Wpisy 2 951 182 – 2 951 281
21 sierpnia 2017 13:59 → 21 sierpnia 2017 15:09, 100 wpisów
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102 Ale kiecaale szpilki
I w promocyjnej cenie płaszcze jak nosi Jarek po górach.
3,19,32,47
Za 60 tysięcy się nie opłaca, lepiej się sprzedają zwłoki smoleńszczaków niektórzy dostali po 1,5mln a inni chcą po 5mln. Jakbym miał to bym sprzedawał trupy a tak tylko kamyki i drewno z brzozy mam.
Niemialem losowania w necie eror
Puścili nie to losowanie za dużo wygranych...
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 8803514
Wylosowany numer to: 8803514
Typowania Super Szansy
kufelek wytypował(a) 0279314 - wygrana 10 zładmirał1953 wytypował(a) 5826914 - wygrana 10 zł
Tomek542 wytypował(a) 9723014 - wygrana 10 zł
bubcia1999 wytypował(a) 5088314 - wygrana 10 zł
Wy mieliście losowanie w necie
podejrzewam ze sprawdzili liczby jakie tywybieraja kulki takie abysmy nie trafili nic
Dopisano wyniki Multi Multi
02,05,06,10,12,18,22,28,31,33,36,42,43,46,47,55,73,78,79,80
Plusem jest liczba: 02
02,05,06,10,12,18,22,28,31,33,36,42,43,46,47,55,73,78,79,80
Plusem jest liczba: 02
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 9795 zestawów od 1258 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 11 620 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 23 488 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- przygarniety - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 300 zł = 120,00 x koszt gry
- border - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 144 zł = 19,20 x koszt gry
- ulka45 - koszt gry: 85,00 zł, wygrana: 1 376 zł = 16,19 x koszt gry
- dylann - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 80 zł = 16,00 x koszt gry
- Zamit22 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 756 zł = 15,12 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,03,06,07,08,10,11,14,20,21,23
MoccaCaffe
2 951 190. milioner-lotto-no1 2017-08-21 (14:02) Kraków
Za 60 tysięcy się nie opłaca, lepiej się sprzedają zwłoki smoleńszczaków niektórzy dostali po 1,5mln a inni chcą po 5mln. Jakbym miał to bym sprzedawał trupy a tak tylko kamyki i drewno z brzozy mam.
Mogę śmiało stwierdzić że IDIOTÓW u nas dostatek.
Mogę śmiało stwierdzić że IDIOTÓW u nas dostatek.
2 951 187
Prawie 4/4 gdyby nie 3 oboki
Prawie 4/4 gdyby nie 3 oboki
Pewniaki 47,64,78,79 liczę na 3-4 ico kto jest panem
no prosze tak jak mowilem wybrali kulki takie jak ja nie mam,gdy zobaczyli moj zestaw liczb,
Piszę tylko prawdę jaka jest zakamuflowana przez ślepo wierzących w zamach i tyle.
Janosik zagrales dawaj kase podział miał byc pól -pól
Mój patent na powtórki działa hehe
takie dupne powchodziły
tylko 33 ,78,80 weszło ogólnie 3 kosze
tylko 33 ,78,80 weszło ogólnie 3 kosze
Procentowy zysk robi wrażenie kwotowy nie
Janosik gdzie moja kasa za podanie 4liczb
No to witkaStartuje z wersja eko..2 multi 10 liczb bez +Dla wygranych
ale to nic idac po drodze do kolektory znalazlem zdrapke ekstra pensji, wzielem ja zeby ja sprawdzic a co mi tam, i o dziwo byla trafne 10 zł wiec wybralem, i ktos powie ze pieniadze nie leza na ulicy tylko nie kazdy po nie siega widac
2 951 215. Pan 2017-08-21 (14:11)
Ty znasz prawdę
No nie powiesz, że odszkodowania w milionach dla rodzin to fikcja...przecież dostają te pieniądze i chyba wszyscy o tym wiemy jedyne co mnie w tej sprawie boli to, że ten gorszy sort nie dostaje za śmierć ojca czy matki rodziny nawet setnych części tej kwoty. Nie chodzi mi o politykę tylko równość wszystkich. Żadna polityka tylko równość wobec prawa i tyle.
Ty znasz prawdę
No nie powiesz, że odszkodowania w milionach dla rodzin to fikcja...przecież dostają te pieniądze i chyba wszyscy o tym wiemy jedyne co mnie w tej sprawie boli to, że ten gorszy sort nie dostaje za śmierć ojca czy matki rodziny nawet setnych części tej kwoty. Nie chodzi mi o politykę tylko równość wszystkich. Żadna polityka tylko równość wobec prawa i tyle.
dla wszystkich co wygrali w co kolwiek
Ja 3-4 zagral ktos podawalem
milio..
Wiesz o jaką prawdę mi chodziło
nie pal głupa jak byle chłopek
2 951 230. Pan 2017-08-21 (14:20)
milio..
No i widzisz akurat nie wiem o co Ci chodzi z tą prawdą? Możesz wyjaśnić?
milio..
No i widzisz akurat nie wiem o co Ci chodzi z tą prawdą? Możesz wyjaśnić?
milioner-lotto-no1 ,,szkoda ze ciebie nie bylo w samolocie na brzozę,,bo tylko do tego sie nadawales
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
2 951 214. milioner-lotto-no1 2017-08-21 (14:11) Kraków
Piszę tylko prawdę jaka jest zakamuflowana przez ślepo wierzących w zamach i tyle.
