Wpisy 2 955 987 – 2 956 086
26 sierpnia 2017 15:11 → 26 sierpnia 2017 18:10, 100 wpisów
zbigniew g zrobic dziecko to jeszcze nie taki problem jak go wychowac i jeszcze dac mu dobry start
Magisterski masz dzieci
Angierski miało byc
spokojnie nie dlugo te 500 plus sie tez i skonczy tylko niech za jakis czas zmienia sie u koryta, poniewaz tam wszyscy wiecznie w rzadzie zyc nie beda,tez,
Angielski a jak śr w padniesz
zbigniew g jak wpadne to trudno, trzeba bedzie alimenty placic
I twoje geny przekazesz dalej
Jesteś za stary
Qbam tym się łudziłem że w Ekstra Pensje tylko 5/35że to niby łatwej trafisz nic bardziej mylnego dlatego raczej w Eurojackpot nie będę grał jak tu w nic nie idzie trafić to w Eurojackpot trafie trafie ale na bruk z torbami a nawet jedną goły i nie wesoły
zbigniew g ja juz tylko moge jedynei uprawiac sex z przyjemnosci
Jak ci pęknie przekszesz dalej
ja tam do dzieci nic nie mam, a niech sie rodza i to jak najwiecej, tylko niech rzad im zapewni utrzymanie ze swojej puli wynagrodzen, a nie okrada polakow na rozne sposoby,np.podatki,OFE i inne ,niedlugo niemcy tez sie juz skoncza bedzie bagdad, slyszeliscie cos takiego ze w niemczech do drukowuja ich bylej waluty czyli marki, cos sie szykuje chyba nie dlugo ciocia angela wyjdzie z uni i wprowadza zpowrotem marki zamiast euro, przedwczoraj czytalem na necie o tym gdzies ze niemcy do drukowuja marki, i wtedy skonczy sie babci sranie,ciekawy jestem czy to sie potwierdzi to jest tak jak tu z lotkiem
Lecę pa aha już 25% Japonia siedzi w więzieniu tych co poszli na emeryturę kradną itp by ich zamknęli bo tak nisko im płacą emerytury a w więzieniu opiekuje mają itp lecę pa
u nas produkt krajowy brutto 700 mld w niemczech 3,5 biliona ale niemcow jest 3 razy wiecej prawie
Wszędzie tu widzę liczby 3,25%70,35 z waszych wypowiedzi można niezły zakład stworzyć
R reguły jak ktoś dobrze zarabia to niegra w Lotto wynalazki raczej pokazuje nam grającym palcem na czole poco bogatemu no chyba że chce przybytek powiekszyć ale raczej nie tą drogą
w niemczech sytuacja jest obecnie nie pewna,tam jest wiecej juz ciapatych niz samych niemcow dlatego jest taki kociol,tez,ciocia Angela tam tak kreci z tymi uchodzcami ze niewiadomo czy oni jej nie wygonia z jej ojczyzny ,i gorzej bedzie jak bedzie musiala sie ewaukowac z wlasnego domu gdzies indziej moze na sibir lub kamczatke
jeszcze poziomem zycia musimy popracowac troche zeby bylo lepiej 2 x lepiej minimum
niemcy sa bardzo goscinni i sypia pieniedzmi wiec jak nie maja co z nimi zrobic to niech zasilaja terrorystow
dobra ale koniec tu juz tych niusow z mojej stronie ,o islamabadzie w francji i deutchbagdadzie ,
znaczy np. wplacamy wszyscy po 10 zl z tego nie losujemy liczby tylko ludzi ktorzy wygraja np. po 1/100 tej kwoty
zalozmy jest 10 mln puli to po 100.000 kazda ze stu osob dostaje
bez zadnej zabawy w liczby, poprostu wplacamy i ktos wygrywa nie zaleznie od liczb loteria poprostu bez bawienia sie w statystyki liczby itp
alez oczywiscie ze sa bardzo goscinni wiem otym szczegolnie jak ugoscili tych islamistow i ciapatych w jednym z bylych obozow po stronie rzeszy,do budynkow gdzie byli traceni ludzie wstawili im ,lozka i kuchenki aby mieli sobie na czym gotowac,oczywiscie kazdy z nich dostal swoj personalnumer na rece jak za drugiej wojny swiatowej, co by sie tam w niemczach niepogubbili czasem,co dzien dostarczaja im jedzenie , oni tego niecha oni chca po 600euro juz co tam 300euro?
