Wpisy 295 205 – 295 304
9 maja 2011 23:38 → 10 maja 2011 07:41, 100 wpisów
Kiedyś chyba już było coś takiego jak "szóstka z plusem", coś mi się kojarzy. Ale to jeszcze jak takie inne blankiety były, takie "wysyłane" ...
nicoletta383,coś wiecej?bo to ze schodzi na psy to jakby sie robi coraz jasniejsze...
@ 15hubi
Kiepskie wyniki za 2010 r. pan Dudziński usprawiedliwiał m.in. mroźną zimą. Teraz pewnie śnieżnym majem, a później upalnym czerwcem
Kiepskie wyniki za 2010 r. pan Dudziński usprawiedliwiał m.in. mroźną zimą. Teraz pewnie śnieżnym majem, a później upalnym czerwcem

15 hubi to prosta recepta. Niska cena przyciąga klientów. Wysoka wygrana też. Większa ilośc liczb zmniejsza szanse ale patrz punkt jeden. Wilk syty owca cała.
korn748 szacunkowo ok 170 704 szt.
korn748 szacunkowo ok 170 704 szt.
Myśleli że jak podwyższą cenę zakładu lotto to będą większe kumulacje
to nawet dzieci wiedzą że to nie przejdzie bo gracze zazwyczaj narzucają sobie limity kasy jaką mogą wydać na gry w ciągu miesiąca
to nawet dzieci wiedzą że to nie przejdzie bo gracze zazwyczaj narzucają sobie limity kasy jaką mogą wydać na gry w ciągu miesiąca
Poważnie Joker?W normalnej firmie,gość dawno by kwiczał na bezrobociu
Jocia, o to, to. Ledwie pamiętam, ale pamiętam
Wysyłało się dużo wcześniej i właśnie naklejki były.
Wysyłało się dużo wcześniej i właśnie naklejki były.Lestek ok zapisane czekamy najutrzejsze wynik ze sprzdarzy i bedzie wiadomo czy kolejna wtopa TS czy sukces z nowej gry co dla mnie wątpliwe bedzie 

Pewnie Lestek,tak jak było z akcyzą na gorzałe,obnirzyli i przychód większy,bo zniknął nielegal,jak by coś zmienili to sam bym grał,a tak wolę grać w loterie u buka
Problemem Lotto jest pazerność. Zadam Wam proste pytanie, kto zarabia więcej, detalista który ma wysoką marżę ale mniejsze obroty, czy hurtownik, który na jednej sztuce zarabia mniej ale sprzedaje więcej?
Gdyby Lotto nie podniósł ceny zakładu a podniósł wygrane, chętnych byłoby więcej, losów sprzedaliby więcej tak jak hurtownik...
Gdyby Lotto nie podniósł ceny zakładu a podniósł wygrane, chętnych byłoby więcej, losów sprzedaliby więcej tak jak hurtownik...
Mam małe pytanko..., czy ktos obecnie pracuje przy czymś takim jak totek?, ale szczerze proszę..!!!
@ 15hubi
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7748089,_Puls_Biznesu___Gracze_odwracaja_sie_od_Totalizatora.html
Oryginał jest pewnie gdzieś w archiwum Pulsu Biznesu...
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7748089,_Puls_Biznesu___Gracze_odwracaja_sie_od_Totalizatora.html
Oryginał jest pewnie gdzieś w archiwum Pulsu Biznesu...
korn748. Ile sprzedali losów Kaskady, to pilnie strzeżona tajemnica handlowa. Sadząc po wygranych to niewiele więcej od zawartych zakładów w Jokerze.
Każdy kto ma lottomat może sprawdzić i podac ilośc sprzedanych losów danego dnia 