Tutaj milio.. masz swoją "prawdę"
Tutaj milio.. masz swoją "prawdę"
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 360 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
2/4 -- za 10 zł i 5/8 --stawka podstawowa
Ludzie nie potrafią pojąć słowa katastrofa i chyba ustalenia międzynarodowej komisji badania wypadków lotniczych są jasne, nie wiem czego jeszcze trzeba aby potwierdzić wypadek.
pewnie nagrania
milioner
jesteś tak naiwny czy agitkę tylko tutaj...
dobra będę szczery jedna i druga opcja jest do d...py
jesteś tak naiwny czy agitkę tylko tutaj...
dobra będę szczery jedna i druga opcja jest do d...py
Tak w dobie straszenia atakami nuklearnymi przez pseduo Kima Władimir kazał zestrzelić samolot nad swoim krajem aby wszczynać sztuczny konflikt z Polską...czy to nie jest bzdura?
i się człek nakręcił
Jedno jest pewne nie ma żadnej realnej szansy na zmianę dla Polaków i tyle. Nie wierzę, że całe Multipasko wierzy w zamach...
makler
idź pograć na giełdzie, jak z ciebie taki makler to po co w multi grasz?
idź pograć na giełdzie, jak z ciebie taki makler to po co w multi grasz?
wszystko co się dzieje na świecie
nie jest przypadkiem...ja to wiem...nic nie dzieje się bez przyczyny...wszyscy Ci terroryści...nas śledzą...począwszy od facebooka...oczywiście...
jest zawiść na świecie...a wszystko to rządza pieniądza...
nie jest przypadkiem...ja to wiem...nic nie dzieje się bez przyczyny...wszyscy Ci terroryści...nas śledzą...począwszy od facebooka...oczywiście...
jest zawiść na świecie...a wszystko to rządza pieniądza...
Żeby było jasne Milioner
Opcja 01 Jesteś naiwny
Opcja 02 Jesteś od agitki
Wniosek jak we wpisze 2951244 na samym dole
życzę zdrowia i narka
Opcja 01 Jesteś naiwny
życzę zdrowia i narka
WIELU MAKLEROW ZREZYGNOWALO Z GIELDY,ZNALEM TAKIEGO CO PRZESZEDL NA NIERUCHOMOSC
skończcie z tym facebookiem...strona co wykrada dane...i wszystko o was wie
nie ruchom ości
język polski bywa piękny może dostrzec coś pomiędzy wierszami
Makler wszedłem na TVP na www i nie ma strony 541 w telegazecie
Co do gry na giełdzie jeżeli nie grasz rozumiem (może źle zasugerowałem się nickiem moja wina).
Co do gry na giełdzie jeżeli nie grasz rozumiem (może źle zasugerowałem się nickiem moja wina).
2 951 252. Pan 2017-08-21 (14:39)
Żeby było jasne Milioner
Opcja 01 Jesteś naiwny
życzę zdrowia i narka
Widzisz Twoje dwie tezy o mnie nietrafione (ani nie jestem naiwny bo mam swój rozum i wiem co to jest katastrofa, co do władzy naród Polski był okradany od zawsze a po 90-tym robią to Nasze ziomki i to zgodnie z prawem jakie sobie napisali/ jestem od agitacji? Nie wychwalam ani jednych ani drugich bo mam gdzieś dla mnie liczy się pomoc swoim krajanom i tyle).
Żeby było jasne Milioner
Opcja 01 Jesteś naiwny
życzę zdrowia i narka
Widzisz Twoje dwie tezy o mnie nietrafione (ani nie jestem naiwny bo mam swój rozum i wiem co to jest katastrofa, co do władzy naród Polski był okradany od zawsze a po 90-tym robią to Nasze ziomki i to zgodnie z prawem jakie sobie napisali/ jestem od agitacji? Nie wychwalam ani jednych ani drugich bo mam gdzieś dla mnie liczy się pomoc swoim krajanom i tyle).
Pan, również zdrowia i wymarzonej wygranej abyś nigdy nie musiał się przejmować swoją przyszłością i żeby na wszystko Ci starczało
Słabo ta kumulacja narasta wcześniej prognozowali 3mln a jak dobrze pamiętam było 2,2mln. Raczej ludzie na wczasy wydają niż na Lotto.
6/12 kiedy w końcu wyjdzie 10/10 już mnie wku...te zwroty zaloty oboki sroki itd itp chcę wkońcu grubej forsy a nie takie ochłapy
milioner,,na tvp tg facet reklamuje system na 3 liczby,,pisze ze nawet maklerzy do niego sie zwracaja ktorzy zrezygnowali z gieldy
A jakieś opinie są? Pytanie czy informacja o tym, że zwracają się do niego maklerzy to nie tylko reklama aby zachęcić?
Bo jak wiadomo mając system skuteczny na 100% można kosić kasę stale grając stawkami no nie?
Ale nigdzie nie znalazłem jeszcze 100% skutecznego systemu więc nie gram jak będzie to spróbuję.
Pasko również pisze że żaden system nie gwarantuje powodzenia wygranej dotarło
Jakąś metodę dobierania liczb chyba każdy ma ale po losowaniu się okazuje, że oboki a jak je wyeliminować?
Jasne, że żaden system nie gwarantuje wygranej bo to gra losowa
milioner,,ale TY juz wygrales kilka milionow -twoj nick o tym mowi