Wpisy 2 958 125 – 2 958 224
28 sierpnia 2017 14:13 → 28 sierpnia 2017 15:38, 100 wpisów
zao69 hejka
to faktycznie cyrk nie z tej ziemi
Tak to dzisiaj było.
UFO. 5 liczb. 889.
Prognoza: 1-2/5. Jest 1/5.
UFO. 5 liczb. 889.
Prognoza: 1-2/5. Jest 1/5.
czesc sniezynekdla tegoo ci nie wpadlo nic bo za malo liczb wyslales trzeba bylo najmniej na 7 wyslac liczb,ja bym nigdy nie wysylal unas na 3 liczby bo nie wiadomo co moze i pasc z tych 80liczb,trojki sa nie pewne wedlug mnie,no chyba ze masz jakies uniwersalne 3 liczby na ktore czesto wchodzi kasa za ta 3 liczb to juz co innego jest
arczik a z głupoty wyslalem bo baba wydacnie miała chciała mi 3,30 reszty wydac po 5 groszy heheh
w spożywczym drobnych braklo i mi gada ze musi my wydac 3.30 po 5 groszy gadam dobra niech będzie multi i dolozylem 70 gr na zdrapka i w zdrapce tez dupa przecież nie wezme tyle złomu za reszte hehehe
ale jazda w moim programie w demo wczoraj wszedlo 4/7 w mini lotto 3 x 4/5 i 12 x 3/5 systemem na 21 zakladow minimum 2000 zysku za 26 pln sprawdzcie jak chcecie
Arczik,,od polowy sierp dla mnie taką liczbą jest 79 wczoraj miala okienko na wejscie dla mnie byla pewniakiem
angierski dawaj ten program lepiej hehehehe
nie no ja sniezynek wszystko rozumie ,wyslales to wyslales chciales wygrac, a straciles, no ale coz taka jest gra
ale w demo sprawdzcie wygenerujcie sobie typy w mini lotto z jednej statystyki tej w demo i 4/7
skopiowałem linka zaraz tam lukne angierski
makler z ta twoja liczba tez sie zgadzam jesli chodzi o 79 liczbe,
wtaj kubus witaj
ok tylko jave musisz miec zainstalowana i najlepiej jak masz windows 10 czy 8 to zaznacz uruchom jako administrator skrot
bo ciagle wyskakuje okno rejestracji (bo nie moze zapiszac do pliku konfiguracyjengo)
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
wygeneruj mini lotto na 7 liczb i zrob system np. na 5 liczb (21 zakladow) tylko zaktualizuj wyniki losowan do wczoraj
wlasnie nie wiem jak go uruchomić hehehe
przez ikone programu, ale trzeba go na demo tez jakos zarejestrowac
hahahja i teraz wszyscy beda generowac tym urzadzeniem numerki dobre sobie
nie wczoraj bylo ok bo mi dalo ponad 2000 ale nie am tak zawwzsze
angierski dobra już wiem potem będę cos dzialal bo teraz se drinka pije z sokiem bananowym ja pierdziele diete mam mieć heheheh
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 460 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
wlasnie to jest to ze wszystkie te generatory wymagaja rejstracji albo abonamentu miesiecznego juz sie z tym spotkalem nieraz w necie i dlatego tez i niekorzystam z takich zabawek,poniewaz chca wyludzic kase
Sniezynek1554 ok potem ja nei bede przy kompie tylko na tablecie bo laoptop mi sie uszkodzil to zmyka m dalej do pracy
arczibalik73 na demo trzeba go tylko zarejestrowac - nie ma okreslonej liczby dni testowania
agierski do potem hehehe
ja nie chce zebyscie kupowali ode mnie poprostu testujcie i sprawdzcie moze na demo cos swygracie
angierski ja wiem co to jest demo, tu sa ograniczone funkcje niektorych funkcji i jesli chodzi o aktualizacje wynikow to musisz wprowadzac recznie,poniewaz nie wszystkie takie wersje demo maja automatyczna aktualizacje wiem bo rozpracowuje taki jeden tu generator ostatnio,do ekstra pensji niewiem czy tuo cos da ale trzeba sprobowac nie toi tez jest wersja demo
