech mi wymyślają od śpiochów
Jutro się okaże,kto się obudzi z ręką w nocniku
Jutro się okaże,kto się obudzi z ręką w nocniku
12..42 niech wypadnie z bębna splunąłem trzy razy przez lewe ramię i rzuciłem dwa faki
kropka
kropka
witam kubus
Pan sorki za ignorancje ale cos prócz keno jest losowane komputerowo?
Forsami jesli snily sie ci pieniadze to uwazaj na swoje wydatki, poniewaz gdy snia sie pieniadze to sa zawsze straty pieniezne i niepowodzenia
zorem u kogos ze chce obstawic nr 17 i 71 na godzine 14 jutro, wiec odrazu odpowiadam smialo mozna obstawiac poniewaz jutro te liczby moga wyjsc razem, tak mi wychodzi z moich statystyk, ktore prowadze tez, ze liczba 17 i 71 moga sie pojawic jutro albo o14 albo oo 21,40
w keno i ss zatem nie ma losowości-ciekawe jak czesto zmieniaja warunki brzegowe
Jak gbyram w Cyfrolandzie to coraz częściej zauważam coś co jest podobne
do "Kodu Tory" a dalej można to kojarzyć z >> losem a nawet z losowaniem
do "Kodu Tory" a dalej można to kojarzyć z >> losem a nawet z losowaniem
Jestem
a ja się wreszcie doczytałem czemu typowanie może być skuteczne w zbiorze zdarzeń
haha prezenterki
haha prezenterki
Zabawilam się na necie i tak wyszło przepisanie
Dobra mam za małe IQ żeby siedzieć tutaj o tej porze
Dobranoc kokardki >>
Dobranoc kokardki >>
szkoda do jutra Pan
Artur jak wyniki dzisaj twojej gry?
Pan nie odejmuj sobie
Artur jak wyniki dzisaj twojej gry?
Pan nie odejmuj sobie
Czesc wszystkim... Hej