Wpisy 2 947 000 – 2 947 099
17 sierpnia 2017 22:24 → 18 sierpnia 2017 00:35, 100 wpisów
31 gram lepsze
aaaa po protu multipairs sobie przejrzałeś
makler tak nie dowierzam
makler tak nie dowierzam
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
1 pojdzie na 4 i na 10 amen
trzeba znac te myczki i podmianki
na pewno wiecie o TYM,,typowanie tylko z jednego, to nadaje się do kosza
23 ostanie albo na 32 trzeba miec fantazje w grze
33 skusi ale walnie blisko
33 skusi ale walnie blisko
32 albo 34 ryzyko wiadomo przy wyborze taka to gra
juz umiesz 41 minuta
10 minut przed los zajrzalem w mapke 56,77,10,78,80,44,47,14
jutro ryzykFizyk 24 nie potwierdzona
jutro ryzykFizyk 24 nie potwierdzona
23,34 dlatego 24 nie potwierdzona
multi proste jak troche szczescia ale mozna sie wstrzelic
kopulacja 4, miliony 6 zer, 45 minuta dziekuje dobranoc
https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/
montezuma pikuś nic tylko zarabiać na multi
kopulacja ekstra
montezuma pikuś nic tylko zarabiać na multi
kopulacja ekstra
na wszystkim mozna zarobic i stracic
musicie tylko wiedziec ze Manka 11 wam nie da
70 dzien roku w piatek 75 jakos mnie nie zdziwi
Montezuma1, fajne rozkminy o to pewnie chodzi, żeby bawić się grą i liczbami, traktować to na luzie
18 w piatek 23 mnie nie zdziwi wcale
imieniny ilony
pochwailony, 11 bardzo nieladne powitanie siostry zakonnej
pochwailony, 11 bardzo nieladne powitanie siostry zakonnej
jestes Kuba Artur
czesc masz cos
2zl i 2 zl
zwrot na nastepne losowanie 1zl doloze
6 liczb wysylam
dobrze sie nam pisze i tak czymac
dobranoc kolorowych snow
kedzior ja ostatnio rozważam progresje 1/1 ale w Keno tylko boje się tych komputerowych losowań
keno to gra dla osób mających czas , trzeba wytypować liczby sledząć co wchodzi i grając nimi w określonych godzinach
specjalista od keno Brjan obecnie w szpitalu .
specjalista od keno Brjan obecnie w szpitalu .
jestem jestem iwinka spokojnie czytam wpisy tu na stronce
keno to gra dla osob majacych wiele czasu i kupe kasy na koncie zeby co 4 minuty tracic lub zyskac niedlugo zrobia ze losowanie bedzie sie odbywac co minute
Artur wejdz na facebooka
ja tam nie patrze na jakies przyrosty , tabele iinne badziewia, tylko nato co mi wpada lub nie
niestety trzebaby uzyc 1,3,9,27,81,243 X stawka a to już nie zabawa
Exp fajnie wygląda płacone 2/5+ 0
tylko koszt zakładu-ktoś to cwiczył z Was?
tylko koszt zakładu-ktoś to cwiczył z Was?
grając przy takich stawkach w kenozarobisz w tej progresji 1 złotówkę
Kuba jak masz szczęście to wygrasz na polskich numerach tu nie masz szczęścia a tam woglę zrób sobie przerwę odpocznij obserwuj i wtedy sobie puść dobrze tobie zrobi
Masz rację Iwonka
tylko znając moje szczęście raz nie wyslę i wejdą
tylko znając moje szczęście raz nie wyslę i wejdą
wiesz co innego grać 10/10 i 9/9 a co innego niskie skreślenia to dwie różne gry
Wyślesz nie masz nie wyslesz pujda I tak wokoło jak maja lecieć poleca ale kiedy to już nie wiadomo rób tak żebyś nie stracił a zyskał
kuba to jesli znasz tak dobrze swoje szczescie to wysylaj codzienie jedne i te same numery i tylko te co masz trafne,innych nie, i graj na male stawki ibedziesz trafial napewno jakas kase niezucaj sie odrazyu na gleboka wode, graj np na 5 na 5 skreslen liczbach,jesli trafisz ta cala 5 masz 700zl, jak trafisz 4 to masz 20zl, zacznij od malych kwot, jesli trafisz np 5liczb to na nastepny reaz do tej 5liczb co trafiles dodaj jakas ina ze zbioru licz i graj wtedy na 6licz sukcesywnie dopoki nie trafisz 6z6 czyli 1300zł
Przy moich to G........ Jest a przy twoich to sa dopiero konkrety ale cóż nigdy nie wiadomo kiedy poleca i możesz więcej stracić niż wygrać
Artur ma racje i wtedy zobaczysz ze życie się tobie odmieni sam teraz wtapiasz
Te co wygrywają wysylaj
kubus i zacznij moze grac w mini jest tanszy tez wystarczy abyc codziennie trafial 3 liczby ipozniej sukcesywnie dodajesz jakies 2 liczbyigrasz dalej popatrz losowanie mini lotka jest raz codziennie wystarczy ze skreslisz jedno okienko tylko jak ja robie i puszczam te liczby na tydzien caly,iczekam az cos wpadnie, raz jest raz niema,i nie placze ze mi nie wpadlo, tylko gram dalej na tych liczbach,jesli w 1 tygodniu mi nie wpadnie wysylam na 2 tydzien te same liczby dopiero je zmieniam jak juz je trafilem wszystkie lub np 4znich popatrz tygodniowow mini lotka inwestujesz tylko 8,75 gr na tydzie a przez tydzien mozesz i wiele tez wygrac amoze byc i ze przegrac ale niema sie co tym zalamywac, tylko trzeba szczesciu dopomoc
i grac dalej
popatrz w mini jest tylko 42 liczby i ty musisz znich trafic tylko 5 liczb inic wiecej ato niejest duzo mozna trafic zobacz tez ile osob w miesiacu danym trafia 5 napewno wiecej niz wMM czy lotto ilotto plus
A w mini samemu skreślacie czy z chybika? Ja jak sam skręślę to mam 0/5 i 1/5 :p a z chybika kilka razy trójeczka wpadła. Lubię tę grę, ale kompletnie nie mam pomysłu na dobór liczb, w " wykreślanki" już się bawiłem, z marnym rezultatem
kazda liczbe mozesz sobie rozpisac z inna liczba i wtedy stworzysz swoj wlasny uklad ktorym bedziesz gral