Wpisy 2 955 887 – 2 955 986
26 sierpnia 2017 14:10 → 26 sierpnia 2017 15:10, 100 wpisów
sniezynek1544 sprawdz sobie poczte,i powiedz czy ci to sie przyda wogole?tam w czechach,bo chyba o cos takiego ci kiedys tam chodzilo aby obstawic u chawrankow co?
Udane losowanie w typowaniu parka i 5-10
Bolek pisałeś stawka 1
wszystkim grajacym i trafiajacym gratuluje wygranych
Wczoraj kradzionych miałem o 14stej.4,/5 stawka 1
arczik jakim programem to generujesz
kradzionych?
arczik jakim programem to generujesz
arczik bo jak masz jakiś program co można by podlaczyc i whgenerowywac trojki 9 z 49 todawaj to laczymy sily
Aczlibalik.ty podajesz liczby tu a ja je kradnie i idę nimi zagrać
sniezynek 1544 nie korzystam z zadnych programow generujacych, ale niepowiem warto by bylo jakiegos programiku i uzyc tez, nieglupi pomysl trzeba czegos w necie poszukac i podpiac pod to nie jak cos znajde to ci podesle
arczik licze na ciebie jak na zbawienie bskie ze cos znajdziesz hahaha
zbigniew q okej ja to rozumiem
będę pozniej
Bolek Ale co dalej?Pisalem by grac jednością mi,5/10 i 5\10 by było,za maloDobrze ze odpuscilem
Podajesz liczby do publicznej wiadomości jak się zdecyduje np na ciebie masz zaje Iste liczby to gram nimi
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Sluchajcie na ch trafil wiecej trafiam niz samemu jak typuje...
zbigniew q ja to wszystko wiem oco ci chodzi i co piszeszale 7 przykazanie mowi nie kradnija pozyczaj na wieczne oddanie co ci jest dane
zag69 a co preferujesz na mini n\a dzisiaj?
Dopisano wygrane Super Szansa
zbigniew q ja to wszystko wiem oco ci chodzi i co piszeszale 7 przykazanie mowi nie kradnija pozyczaj na wieczne oddanie co ci jest dane
To jest ta dupa ze trza wszystkie 3 trafić?!Zostaje przyjęty 10 od strony startNa duży nawet nie liczę choc wziąłem z maszyny+=dobra zabawa
ja już tylko po 1 na wysokie rzucam i czekam na siano aby sie dwójkami zabawić i trójkami
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 430 000 zł
Raz krasnalkowi ukradkiem i zatypowalem w dużego lotka na sucho i miałem 5/6
kubus widzialem to i juz ale nigdy nie korzystalem,no moze jedyny raz kiedys w lotto i powiem ci szczerze ze niezle na wylosowanym zestawiku poplynolem na kasie,ja wiem ze jest wiele w sieci generatorow roznych, sa tez generatory na tel,komorkowy, sa tu w necie tez tzw generatory liczbowe ale nie sa darmowe,jest na nie abonament tzw, czyli ktos chce poprostu zarobic na polakach na grajacych, ale mozna tez i na tym i sprubowac, ja tam bawie sie sam liczbami, nieryzukuje na tych maszynach tj jest tak prawie to samo co w kasynie, albo trafisz ,albo nie dlatego wole korzystac ze swojeich zamyslen i swojej glowy, co zamysle to kresle i wysylam lub tylko zapisuje na kartce a wieczorem sprawdzam,zestawiki czy by cos bylo czy nie, jesli widze ze dana liczby sie powtarzaja kilkakrotnie razem to obok zapisuje wielokrotnosc powtarzania sie tych liczb
Arczibalik73 daj namiary na Multi 3/3 na 21:40 ukradnie je i zagram za 25zł stawka 10
1.2.3 na pewno nie zagram
kubus graj ostroznie nie zucaj nigdy wielkiej kasy oodrazu na wszystko ,bo mozesz tez i niezle poplynac na kasie ,lepiej 1 kupon wyslac a trafny niz 50 kuponow a pustych bez zwrotu za nie, graj ostroznie a pomalu dojdziesz do celu
Daj 3/3na wieczór
zbigniew q sprobj taki zestawik, 60,71,80 lub 15,68,78 lub 22,60,78 powodzenia zycze jesli bedziesz chcial to wyslac
ja nikomu nie gwarantuje ze swojej strony ze to co podaje wyjdzie na 100% ale uwazam ze jeslki ktos chce to niech i sprubuje anoz widelec i mu te liczby przyniosa szczescie
Popłynąć zawsze moznagorzej jak zaczniesz się topic
1,4,5,6,7,9,31,34,37,39
2,3,5,6,8,9,50,51,52\58
3,4,5,7,8,9,72\74,76,78grajcie,wygrywajcie
1,4,5,6,7,9,31,34,37,39
2,3,5,6,8,9,50,51,52\58
3,4,5,7,8,9,72\74,76,78grajcie,wygrywajcie
dokladnie tomii77 gorzej jak sie zaczniesz topic wtedy trzeba liczyc na jakies kolo ratunkowe ze strony TS
Na dziś już mam puszczone 25 razy kabaretowo w mini oto liczby
6.10.21.22.23
Proszę nie brać moich liczb
6.10.21.22.23
Proszę nie brać moich liczb
Zbigniew a ja mam takiego starego kotleta6,15,23,31,39co to nigdy nic nie wychodzi nawet trójka
Kosmita
Te jednosci czekają od niedzieliile można,ja pauzujeAle jestem ciekaw co padnie
W robocie 7000 dostanę za sierpień
Nie zł brutto
a co sadzicie o ekstra pensji , ja zauwazylem ze ostatnio juz dwa razy udalo mi sie pod rzad dwa dni jeden po drugim typnac 3 liczby z 5 i gdtbym to wyslal bylo by juz 50zl razem, choc niestety jeszcze nigdy w to niegralem w realu, czy gra w to ktos tu wogole ?
na dzis tez podałemj swoj typ,liczb i dzis prawdze jeszcze czy dzis tez sie uda trafic,jesli znow trafie na sucho, to bardziej przyjze sie tej grze i moze w koncu zagram w realu
na dzis tez podałemj swoj typ,liczb i dzis prawdze jeszcze czy dzis tez sie uda trafic,jesli znow trafie na sucho, to bardziej przyjze sie tej grze i moze w koncu zagram w realu
Islandorka
Arczabilik grałem w Pensje 3 lata od jej początku do dnia odkąd nie zrobili codziennie losowań i bez szału na tym zakładzie 2,5,8,23,35(2) miałem 2x3/5+(2)=80złoty x2
Semperito
jest szansa ze ze 20-25 lat dogonimy a nawet przegonimy czesc europy
Islandorka Galapagos 4 lipca 2018 roku stawiam
nie serio to musi nas byc okolo 60 mln zeby przeskoczyc duza bariere gospodarcza
Angielski to zrób 30.000.000 dzieci
musi byc duzy przyrost - ale wtedy kiedy koniunktura jest dobra do rozmnazania sie
30 000 000 orgazmów
dzieki forsami za cenna uwage z twojej strony dotyczaca ekstra pensji dzieki sliczne ja zostosuje inne liczby od tych co ty grales bede trztmal sie z dala {{pomysl}
Koniuktura była dobra przed upadkiem komuny po u upadku komuny u mnie we wsi zero dziewczyn
jj
witam tych co się jeszcze dziś nie witałem a tych co się witałem witam ponownie
witam tych co się jeszcze dziś nie witałem a tych co się witałem witam ponownie