Wpisy 2 956 887 – 2 956 986
27 sierpnia 2017 17:15 → 27 sierpnia 2017 18:03, 100 wpisów
hejka
Faral40 hejka
nad czym tam debatujecie?
Faral40 a ty skąd jesteś?
Przez Bytom też można i Tarnowskie Góry
zresztą zależy czy busem czy KZK GOP
zresztą zależy czy busem czy KZK GOP
Faral40 w Bytomiu to ja mieszkałem od 1970 do 2010 a teraz w Piekarach śl
Ja tam kursuję korzystając z usług KZK GOP
Faral40 czasami bywam wlkp Kalisz może wrócę w inne miasta zależy od kontrahentów bo moja praca to nie tylko Piekary śl.
No wiem gdzie Fałata
No wiem gdzie Fałata
zgrywusek czym bliżej wyjazdu to mam zaćmienie mózgu hehehe na jakie zestawy i na ile jak i co i chyba prędzej w psychiatryku się znajdę niż w Czeskiej Fortunie hehehe
zgrywus a co wybierasz się ze mna do Czeskiej fortuny hahahaha jako obstawa hahahah
Faral40 wiem gdzie były Górniczy na al. Legionów hehehe teraz szpital nr 4 pracowałem tam w nim a także miałem praktyki na oddzialach
jocia hej
Faral40 ja miałem praktyki w latach 2006 a pracowałem tam 1988 r hehehe jako smarkacz potem miałem praktyki na chirurgii neurologii robiąc terapeutę zajęciowego
Faral40 i w okresie 2009 2010 też miałem ale po jakimś dniu sporadycznie gdy robilem mgr promocji zdrowia
Faral40 a co by nawet złego było jak by leżący - choroby każdy z nas jakieś ma nawet i skrzywienie przegrody nosowej hahahah i już się leży na laryngologii by ją wyprostować hehehe
Faral40 siedz bo nudno bedzie
Jocia a coś ty taka obcykana
jocia ty pracujesz w czwórce na Legionow?
jocia kiedyś tam była lekarka taka dr Zdunek
doktorek hej
jocia tyle to ja wiem a jak już słysze dr Pieniążek czy Motyka to dostaje delirium tremens
jocia kawa chyba hahahaha
jocia lepiej delirium tremens niż infarctus myocardii hahahaha
jocia no na pisałem heheheh bo tak na mnie ci panowie dzialaja ze bez picia dostaje delirki hahahha
jocia wreszcie jutro do pracy bo fisia bym już dostal za dużo wolnego
jocia jutro do Rudy sl
jocia ja tez hahahaha
jocia jutro do Rudy a we wtorek dzień zbawienny Cieszyn i co wpadnie a co nie w środa chorzow w czwartek Chrzanów i zas 3 dni wolnego hehehe, jocia wiem do ciebie na kawa wpadna będziemy numerki i zestawy liczbowe wymyślać hehehehe
menstar hejka witaski
Jocia może natchnienia dostanesz i ci się cyferki objawia hahaha
jocia ale na serio czym blzej to ja nie wiem co obstawić
jocia czy 3 i 4 ki 9 z 49 czy 4 i 5 tki 20 z 80 a może 3 z 21 ja naprawdę fisia dostane
Jocia jedno wiem 225 zł będę miał do dyspozycji na gre
zaraz wracam wc wzywa na posiedzenie rady pedagogicznej
jocia do kolejnego sklikania
wróce do 10 min
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 645 000
typniete skreslone mozna teraz ogladac kochane zaglebie lubin z legla warszawa zaglebie lubin