Wpisy 295 473 – 295 572
10 maja 2011 12:42 → 10 maja 2011 13:57, 100 wpisów
Hey Lila

Milan u mnie 25 zl 

torsan....tak,na śniadanie.Wsunęłam dużą pizzę sama,po pracy a kolega dwie,ten to potrafi zeżreć.
milan1980 >> sprzedali 10% losow wiec 9:10 ze nie bedzie głównej wygranej
Gdyby sprzedali 99% losow i by nie bylo głownej wygranej to mozna byloby podejrzewac cos
Gdyby sprzedali 99% losow i by nie bylo głownej wygranej to mozna byloby podejrzewac cos

majklasz

Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Gała.....ja od wczoraj jeszcze nie spałam,bo nie miałam kiedy i jak,ale po losowaniu jak się ***yknę to wstanę dopiero o 22.15
witam
majklasz ile miałeś trafnych w kaskadzie?
multi multi plus 1984 >> kupiłem 2 losy Kaskady i miałem 2x 8/12 czyli na 0 
a Ty grałeś?

a Ty grałeś?
Użytkownik dotam dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Kaskada to takie dziadostwo,że gorszego nie widziałam.8/12 płacą wielkie gó.....to ile trzeba mieć,żeby wygrać 2 zeta?
Bo wreszcie jakos mi przegladarka dziala normalnie i sie ciesze lila. 

mimo woli słyszałem rozmowę pani kolekorki z klientami,że ta Kaskada ,to dla poreperowania budżetu TS

majklasz ja zagrałem na 3 kupony ale najwięcej miałem 7/12 czyli brak wygranej i 6 złotych w plecy ale na dziś wysłałem jeden kupon
witam,ktoś wie,czy wczoraj padło w kaskadzie 12/12?
TS najlepiej by się podreperował jakby mądre gry wprowadzał i losowania w telewizji emitował 

lila a czemu te pytania o stawki

dotam...żeby być usatysfakcjonowanym to trzeba ugrać w kaskadę przynajmniej 11/12 albo 12/12
idą wakacje,to w kurortach można trochę sprzedac, nie trza blankietu

wczoraj 12/12 w kaskadzie nie padło a to link do strony z wygranymi http://www.lotto.pl/183-4d92457d6219d.htm
aj lila coś tu kręcisz 

ciekaw jestem ,jakby tak hipotetycznie ,ktoś zagrał MM ,na maksa i wygrał 25 mln i ta sytuacja powtórzyła się po niedługim czasie
,ale by TS piszczał
,ale by TS piszczałmulti multi.....ja nie gram w lotto ani,w jokera a tym bardziej w jakąś tam kaskadkę.
dotam to prawda 

Kaskada to wielki pic kupiłem 3 zakłady i trafiłem 3 razy po siedem trafnych a płacą od ośmiu 2 zł.to wole dodać 50groszy i wysłać multilotka to jest większa szansa kaskada to wielki niewypał.Pozdrawiam.
majklasz.....obstawiam tylko w profilu tak dla zabawy a w realu gram tylko w MM
ja to zupełne przeciwienstwo hehe
gram we wszystko oprócz multi i keno
i tylko na chybił-trafił
gram we wszystko oprócz multi i keno

i tylko na chybił-trafił
no to ja dziś 49,50,52,53,54,78,70,63,45 tak sobie wymyslilem zeby nie wyjsc z wprawy na suchutko
multi to gra dla strategów a moja strategia ogranicza sie tylko do ilości zakładów 
w multi juz trzeba wybrac próg

w multi juz trzeba wybrac próg

przyznaję że kaskada też mi nie pasuję wolę multi multi plus
a to dlatego że są za małe wygrane

a Ty co zęby szczerzysz co?

oby tylko KLEO niebyła