Jedyna metoda to obniżyć cenę Lotto do starego 2zł pod hasłem "Mniej a więcej"
http://www.tvn24.pl/0,1702386,0,1,czesi-musza-zyc-bez-totolotka,wiadomosc.htmlNo dobra, zmykam spać. W Kaskadzie 9/12, w MM 3/7... szału nie ma.
Dobranoc i mega wygranych jutro
Dobranoc i mega wygranych jutro

nicoletta383 dzieki za info skorzystam jak wróce z urlopu do pracy to poprosze kolezanke zeby zerkneła z ciekawosci

Najgorsze,że to nie da im do myślenia,a wystarczyło by zrobić małą ankietę wśród graczy,ale o czym ja mówię...
Lestek.Nie tylko cenę za zakład ale też zmniejszyć wysokość najwyższej wygranej np do 2-3 mln . Zwiększyć wygrane niższego stopnia i mają wtedy kasiorkę.A grający też się cieszą.
Ja bym nic nie ruszał. Koszt nadania pełnego kuponu: 16zł. Wygrana z 3/6 - 20zł. To wystarczy. Reszta jest ok.
@ Lestek
Zgadza się: TS jest bardzo chciwy. Pomijam już fakt, że aż 50% puli zostawia sobie. Ale poprawy do wyborów (czyli praktycznie do końca roku) nie oczekuję. Jest już za późno, by poprawić wyniki roczne sprzedaży, a tylko to interesuje zarząd TS. By to zresztą zrobić, trzeba by faktycznie obniżyć cenę Lotto. Gdyby pozostawiono gwarancję puli, być może trochę poprawiłoby to wyniki TS. Nie na tyle jednak, by do końca roku osiągnąć choćby poziom sprzedaży z 2010 r. Ryzyko za duże... Kto jak kto, ale TS powinien to dobrze wiedzieć...
Zgadza się: TS jest bardzo chciwy. Pomijam już fakt, że aż 50% puli zostawia sobie. Ale poprawy do wyborów (czyli praktycznie do końca roku) nie oczekuję. Jest już za późno, by poprawić wyniki roczne sprzedaży, a tylko to interesuje zarząd TS. By to zresztą zrobić, trzeba by faktycznie obniżyć cenę Lotto. Gdyby pozostawiono gwarancję puli, być może trochę poprawiłoby to wyniki TS. Nie na tyle jednak, by do końca roku osiągnąć choćby poziom sprzedaży z 2010 r. Ryzyko za duże... Kto jak kto, ale TS powinien to dobrze wiedzieć...

Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Tak wygrane niższego stopnia są za małe,w lotto,a w MM to już nie mówię
nicoletta383 dziekuje za odp mam nadzieje ze to na ten wczesniejszy wpis. 

Niedawno miałam do czynienia z samym prezesem TS..., no i po moich fochach doszło do niesłusznej sprzeczki, a mianowicie chodzi tutaj o mydlenie oczu grającym i nie tylko , bo ludzie biedni wierzą w bajki, które TS im zapewnia poprzez reklamę...więc wyleciałam jak z procy
, ale ja i tak wiem o co tu biega , chociaż powiem ,że strona wyższa jest nadal za mną 
możliwe ,że wrócę do tej pracy , ale już nie na stanowisku obsługi lottomatu , lecz do jakiejś tam papierkowej pracy u nich w biurze...
, ale ja i tak wiem o co tu biega , chociaż powiem ,że strona wyższa jest nadal za mną 
możliwe ,że wrócę do tej pracy , ale już nie na stanowisku obsługi lottomatu , lecz do jakiejś tam papierkowej pracy u nich w biurze...

@ Lestek
Niekoniecznie... Oczywiście, gdybamy sobie... Ale musisz pamiętać, że prezes TS i Ty macie wzajemnie się wykluczające cele... Aby próbować choćby przewidzieć jego ruchy, musisz zacząć myśleć tak jak on...
Niekoniecznie... Oczywiście, gdybamy sobie... Ale musisz pamiętać, że prezes TS i Ty macie wzajemnie się wykluczające cele... Aby próbować choćby przewidzieć jego ruchy, musisz zacząć myśleć tak jak on...
To nie dla mnie, ja wiem swoje , a on swoje 
więc nigdy się nie zgodzimy !!!

więc nigdy się nie zgodzimy !!!
joker007 wbrew pozorom mamy podobne cele. Po prostu to samo środowisko.
Ja po prostu też bawię się w politykę i jestem ściśle związany z partią rządzącą... i tyle wystarczy.
Dosłownie !
samo życie!!!
samo życie!!!