demo nigdy nie poda ci prawidlowych wynikow dopiero jak kupisz licencje do niego wtedy masz odblokowane wszystkkie funkcje i morzesz pelnoprawnie korzystac z rego programu
demo nigdy nie poda ci prawidlowych wynikow dopiero jak kupisz licencje do niego wtedy masz odblokowane wszystkkie funkcje i morzesz pelnoprawnie korzystac z rego programu
arczibalik73 skad wiesz jak nie sprawdzales - aktualizacje wynikow sa dostepne w demo
arczibalik73 oczywiscie wiekszosc opcji jest zablokwoanych, ale statystyka typuje tak samo w pelnej czy demo, tylko masz ograniczenie ilosci liczb
w pelnej wersji jest 5-6 statystyk, w demo tylko 1 ale i tak mozna cos zlowic
tom28 nie jest darmowy, ale mozna korzystac z demo ile sie chce
Islandorka
znów bzdety weszły 9,10,45 - 3/6 . 3/7 i 2kosze dziadowski ts
angierski jak bym niesprawdzil to bym nie pisalnic o tym,ja niemowie ze niemozna czegos zlowic ja zawsze powtarzam ze trzeba zawsze wszystkiego sprubowac ,a noz widelec sie uda i cos z tego bedzie
Trafilbym 3 ale nietypowalem na wieczór pewniaki 2,18,30 te trzy
Odkrylem nowy sposób jak trafiać śpiochy ta metoda
wszystkie programy do gier liczbowych sa platne chyba tylko poza tymi ktore oferuje TS na swojej stronie jak np multiparis
wszystkie programiki sa fajne i i mozna sie nimi pobawic, ale wersje demo nie daja tego co juz orginalna wersja z licencja ,moze too i troszke pomaga ale czy faktycznie jest takie zaraz skuteczne, ja tam wole sam sobie typowac bez takich maszyn poco mam sobie sieczke w glowie robic z liczbami,
kuba moze zlego slowa uzylem z tym oferuje, akurat , ale wiem ze jest takie cos i mozna z tego korzystac tez ,, kiedys to tez tam przegladalem nieemowie ze nie, ale nigdy tego niewykorzystuje do swoich typowan liczb iu do gry ,
kuba moze zlego slowa uzylem z tym oferuje, akurat , ale wiem ze jest takie cos i mozna z tego korzystac tez ,, kiedys to tez tam przegladalem nieemowie ze nie, ale nigdy tego niewykorzystuje do swoich typowan liczb iu do gry ,
kuba zagladnij do kg i siebie
czy jest ktos kto bawi sie liczbami i ma jakies ciekawe moze cos z tego 57 59 48 51 16 24
tom28 tobrze widze obstawiasz liczby
arczibalik nie korzystam z żadnych programów do typowań po prostu sam sobie układam liczby.
tak tom28 niekorzystam z tych programow kiedys je sobie uzywalem, dawniej ale ful kasy poplynoolem na tych generatorach dlatego teraz sam sobie typuje liczby swojimi sposobami i wysylam i powiem ze szybciej cos trafie jak sam wydumam numery jak z jakiejs maszyny
kresle na podstawie swojej statystyki liczb ktora prowadze juz od roku 2000, i juz poznalem niektore pary liczb ktore tez i wychodza ze soba razem lub na przemiamn jedna po drugiej
noto jesli wydumales sobie te zestawy wczoraj to wyslij sobie je
kurczę bo spać mi się nie chciało więc trzeba pomyśleć nad typami na najbliższe losowania i posłałem je na 11 losowań
tom28 ja sie nie smieje z twoich zestawow oj nie , ja bym jeszcze tu pare liczb dokreslil z 70tek i tez tak zrobie na 31.8,2017
ja w ubieglym roku na tych duzych liczbach przytulilem 8z10 dlatego popieram ten twoj zestaw liczb,liczby powtarzaja sie co jakis czas i kto wie moze ustrzelisz kilka 5tek na tym zestawie trzymam
sebol82 dobrze kombinujesz z tymi liczbami tez jak tom28