Wpisy 2 952 872 – 2 952 971
23 sierpnia 2017 00:03 → 23 sierpnia 2017 07:52, 100 wpisów
Dobranoc
jocia
i jeszcze dobrej nocy Panu Mecenasowi co tak luka tu
jocia
i jeszcze dobrej nocy Panu Mecenasowi co tak luka tu
JOLUNIU ni zawracaj sobie swojej główki 14 i 15 graj tylko 56 !!!!!!
Ciekawe, kto będzie miał rację.
Chodzi o prognozę...pogody dla Mazowsza.
1. Specjaliści od pogody z Instytutu.
"Noc z intensywnymi opadami deszczu".
...........................................
Moja prognoza.
Moc bez opadów, może najwyżej leciutko pokropić, ale to wyłącznie lokalnie
Chodzi o prognozę...pogody dla Mazowsza.
1. Specjaliści od pogody z Instytutu.
"Noc z intensywnymi opadami deszczu".
...........................................
Moja prognoza.
Moc bez opadów, może najwyżej leciutko pokropić, ale to wyłącznie lokalnie
Noc....
Zaraz znikam.
-->>
-->>
anzu nie moze byc 14 a bedzie 14 na pewno na bank tylko niewiadomo czy na 14czy na 21.40
,
,
jutro nie wyjdzie 39 ani 49 ,tylko 40,41
liczby na jutro na godzine 14 to
2,14,16,17,20,22,32,34,40,41,45,48,50,54,55,61,62,63,65,71,72 mozecie wiezyc lub nie ale beda powtorki tez z dzisiaj z wieczorai inne, ale cos z tego napewno padnie
2,14,16,17,20,22,32,34,40,41,45,48,50,54,55,61,62,63,65,71,72 mozecie wiezyc lub nie ale beda powtorki tez z dzisiaj z wieczorai inne, ale cos z tego napewno padnie
dzis na wieczor wytypowalem sobie na kartce 25liczb, ale ich nie wyslalem ani tez i tu nie wpisalem w typowania i zaluje bo wyszlo moich liczb 9 z tej 25 tki, a le coz to jest tylko gra i wszystko moze sie zdarzyc, w ubieglym roku tak typujac i wysylajac kupon trafilem 8z10, moze i teraz i cos wpadnie komus , ja jak zdaze to tez wysle jutro jak sie wyrobie w czasie, bo dzis nie dalem rady na wieczor ale wczoraj w typowaniu podalem trafne na wieczor,40,41,42 i wyszly tylko2 z nich 41 i 42 a jutro bedzie zmiana 40,41,
Kotku milo ciebie zobaczyć
witaj iwonko
dokonałem ciekawego wyliczenia odnośnie średniej częstotliwości wygranych (jakichkolwiek oprócz 2zł dla MM bo to nie jest nawet zwrot kosztów) dla poszczególnych gier:
MM - co 15 losowanie
Lotto - co 55 losowanie
EP - co 7 losowanie
Mini - co 130 losowanie
Padnieta wróciłam ale warto było dzis lotto nie wysłałam nie miałam kiedy
jesli ktos nie wierzy w te liczby to prosze sie cofnac do dnia 20.08.2017 do pierwszego losowania i porownac sobie liczby nie ktore j ktore wyszly z tymi co przedchwila podalem z tamtymi liczbami zgadza sie moje dzisiejsze typowanie choc nie mowie ze wszystkie ale kilka jest,ztad tez widze ze beda powtorki kilku liczb,np,2,14,16,32,41, juz jest ich 5
arczibalik73 2017-08-23 (01:04) Brzęszczykowice Polne
jesli ktos nie wierzy w te liczby to prosze sie cofnac do dnia 20.08.2017 do pierwszego losowania i porownac sobie liczby nie ktore j ktore wyszly z tymi co przedchwila podalem z tamtymi liczbami zgadza sie moje dzisiejsze typowanie choc nie mowie ze wszystkie ale kilka jest,ztad tez widze ze beda powtorki kilku liczb,np,2,14,16,32,41, juz jest ich 5
powtórzyć się może tylko 41 bo tylko ta z wymienionych była w ostatnim losowaniu
powtórzyć się może tylko 41 bo tylko ta z wymienionych była w ostatnim losowaniu