no czyli poprostu plaga przyleciala tam gdzie najwiecej jedzenia
polakow nie stac utrzymywac obcokrajowcow nawet panstwo sie zaduzylo na poczet emerytur
porpostu trzeba zrobic sztuczne panstwo w afryce ogrodzic i wszystkich emigrantow tam odeslac (bo to emigranci zarobkowi)
ale dobra jak maja tak maja ,chcieli miec klopot to maja, najwazniejsze jest ze unas ich niema w takiej ilosci,i moze i tez nigdy nie bedzie, ciekawy jestem co niemcy zrobia z nimi jak faktyczne by wyszli z uni, wtedy ciapate ich wykopoia a unia padnie, juz nasz przewodniczacy tez bedzie mial klopot gdzie to wrocic? bo tu w polsce go nikt nie chce
pytanie za 1000punktow a z jakiej to paki my polacy mamy utrzymywac jakiegos wiesniaka z afryki? co nam ktos cos daje za darmo? dostal ktos cos za friko od rzadzacych bo ja jeszcze nie, no chyba ze po dupie tylko zawsze i po kieszeni
dobra musze zajrzec co dzis za liczby wypadly w multi bo jeszcze nie patrzylem i zobaczyc co sie kroic bedzie na wieczor
gryksie a ile jutro ciepniesz na taca ,a ile na gre?
to chba bedzie zalezalo o trafienia GRYKSA76 w gry co nie?zeby dac komus cos zarobic trzeba najpierwsamemu cos zarobic,
o fajne liczby wyszly o 14 tej w multi wkoncu cos sie tu zaczyna zmieniac
a nie tylko
a nie tylko
zapiszczie sobie gdzies nastepna 3z3 liczb 40,41,42 w MM
kuba jestes?
dopisz sobie te 3 cyferki co wyzej i czesto je obstawiaj z innymi tez liczbami,wtedy bedziesz trafial
trafic to trudna sprawa
https://pl.unibet-1.com/softgames/keno-old-1.64658
https://pl.unibet-1.com/softgames/keno-old-1.64658
kubus wez sobie obiez jakies jeszcze do tego 3czy tam 4 liczby dopisz do tych liczb tej tutaj trojki wyslij je na kilka dni nie wiecej jak na 7liczb i czekaj ze wpadna one, liczby sie powtarzaja czesto juz napewno,graj na male stawki aby trafic male kwoty jeslli np. trafisz 7 z 7 liczb dopisz jedna liczbe i graj na 8z8 ,az wszystkie trafisz,jesli nic z nich nie padnie np tpo zmien na inny zestaw liczb i tez wysylaj je np tak przez 2tygodnie codziennie, zobaczysz to po jakims czasie wroca ci sie z nawiazka
i bedzieszz trafial zrob sobie tzw swoje zestawy ktore beda dojic TS z kasy
witam ponownie
Robert Lewandowski 2x gooolll ten drugi super gol
Werder Brema - Bayern 0:2 mecz trwa Robert
Robert Lewandowski 2x gooolll ten drugi super gol
Werder Brema - Bayern 0:2 mecz trwa Robert
2 956 043. masterszef 2017-08-26 (16:03) Polandia południowa
gryksie a ile jutro ciepniesz na taca ,a ile na gre?''darmozjada nic nie daje tania prowokacja
gryksie a ile jutro ciepniesz na taca ,a ile na gre?''darmozjada nic nie daje tania prowokacja
Werder Brema - Bayern Monachium 0:2 full time
Robert , tak trzymaj
Robert , tak trzymaj
kubus nieraz tak wpadaja, to zalezy kiedy wysle tez w jaki dzien, jak mam kase to obstawiam jeden kuponik z pewnymi liczbami swojimi i wysylam na kilka dni,na 7 liczb tak ,i czekam kiedy w padna moze nie wszystkie na raz ale choc kilka ich ,przewaznie trafiam tak 5z7tj 20zl, kiedys 3 razy w tygodniu trafiem 5z 7liczb, pozniej obstawilem, na10z10 i zaczelem wtedy trafiac juz wiecej kliczb bo wpadaly i 6z10,i7z10,az wkoncu 8z10, w ubieglym roku 31 sierpnia 2016roku,teraz na 31 sierpnia 2017 roku tez planuje wyslac te same numery na ktorych w ubieglym roku trafilem, ta 8z 10,podobno historia lubi sie powtarzac tylko ze teraz planuje juz nie wysylac 8z 10 tylko 8z8 moze i wpadna kto wie?
