Wpisy 2 955 562 – 2 955 661
26 sierpnia 2017 02:32 → 26 sierpnia 2017 08:44, 100 wpisów
makler dalej dołuje,oj źle to wróży,tra się udać do psychiatry chyba
o prosze a myslałem ze juz wszyscy spia a tu widze konwersacja leci na czacie
Myślę,że trzeba mieć coś z głową nie tak by grać 1/1 bez +,po jaki ch?W multi 19 liczb już wylosowanych więc nie mogą być +,zostaje 61.
nie ponieważ kazda liczba mozz stać się plusem-tez uwazam ze warto go obstawiac
Wyobrażmy sobie bukmachera,który przyjmuje zakłady na wyścigi psów i sam je przeprowadza.Jest 80 psów,z klatek wypuszcza się tylko 20 a obstawiać można tylko od 1 do 10 pozycji w nieważnej kolejności oraz który z 20 będzie ostatni.Po zebraniu wszystkich zakładów bukmacher wypuszcza wybrane psy a grający liczą na wygrane-czy coś w tych zasadach jest nie tak?
przed losowaniem nie wiadomo co trafi do 19,
czyli nie wiadomo jakie psy zostały wypuszczone
czyli nie wiadomo jakie psy zostały wypuszczone
To samo z ss-powinni podawać w odwrotnej kolejności,chociaż w zasadzie najlepiej skasować tą "grę".
niemniej wg Twojej teorii prawdopodobieństwo się zwiększa.
A moim zdaniem byłoby 1/61 gdyby gracz znał 19 i ich nie typował
A moim zdaniem byłoby 1/61 gdyby gracz znał 19 i ich nie typował
Gracz nie zna 19 ale maszyna już je zassała i + może być tylko 1 z 61 nie zassanych dotąd kulek.
czyli prawdopodobieństwo wygranej powinno sie zmniejszyc nie zwiekszyc bo gracz ma na wstepie mniej kul a zaznaczyc moze kazda
Mini wydaje się najfajniejszą grą,szczególnie ze względu na niską stawkę ale uważam,że płacenie podatków od stawki jest nieporozumieniem-powinno się płacić tylko od wyższych wygranych np. ponad 100 czy więcej tysięcy 20%,a od miliona i wyżej np. 30%.Najlepszą grą jest lotto + ale nie zagrasz bez lotto niestety.
z tsem jest jeszcze inny temat.
Tak jak panstwo gardzi alkoholikami serwujac im piwo którego cena nie zmienia sie od lat-zeby byli zanroczeni-tak ts gardzi hazardzistami to jest naturalne moim zdaniem
Tak jak panstwo gardzi alkoholikami serwujac im piwo którego cena nie zmienia sie od lat-zeby byli zanroczeni-tak ts gardzi hazardzistami to jest naturalne moim zdaniem
Kiedy grałem w Niemczech trafiła mi się5/6 w lotto-to było ponad 16 000 DM-czy w ts była 5 za ok. 50 000PLN.W niemieckim lotto stawka była wtedy 1 DM,a za 4 miałem od 160 do 280 DM-marka jeszcze wtedy była.
A ja to chyba pojadę zagrać do ruskich bo marzą mi się ruble transferowe
Są państwa gdzie grających się szanuje.GABRIEL-jedż koniecznie-ruble transferowe to prawdziwy skarb-ciekawe czy są wciąż tak dobrze wymienialne dla wtajemniczonych.
Kiedyś kreśliłem po flaszcze i pani rano w klolekturze mówi do mnie że to pusty kupon Wracam do domu patrze a wszystkie kreski na blacie zostały ale nie chciało mi się odkręcać blatu by go wysłać
wiecie kiedy gracz przestaje byc obiektem drwin? tylko w 1 wypadku
A wiecie jaka jest największa orkiestra świata ? ....kilka bębnów i miliony cymbałów
Dobra trza wysłać sms-sa do Marcina wróżbity a jutro poczytam o sobie we wiadomościach
Dr. ,73
I parę nastek
witam 3 w mini trafiona 40 zet szkoda psiuonkrew że nie 4 byłby 1000 na stole
Przerwa
miałbym qurwa na rower ,a tak to u rycha w keno musze męczyć by wygrać na maszyne land rower
krasna
ja musze skosic cos siana u rycha dla mnie i mojego bociana
ja jeszcze nic nie mam ale zdam z maszyny jeden DL+ i 2x mini
Krasnalek wczoraj miałem dobry wyjazd na awarię 700 ekstra wpadło
ja i mój bocian bardzo chcemy siana wygrać
dzwoniłem już po siano dla mojego bociana ,ale sępią nie chcą dawać
no właśnie kanciarze jedne ts i spółka
Hurrem/Hurra/