Wpisy 2 951 282 – 2 951 381
21 sierpnia 2017 15:09 → 21 sierpnia 2017 17:32, 100 wpisów
Kolejny raz miałem w Multi Multi 6/10 czemu nie 10/10 zbyt piękne by było prawdziwe
Idę psa wyprowadzić. Starczy polityki mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem. Moje wpisy nigdy nie były skierowane w żaden sposób na namawiane kogoś, że ci albo tamci są lepsi i na nich trzeba głosować (od tego są kampanie wyborcze i w nich składa się obietnice, które przekonują do głosowania za daną opcją). Chciałem aby niektórzy spojrzeli tylko obojętnym okiem na dane sytuacje, nic więcej tylko chłodne spojrzenie ale z kilku stron.
Po prostu każde rozwiązanie przede wszystkim uderzające w zwykłego obywatela uważam za niesprawiedliwe i krzywdzące. Tyle.
Po prostu każde rozwiązanie przede wszystkim uderzające w zwykłego obywatela uważam za niesprawiedliwe i krzywdzące. Tyle.
Forsa,,zeby trafic 10/10 musial bys zrezygnowac z pracy i 8 godzin co dzien poswiecic liczbom
Makler nie koniecznie już kilkanaście razy miałem 6/10- na tym samym zakładzie to czemu nie mogę wygrać 10/10
Forsami jak ta 10 daje ci częste trafienia 6/10 to rozpisz ja 5/5
ja bym jednak ten drugi raz 5/5 podzieli na 10 piatek wtedy bym 20.000 zgarnal
najpewniejsze trafienie to 500+ co miesiąc więc brać się do roboty chłopy
Wróble ćwierkajo że przez pińcet plus to ludziom za dobrze sie zrobiło i przestali do loterii krwawice zanosić. No pomyśleć... 500PLN x12mc = 6000PLN na rok. Czyli równowartość 5x6. To po kiego ....a łupać lotto skoro państwo daje jedną piątkę rocznie gratis? A weź ją traf w Lotto. Nie wiem ile to tam trzeba wydać zeby to choć raz w życiu trafić. Loteria to się opłaca tylko dla głównych wygranych i do ludzi - zwłaszcza młodych co liczyć potrafią i o prawdopodobieństwie coś wiedzą - powoli chyba dociera bo kumulacje maleją, pula rośnie jak czereśnie w grudniu. Amen
gbam z algorytmu nie ma kasy , kas jest z pewniaczków
29/33 a może 40/43 coś na wieczorek trzeba zatypować
potrzebny punkt zaczepienia
29/33 a może 40/43 coś na wieczorek trzeba zatypować
potrzebny punkt zaczepienia
widzisz kuba,,a wczoraj pisalem zebys matme PROFESORSKA wlozyl w buty
tylko ze ta profesorska na razie działa samoloty na niej latają
a budynli stoja i samochody jezdza
a budynli stoja i samochody jezdza
jarek pukiś trzeźwy podaj jakieś typy bo jak tyle piw wypijesz to z losowania nici
może właśnie wtedy będą celne strzały ;P
qbam
..dystansik i trochę ruchu,przemęczony umysł jest ..bezużyteczny{{do bani}}
..ja se potańczyłem, ..a Wy..?
..dystansik i trochę ruchu,przemęczony umysł jest ..bezużyteczny{{do bani}}
..ja se potańczyłem, ..a Wy..?
wieje i deszcz pada
Zobaczę co w cyferkach piszczy a może pójdę >
Męczący dzionek
Zobaczę co w cyferkach piszczy a może pójdę >
Męczący dzionek
milioner-lotto-nr 1 w smolensku to byl zamach bez dwoch zdan, mozesz w to nie wierzyc ale tak bylo, wtym jest umoczony ryzy po glowe siedzi w gownie, tak samo jest z jego synemi z Amber gold wzystkie stenogramy ze czarnych skrzynek sa sfałszowane,tez,partia opozocycji cala siedzi w tym gownie od samego poczatku ,dlatego tez wszystko zamiataja pod dywan,i dra ryje pod sejmem ,bo nic sie im niepodoba, bo koryto w wiekszosci juz nie jest ich,wiec zbieraje cholote i wraz z ubekami dra ryje bo chca obalenia uwczesnej parti rzadzacej, oni wiedza ze jesli wszystko wyjdzie na jaw to ludzie ich zlinczuja najzwyczajniej,dlatego walcza i nazywaja sie kodem,,poprostu smiech na sali z tego bydla jest,i jeszcze teraz jezdza do brukseli i zadaja sankcji dla polski, poprostu sa to osoby ktore powinny byc calkowicie wykluczone nie tylko z obrad w sejmie ale wogole z zycia pubblicznegoi spoleczenstwa, jak mozna donosic na swoich kolegow z lawek sejmowych to wstyd i hanba jest dla calego narodu polskiego, zreszta wszyscy polacy wiedza jak bylo naprade,wszyscy sledzilismy wydarzenia,krok po kroku z calego tego zdarzenia z tym samolotem, jesli to nie byl zamach to powiedz mi jedno dlaczego nagle bo tej tragedji gineli a raczej nagle umierali w nie wyjasnionych przypadkach naoczni swiadkowie ktorzy widzieli to na zywo?, poprostu byli niewygodni jak dla premiera i jego elity i tak samo dla calej kasty z rosji widziales jak putin z szyderczym usmieszkiem przytulal sie do bylego premiera , wymieniali spojrzenia miedzy soba i usmieszki na miejscu katastrofy, tu niechodzi oto aby kogos obrazac ani tez agitowac kogos tylko trzeba sie dokladnie przyjzec temu co sie stalo i pociagnac do odpowiedzialnosci te osoby ktore sa winne tego co sie stalo,oczywiscie jesli chodzi o mnie to ja tu niewytykamm nikomu kto i zakim sie opowiada kto i jakie ma poglady na temat tego to jest kazdego wylaczna sprawa co i o tym mysli,wiadomo ktos zawinil, ale napewno nie zaloga samolotu wraz z osobami ktore tam lecialy , oni zgineli zupelnie niepotrzebnie ,czesc ich pamieci oni nielecieli sie tam bic ,walczyc, tylko lecieli oddac czesc pamieci poleglym w katyniu, i niestet sami zgineli , jesli byla partia rzadzaca niejest niby winna to dlaczego niepolecieli tam wszyscy 1 samolotem tylko prezydent i jego swita ,kombatanci i ich wnuki, dlaczego niepolecial premier z małzonka i marszalkowie sejmu taki pan,niesiol,iinne towarzystwo ktore teraz ryja drze pod sejmem i uwaza sie za wielkiego demokrate ,dlaczego walesy z kilkoma prawnikami z obecnej opzycji tam niebylo?
Dudzia ,teraz nie typuje ,zrobiłem sobie luzik
arczi..do licha ,co Cię nawiedziłooooo...?
arczi..do licha ,co Cię nawiedziłooooo...?