przedtem bylo 520zl teraz jesli by wpadly wszystkie te liczby8z8 bylo by 22.000 ale czy wpadna czy nie to sie zobaczy
czas pokaze ja ta gre zawsze kazda traktuje z lekkim przymrozeniem oka i nigdy nie licze na wygrana, bo jak liczysz ze trafisz to zawsze przegrasz a najlepiej jest skreslic isc wyslac i zapomniec o tych liczbach, a pozniej po losowanku sprawdzic na spokojnie i bez nerwow, jest to okej niema to sie niemartwic i grac dalej, lepiej miec niespodzianke nie? niz stresa
czas pokaze ja ta gre zawsze kazda traktuje z lekkim przymrozeniem oka i nigdy nie licze na wygrana, bo jak liczysz ze trafisz to zawsze przegrasz a najlepiej jest skreslic isc wyslac i zapomniec o tych liczbach, a pozniej po losowanku sprawdzic na spokojnie i bez nerwow, jest to okej niema to sie niemartwic i grac dalej, lepiej miec niespodzianke nie? niz stresa
20,30,49_29,30,65_33,41,48
_43,48,71_13,64,74_14,15,75_
19,22,42_22,35,38_25,35,38_
39,74,80_5,9,26_7,12,61_8,51,58_
9,26,57_9,59,66_9,59,72_26,44,72_
47,69,77_53,66,79_
_43,48,71_13,64,74_14,15,75_
19,22,42_22,35,38_25,35,38_
39,74,80_5,9,26_7,12,61_8,51,58_
9,26,57_9,59,66_9,59,72_26,44,72_
47,69,77_53,66,79_
21,56_16,78_32,36_29,37_49,54_
45,80_11,52_1,63_14,38_22,74_
50,57_8,72_9,12_44,53,59_68,77
45,80_11,52_1,63_14,38_22,74_
50,57_8,72_9,12_44,53,59_68,77
Zmarł Adam Wójcik. Dolnoślązak i wybitny polski koszykarz miał 47 lat. Od dłuższego czasu zmagał się z białaczką. Swoją ostatnią walkę przegrał dziś (w sobotę 26 sierpnia) wczesnym rankiem. To tragiczna informacja nie tylko dla samych kibiców, ale także dla milionów Polaków, w tym wielu Dolnoślązaków, którzy przez lata kibicowali popularnemu "Oławie" i wspierali go na parkiecie i poza nim.
Czytaj więcej: http://www.poranny.pl/sport/a/nie-zyje-adam-wojcik-dzis-zmarl-wybitny-polski-koszykarz,12422384/
Czytaj więcej: http://www.poranny.pl/sport/a/nie-zyje-adam-wojcik-dzis-zmarl-wybitny-polski-koszykarz,12422384/
Junak56
ktoś wygra ale chyba nie ja
wyśle MM 7/7 dziwny zestaw
ktoś wygra ale chyba nie ja
wyśle MM 7/7 dziwny zestaw
z moich co rano podawałam z powtórek było tylko 2 liczby
dobrze ze nie zdałam
dobrze ze nie zdałam
dzisiaj same smutne wiadomości , bo ci którzy odeszli nie osiągneli wieku emerytalnego