iwonko rozumie, nic nie szkodzi ze nic nie wyslalas jutro tez jest dzien i zawsze mozesz nadrobic to co np uwazasz ze stracilas,nikt nikogo nie zmusza do przymusowego grania nie chcesz w danym dniu nie wysylasz a chcesz to wysylasz, ,liczby wytypowalem sobie na kartce ale nie puscilem bo cos innego robilem w domu, i nie moglem wyjsc, wyslac, i zaluje bo dzisiaj mialbym z tych liczb 9,liczb na 10 , ale niewyslalem, ale to nic jutro tez jest dzien i wysle inne
johno z wieczornego losowania dzisiejszego moze sie powtorzyc nie koniecznie tylko 41, ale i 20,34,48,50,55
mi tak wychodzi z typowania tez i to
johno, mozesz sobie wyslac co chcesz nikt nikomu nic nienarzuca ,kazdy typuje roznie, tak podalem do powtorki te liczby zgadza sie bo takie mi tu liczby wyszly sprawdzilem tez z wczesniejszymi losowaniami czy gdzies takie liczby juz ktores padly i za ta data 20.8.2017 roku z 1 los o 14 godz te 5liczb sie powtarza czyli wedlug mnie moga one tez wyjsc, ponownie i plus do tego te co podalem nizej z dzisiejszego wieczornego losowanka
oczywiscie ja nikomu nie narzucam swoich typowanych liczb, kazdy kresli i wysyla to co chce ,tylko podaje jakie wedlug mnie moga wejsc, a pragne zaznaczyc ze liczby lubia sie powtarzac i to dosc czesto, ja nie obliczam zadnych progresji,jak kolega kuba,np,ktorego bardzo lubie i zgadzam sie z nim praktycznie kubus lubi matematyke lubi kombinowac z liczbami i zdarzeniami roznymi, ja nie kombinuje nic tylko zawsze podaje to co widze w swoich liczbach,kolezanke Iwonke tez lubie za poczucie humoru jakim mnie dazy ,jest spoko kobitka i jeszcze pare osob,lubie ztad,kto mnie zna to sie domysla pewnie i tez
i jal wiadomo wszystkim forumowiczom i zagladajacym tu na ta strone zycze wysokich i trafnych wygranych, trzymam za wszystkich kciuki
doktor ostatnio robiłem testy z grą systmową na 1000 losowań w pelnym zakresie liczb, kolega z forum robił na 4000 losowań i 147 zakładów, oba testy wyszły ujemnie
lokalnie dawało fajne wyniki-takie jak podaja twórcy systemu, czasem przerastają oczekiwania.
Ale długotrwała próba kończy się porażką. Jedynym podejściem jest po 1 większym sukcesie zaprzestać gry na wiele zakładów.(,,wyjść z kasyna w pore"
Ale długotrwała próba kończy się porażką. Jedynym podejściem jest po 1 większym sukcesie zaprzestać gry na wiele zakładów.(,,wyjść z kasyna w pore"
Witaj Greg
Hurrem zauważyłem, że wytypowanie jednej , dwóch liczb to już jest problematyczne.
Na jednej mam jakieś sukcesy.Ale to raczej na ,,niewystepowalności"
Hurrem zauważyłem, że wytypowanie jednej , dwóch liczb to już jest problematyczne.
Na jednej mam jakieś sukcesy.Ale to raczej na ,,niewystepowalności"
jak się zawziąć i nie myslec o tych 2 zł i 4 zł ,,wygranych" w Multi
to tylko na mini widać swiatełko w tunelu
to tylko na mini widać swiatełko w tunelu
Chyba ze ja mam takie "szczęście " do takich liczb ze nie trafiam
Hurrem
w mini jest niewdzięczne 3/5 dużo trudniejsze niż 3/6 w lotto lub te piardy za 2 zł w multi
ja tez nie trafiam
w mini jest niewdzięczne 3/5 dużo trudniejsze niż 3/6 w lotto lub te piardy za 2 zł w multi
ja tez nie trafiam
W mini zawsze mam 2/5 i oboka i dlatego bardzo bardzo rzadko gram w ta gre
ja puszczam regularnie 1 zakład
jak będę miał większą kwotę na grę to zajme się albo tym mini albo MM 2/2
jak będę miał większą kwotę na grę to zajme się albo tym mini albo MM 2/2
Nikogo nie ma, to znikam.
cześć Janosik
zaintrygowało mnie jasnowidzenie o którym wczoraj pisałeś
zaintrygowało mnie jasnowidzenie o którym wczoraj pisałeś
Witam mordeczki zdradzieckie jak tam typownka idą