Wpisy 295 049 – 295 148
9 maja 2011 22:56 → 9 maja 2011 23:19, 100 wpisów
Mam 15 lat. A ja kupowałem losa.
Moja mama też kupowała ale ja osobno i moja mama . moja mam wygrałą 0 bo miała 6 liczb a ja 12 .
@ baartekptbpl
To 12 liczb musi się pojawić w JEDNYM z DWÓCH zestawów liczb... Nie w obu łącznie
To 12 liczb musi się pojawić w JEDNYM z DWÓCH zestawów liczb... Nie w obu łącznie

baartekptbpl: To zapodaj skan kuponu z wyciętymi danymi jak numer losu.
jak żeś wygrał to się pochwał kuponem w profilu bo na słowo ci nikt nie uwierzy świeżaku

Mówie !!! W I zestawie mam 0 liczb a w II mam wszystkie
baartekptbpl: napisz, w której kolekturze zagrałeś. Albo podaj miasto. Jutro na pewno będą trąbić na stronie lotto, że wygrałeś, więc łatwo sprawdzimy, czy nie kantujesz.
Dzisiejszy czat zdominowała kaskada. Nikt nie pisze jak poszło w MM ale sądząc po liczbach - tragicznie 

@ baartekptbpl
Jeśli masz 15 lat, to zgodnie z regulaminem Kaskady nie mogłeś w nią zagrać. Lepiej oddaj los mamie
Jeśli masz 15 lat, to zgodnie z regulaminem Kaskady nie mogłeś w nią zagrać. Lepiej oddaj los mamie

KOCHAM MÓJ KUPON
odrazu jutro rano jadę do łodzi nie idę do szkoły 
odrazu jutro rano jadę do łodzi nie idę do szkoły 
swoją drogą, ciekawe ile jeszcze osób skacze właśnie pod sufit z radości, bo "odnaleźli" właśnie 12 liczb na swoich kuponach...
Spokojnie.
w takim razie gratuluje!!!! Wiesz że musi to być osoba która ukończyła 18 lat.
ja zagrałem za 2 złote i trafiłem 8 na 12 czyli mam 2 złote na jutro 

Piotrków Trybunalski. Kolektura w POLO
Cały totalizator. Typowe podejście dla państwowego molocha, taaaka spółka, a serwer gówniany i strona nie chodzi. Nie do pomyślenia w normalnej korporacji.
Kathy
u nas dzis było pieknie, jac11 a jak w Łebie?
czasami bywam w twoim miescie
u nas dzis było pieknie, jac11 a jak w Łebie?czasami bywam w twoim miescie

Lestek wszyscy mamy marne wyniki, podpowiedz jakie mogą być powtórki
pozytywka - pewnie niewielu
czyli Ty ja, parę osób które sie zapoznały z tym no i pan prowadzący losowanie 
czyli Ty ja, parę osób które sie zapoznały z tym no i pan prowadzący losowanie 
Jak jutro napiszą, że wygrana padła w Piotrkowie Trybunalskim, to mu uwierzę. Na dwadzieścia tysięcy kolektur trafić w ciemno, to trzeba być niezłym blefiarzem i mieć farta nie mniejszego niż w lotto 

Ciekawe czy jestem pierwszą osobą która wygrała w KASKADA
bloomek: ciekawe czy w ogóle będzie wygrana 1 stopnia. to się okaże niebawem.
Lesteczku >> może powinieneś podac typy..wtedy zaczniesz wygrywac..

Pawcio zobacz nawet się pomyliłem 9 lat
http://www.multipasko.pl/pewniaki/typujacy/136/
http://www.multipasko.pl/pewniaki/typujacy/136/
JK - a ilu właśnie dzwoni do Szefa z "pozdrowieniami", bo myśli, że wygrało? 
Aż się boję pomyśleć...

