Wpisy 2 958 170 – 2 958 269
28 sierpnia 2017 14:33 → 28 sierpnia 2017 17:24, 100 wpisów
arczibalik73 oczywiscie wiekszosc opcji jest zablokwoanych, ale statystyka typuje tak samo w pelnej czy demo, tylko masz ograniczenie ilosci liczb
w pelnej wersji jest 5-6 statystyk, w demo tylko 1 ale i tak mozna cos zlowic
tom28 nie jest darmowy, ale mozna korzystac z demo ile sie chce
Islandorka
znów bzdety weszły 9,10,45 - 3/6 . 3/7 i 2kosze dziadowski ts
angierski jak bym niesprawdzil to bym nie pisalnic o tym,ja niemowie ze niemozna czegos zlowic ja zawsze powtarzam ze trzeba zawsze wszystkiego sprubowac ,a noz widelec sie uda i cos z tego bedzie
Trafilbym 3 ale nietypowalem na wieczór pewniaki 2,18,30 te trzy
Odkrylem nowy sposób jak trafiać śpiochy ta metoda
wszystkie programy do gier liczbowych sa platne chyba tylko poza tymi ktore oferuje TS na swojej stronie jak np multiparis
wszystkie programiki sa fajne i i mozna sie nimi pobawic, ale wersje demo nie daja tego co juz orginalna wersja z licencja ,moze too i troszke pomaga ale czy faktycznie jest takie zaraz skuteczne, ja tam wole sam sobie typowac bez takich maszyn poco mam sobie sieczke w glowie robic z liczbami,
kuba moze zlego slowa uzylem z tym oferuje, akurat , ale wiem ze jest takie cos i mozna z tego korzystac tez ,, kiedys to tez tam przegladalem nieemowie ze nie, ale nigdy tego niewykorzystuje do swoich typowan liczb iu do gry ,
kuba moze zlego slowa uzylem z tym oferuje, akurat , ale wiem ze jest takie cos i mozna z tego korzystac tez ,, kiedys to tez tam przegladalem nieemowie ze nie, ale nigdy tego niewykorzystuje do swoich typowan liczb iu do gry ,
kuba zagladnij do kg i siebie
czy jest ktos kto bawi sie liczbami i ma jakies ciekawe moze cos z tego 57 59 48 51 16 24
tom28 tobrze widze obstawiasz liczby
arczibalik nie korzystam z żadnych programów do typowań po prostu sam sobie układam liczby.
tak tom28 niekorzystam z tych programow kiedys je sobie uzywalem, dawniej ale ful kasy poplynoolem na tych generatorach dlatego teraz sam sobie typuje liczby swojimi sposobami i wysylam i powiem ze szybciej cos trafie jak sam wydumam numery jak z jakiejs maszyny
kresle na podstawie swojej statystyki liczb ktora prowadze juz od roku 2000, i juz poznalem niektore pary liczb ktore tez i wychodza ze soba razem lub na przemiamn jedna po drugiej
noto jesli wydumales sobie te zestawy wczoraj to wyslij sobie je
kurczę bo spać mi się nie chciało więc trzeba pomyśleć nad typami na najbliższe losowania i posłałem je na 11 losowań
tom28 ja sie nie smieje z twoich zestawow oj nie , ja bym jeszcze tu pare liczb dokreslil z 70tek i tez tak zrobie na 31.8,2017
ja w ubieglym roku na tych duzych liczbach przytulilem 8z10 dlatego popieram ten twoj zestaw liczb,liczby powtarzaja sie co jakis czas i kto wie moze ustrzelisz kilka 5tek na tym zestawie trzymam
sebol82 dobrze kombinujesz z tymi liczbami tez jak tom28
jesli sie nie myle w tamtym roku bodajrze we wrzesniu odpaliła z 3 do 4 razy
no ja wole mlodsze jak 30, a 70to juz nie bo za mlode wiekiem, zas jesli chodzi o liczby w MM to ostatnio poluje na przedzial 60 do 80
tom28 to pieknie jak tym zestawikiem trafiles kasiorke oby tak dalej , jeslli nim trafiles to graj nim dalej, moze jeszcze raz ci sie uda trafi tylko doloz tam moze jakies jeszcze z 2 numerki inne i sproboj trafic juz np 7z7 powodzenia
06,10,12 chyba nikt nie wymienial mam lenia niechce mi sie cofac a z 70 tek............
gryks76 co do 70
gryks76, 71,72,73,75,76,77,78,79,80
najlepiej wszystkie
U mnie o 14:00-2/2+5/10 skromnie
a tego to nie wiem, czy dzisiaj czy jutro i ale napewno na koniec miesiaca i na 2 losowania odrazu to wysle ale stawka pojedyncza oczywiscie bo jesli nie trafisz t np tpo bynajmniej staraacisz 5taka zamaist np 30zł
adis8
dobra ja juz uciekam w swoje liczby ,trzeba cos na wieczor zatypowac w mini,MM i EXP I brac sie dalej za malowanie pomieszczen
narazie wszystkim do pozniej
narazie wszystkim do pozniej
maluje mieszkanie
Ja też na 14:00 nie grałem i w tym tygodniu nie będę grał, tylko na wieczór (praca )