Wpisy 2 949 696 – 2 949 795
20 sierpnia 2017 02:25 → 20 sierpnia 2017 06:45, 100 wpisów
Już mam po spaniu a wcześniej mi kuzynka dzwonila ja pikole
dobra uciekam trzymajcie sie , zycze milej nocy wszystkim ,dobranoc wszystkim
tyle co wszedłem arczi ucieka no nie
Grasz w Czechach-ich multi jest fajny ale nie rozumiem wysokości wygranej 7/10,jest bezczelnie niska.
marku gdzie co nisko
Marek m62
w czeskiej fortunie zakłady multi sa tylko gora na 8 liczb i wygrana wynosi 171 tys na nasze
w czeskiej fortunie zakłady multi sa tylko gora na 8 liczb i wygrana wynosi 171 tys na nasze
widmo na 5 liczb możesz zagrac
odpowiednik multi multi 1700 za 5
i 9 z 49 za 5 ok 14 tys
odpowiednik multi multi 1700 za 5
i 9 z 49 za 5 ok 14 tys
ja podaje co można w czeskiej fortunie co mam
https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/ciselne_hry/index.html
ja podalem to co wiem
i to co ja gram
a oplaca się skreslac 4ki 9 z 49
z 8 nr robic 8 czworek i tam duże szanse wskoczenia i dużej kasy
a oplaca się skreslac 4ki 9 z 49
z 8 nr robic 8 czworek i tam duże szanse wskoczenia i dużej kasy
No tak,większość gier lotto i bukmacherskich w innych krajach są dużo bardziej uczciwe i opłacalne dla graczy niż gry ts i polskich bukmacherów-weż i zagraj jak te styropiany od 28 lat chcą tylko brać na maxa od Polaków-nie można swobodnie dysponować swoją kasą.
Chyba tylko w przenajświętszej rp nie można zapłacić kartą za gry czy zdrapki,i nie chodzi mi o kartę kredytową,chociaż kiedyś w hipermarketach real można było grać w gry ts nawet kartą kredytową.
arczibalik73 nie pij wody boś nie koń,pij tylko piwo i będziesz zdrowy,ja piję wodę gazowaną,ale tylko jak nie mam piwa
A ja miałbym 5 w dużym lotto tylko dwie liczby były oboki i dlatego tylko trójkę miałem ja miałem 28,33 a było 27,35
ja dużego to statnio z chybika puszczam to cała 6 to mijanka wczoraj miałem 9.14.18.22.47.48
jak się cały tydzien i rok wstaje o 5tej rano to w niedziele dłużej nie pospisz
ja za soboty że chodzę jeszcze jak chce na 6 godzin to mam pisane 12godzin