Aż się boję pomyśleć...
baartekptbpl: Tak pierwszą bo jak ty wygrałeś 12/12 to nikt inny nie mógł.
DOBRA ŻARTUJE
chciałem zobaczyć jak to jest
co by się działo ;P
sorki 
chciałem zobaczyć jak to jest
co by się działo ;P
sorki 
korn748 wcale mnie to nie dziwi. Właśnie ściągam losowanie. Z miłą chęcią zobaczę czy czasem nie zmieniły się kule...
ja gram tylko marnie trafiam
Artur moze by coś podał ale gzies się nam zapodział

Artur moze by coś podał ale gzies się nam zapodział
Pawcio: Racja. Weryfikacja "przedwstępna" będzie już za kilkadziesiąt minut, jak TS ogłosi wygrane. Swoją drogą, jak faktycznie trafił, to szczęściarz niesamowity. A dla TS'a świetna gratka do promocji nowej gry.
Pęsko: A no w sumie tak bo to pewnie było sprzed zmian na stronie.
A w tej kaskadzie będą się kumulować nie wygrane ćwierćmilionówki?

ja mam 2 złote... bedzie na jutro
za 2 złote dziś wydane mam juz dwie gry 
Promocja jak w Tesco
dwa w cenie jednego
za 2 złote dziś wydane mam juz dwie gry 
Promocja jak w Tesco
dwa w cenie jednegobaartekptbpl: Monty Python toto nie był. Mało wyrafinowane poczucie humoru.
Jestem zmęczony że nawet chyba nie wytypuję liczb... Zmarł mój sąsiad, a u nas jest taka tradycja że klepsydrę wywiesza się na tablicy informacyjnej. Niestety jakiś miesiąc temu podczas wichur nasza tablica się złamała. Żeby nie wywieźli jej złomiarze, schowałem ją w garażu. No i teraz musiałem na szybko ją naprawić żeby rodzina mogła wywiesić klepsydrę. Dziś było spawanie, szlifowanie i malowanie. Urobiłem się bardzo. Jutro o 6:00 muszę ją zabetonować...
Ja na debiucie zagrałem za dwie dychy. Trafiłem dwie dziewiątki i jedną ósemkę, zatem 18 PLN cash back. Nie jest źle. Ciekawe, jak będzie jutro.
nie no zażartowałem bo miałem tylko 11 liczb
Radio Erewań-nie 12/12,tylko 8/12 i nie wygrał tylko mu ukradli,a cała ta kaskada to syf
Jak dziś kupowałam Kaskadę, to pani w kolekturze mi powiedziała cytuję " Warto w to zagrać, bo to nowa gra i będą DAWALI wygrać na początku"...
Czyżby nawet ona wątpiła w uczciwość losowań?
Czyżby nawet ona wątpiła w uczciwość losowań?

Zaraz się okarze,że główna wygrana została w losach,których nie sprzedali
kaskada to wyciąganie z portfela dla Ts uff dobrze ze nie grałam
a ja tyram cały dzionek nie mam czasu posłuchac jak ptaszki cwierkają

@ Pawcio
Mogłaby być więcej niż jedna wygrana pierwszego stopnia, jeśli TS sprzedałby na któreś losowanie więcej losów niż liczba losów w transzy. Nie wiem tylko, czy obecnie jest to dopuszczalne. Nigdzie nie znalazłem informacji, czy 1 losowanie = 1 transza.
Mogłaby być więcej niż jedna wygrana pierwszego stopnia, jeśli TS sprzedałby na któreś losowanie więcej losów niż liczba losów w transzy. Nie wiem tylko, czy obecnie jest to dopuszczalne. Nigdzie nie znalazłem informacji, czy 1 losowanie = 1 transza.
"Piotrków Trybunalski. Kolektura w POLO". No zobaczymy. Ja mu wierzę. Wszedł jako jedna z tysięcy osób, trafił, więc zarejestrował się specjalnie żeby nam się pochwalić! Pamiętaj tylko, żeby dać mamie kupon i że to ona wysłała.
Kumulacja Jokera: 3 000 000 złotych
jutro w kaskadzie te same zestawy liczb tyle ze wygrana padnie w innym miescie
Joker nie może być więcej wygranych 1 stopnia w jednej transzy,info masz poniżej na multipasko
Ta kaskada to normalny przekręt.Mam trafne w I zakładzie 9 trafień i jest to jedynie 8 PLN-ów.Szkoda kasy na KASKADĘ.Lepiej zagrać w MN lub MM.

15hubi ale po wyczerpaniu jednego zestawu mogą rozpocząć sprzedaż drugiej transzy. Więc mogą paść dwie główne wygrane.
A może tak ktos poda mi dzisiejsze wyniki tej gry ''kaskada''?

Użytkownik maliniak dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora

MM u mnie 1/8 

to dla ciebie ,albo to :