We wpisie 295243 miałem na myśli wyniki z 2009 r., czyli już gorsze, ale jeszcze nie tragiczne (jak w 2010 r.).
@ Lestek
Miałem na myśli twoje cele jako gracza - a te są sprzeczne z celami S. Dudzińskeigo jako prezesa Lotto... Czym się zajmujesz poza tym - w to nie wnikam
Miałem na myśli twoje cele jako gracza - a te są sprzeczne z celami S. Dudzińskeigo jako prezesa Lotto... Czym się zajmujesz poza tym - w to nie wnikam

To może Lestek uświadom prezia jak byś miał okazje,albo kogoś z jego otoczenia,że takie gry to samobój,tak jak zamykanie stadionów,
kogoś w na zasadzie śląskie struktury
A jak wiecie śląsk to obecnie szpita partii 
A jak wiecie śląsk to obecnie szpita partii 
Spoko,kurcze ja może bym grał,ale za duże różnice na niekorzyśc,a kaskada pada na ryj w pierwszych dniach.Ciekawy jestem co będą mówić.Pozdrawiam i wygranych życzę
jociak Buzek, Piotruś (prezydent Twojego miasta), nasze żółte radio. Jedno towarzystwo 

Użytkownik joker007 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
U nas nie ma de facto dzielnic. Tylko umowne ale administracyjnie miasto nie jest podzielone. Północno-wschodnia. Tylko jedna taka jest. Utnij z nazwy miasta drugą część i to jest ta dzielnica, największa.
Patrząc na mapę miasta, od centrum od bazyliki jadąc na północ, odbijasz w prawo przed *** górą i tam mieszkam 

Dookoła las i domy z przydomowymi ogródkami. Cudownie się tu mieszka. Każdy się zna.
Kamienice mają swój urok, wysokie mieszkania... Blautowa pół ulicy kamienic ma. Nie musi grać w Lotto ;D hihi
Papa zboczonych snów życzę wszystkim! Oczywiście o nieprzyzwoitych wygranych 
Strasznie gówniane wygrane w tej Kaskadzie, 250 000 to pewnie padnie z taką częstotliwością jak I stopnia w Jokerze, a pozostałe wygrane 1000 chyba jakoś specjalnie chyba nie elektryzuje a za 10/12 25 złotych, 9/12 8. Totalizator kpi sobie z graczy już kolejny raz
Użytkownik neq dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
witam
życzę miłego dnia

w KASKADZIE 6/12,6/12,5/12,7/12

udanego typowania

do zobaczenia wieczorem
życzę miłego dnia

w KASKADZIE 6/12,6/12,5/12,7/12

udanego typowania

do zobaczenia wieczorem

Użytkownik SirMavins dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
witam wszystkich wygranych,równiez przegranych i zycze udanych połowow

Użytkownik andrre dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Tą kaskadą chyba nie ma co się podniecać, bo sie wydaje że trafilismy dużo liczb...a tak naprawde to tylko 2 zł...jest strasznie duoza przepasc trafic 8/12 a 10/12. No i komputer losuje liczby, bo gdybysmy my to by wygrane sypały sie jak tralala. Mimo to sproboje w tym tygodniu zagrac w to.
Użytkownik kw1618 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora

jeśli miałbym wybierać gre z dwojga złego
pomiędzy nową kaskadą a jokerem (starym t.s.n )
wybrał bym kaskade
a teraz arbeit.arbeit

Gdyby tylko miał jakis wpływ 
dzis jest twój wielki dzien