Wpisy 2 946 780 – 2 946 879
17 sierpnia 2017 19:43 → 17 sierpnia 2017 21:28, 100 wpisów
Anita Lipnicka born June 13 1975
moja rowiesniczka ale ja lepiej spiewam
MONTEZUMA1 widze ze literujesz zespoly na podstawie literek i liczby wylaniasz tak?no dobre dobre podoba mi sie ten pomysl gratulacje za pomysl
jestem w szoku ze Anita dala dzis 7 stow juz wiem ze na nio wezme
Za dużo. Pisania w skrócie polityka na tej stronie nie ma miejsca psuje atmosfere. Dzieli ludzi psuje zabawe z ts
literowanie to najlepsza zabawa
walcza o miano pierwszego czarodzieja
same liczenie nie pomoze musisz wiedziec jakie trendy czy numer ma dzis szanse z mapek
same liczenie nie pomoze musisz wiedziec jakie trendy czy numer ma dzis szanse z mapek
MONTEZUMA1 no co pomysl fajny np jak ci sie cos sni mozesz wszystkie slowa przeliterowaci zamienic je na liczby potem niektore miedzy soba liczby pododawac i wszystko podzielic na 2 wtedy wyjda tez i pewne liczby i musisz byc zawsze wierna tej liczbie 2 poniewaz ona jest dobra liczba np oznacza blizniakow zodiakalnie
musisz przepowiednie w miare dopasowac do sytuacji na froncie
no chyba ze maksymalny spontan ale to niebezpieczne
no chyba ze maksymalny spontan ale to niebezpieczne
JA NIEKORZYSTAM z zadnych mapek, i tez trafiam
13 bralem pod uwage bo dzis jest dobra tak samo inne
anita tylko umacnia pewniaka
gryks76 widze ze fajne zestawiki podales szczegolnie ten pierwszy jest ciekawym a w drugim ostro poleciales z kocoweczkami 6 , moze byc i tez tak ,dlaczego nie
Ja mam najlepsze numery
Dzis bedzie te losowanko jak w tamtym roku 6/12 lotto 5/12 mini 5/5 8/10 w. Multi
a mnie cos ciagnie na 15tke zamiast 12,
0 0 0
gryks 76 oby ci sie sprawdzilo wszystko
Obstawiajcie temperature iz niej na losowanie 24 28 mam te postawione w mini z pogody reszta z czegos innego
Arczi ten z 6 ami dla zabawy od zarcikaczkolwiek może kiedyś wejść
Iwonko tak ty masz najlepsze bo masz pewniaki i oto chodzi
gryks76 ja bym niezartowal z liczb , bo moga sie sprzeniewierzyc ci i przestana ci wogole jakiekolwiek trafiac w realu ,lepiej niech wyjda i wygraj na nich kasiore
rober denigro dzis konczy 74 lata trzeba postarzec dziada
mulag oj tu masz racje szczegulnie jak spojrzysz na kupon z tam nul,nul nul
i juz wiemy ze bedzie 75
a wyjdzie 76
trzeba miec wyczucie wiedziec kogo odmladzac a kogo postarzec slaby czarodziej nie ma szans przewidziec
kedzior chcialem ci podebrac liczby a tu nic nie ma w profilu eh ide sie tez puscic
kuba to powinnes obstawic liczbe na dzis 7,13,20 na wieczor jak jestes fanem jakiegos tam mariana
no ja goscia nieznam osobiscie i ja jemu moge sprzedac tez ale ale jego imie i nazwisko daje takie numery przeliteruj imie ,przeliteruj nazwisko jak tu napisales i imie dodaj do nazwiska i wtedy wyjdzie ci koncowa cyfra i masz nasrepna troje do gry licz
Zamach w centrum Barcelony.
--->>gazeta.pl
--->>gazeta.pl
tak byl zamach ale nie u nass w kraju niech jeszcze wiecej przyjmuja ciapatych i im granice otwieraja jak w islamabadzie czyli obecnej francji,i u cioci angeli to niedlugo te ich sekty ymiota ich calkowicie z ziemi
Jak tam feministki ucza ze zgwalcenie przez muzulmanina to nic takiego
2 946 331. Pan 2017-08-17 (13:50)
Janosik
tylko nie jak Cyba
2 946 332. Janosik 2009 2017-08-17 (13:51) Zakopane.
--->> drugi kosmita pisze >> hyba <<
"Mistrzu" widzę że nawet przeczytać poprawnie nie potrafisz
a co mówić o tym żebyś jeszcze to rozumiał
Janosik
tylko nie jak Cyba
2 946 332. Janosik 2009 2017-08-17 (13:51) Zakopane.
--->> drugi kosmita pisze >> hyba <<
"Mistrzu" widzę że nawet przeczytać poprawnie nie potrafisz
a co mówić o tym żebyś jeszcze to rozumiał
...i jeszcze zanim będziesz tutaj kogoś nazywał analfabetą to trochę się doucz
nie pije alkoholu wcale PAN
witam po przerwie
Mialem miec piwo,wyszlo z czekolada mleko goraceDzis ida 20 z 50 i basta
ida dziś szybciej spać - myślałem że coś tu się dzieje że po piszę se a tu cisza na czacie wszystko gdzieś tam siedzi nie wiadomo gdzie hehehe dobranoc jutro zajżę tu
kuba 7,6,13 ten lustig
dobranoc sniezynek trzymaj sie ciepło
Pan:
Przeczytaj sobie wpis: 2 500 346:
... jako bezrobotny >>hyba<< zacznę.
Zanim coś głupiego napiszesz to najpierw sprawdź.
Deskorolka w polaczeniu z kijkami?Zabawa dobra ale jak sie wypierd... Lepiej nie myslecLegia
Janosik
no to nie wpisuj tak głupio na przyszłość
2 946 858. Janosik 2009 2017-08-17 (21:07) Zakopane.
Pan:
no to nie wpisuj tak głupio na przyszłość
2 946 858. Janosik 2009 2017-08-17 (21:07) Zakopane.
Pan:
chłopaki nie kłoccie sie,dajcie se na luz, na swiecie tyle nienawisci a wy jeszcze tutaj sie tez nerwujecie nie potrzebnie,olejcie to i pogodzcie sie,polak z polakiem powinien sie trzyma i isc za panbrat
zgoda buduje niezgoda rujnuje
Chetnie podyskutowalbym o matematycznych metodach przewidywania o ile istnieja.Artur jak zwykle w dobrej formie.
za 20minut losowanie wszystkim graczom zycze wysokich wygranych i trzymam za wszystkich bez wyjatku
Chyba nie mozna tego wyliczyc albo ulozyc wzor prawdopodobienstwaJa gram do skutu 2 dziesiatkami do trafieniaBo jak zmienie to wtedy pewnie wejdxieNie dam sie do ostatniej zlotowki(stowku)grac bede
kubus na takie tematy to musialbys wybrac sie do wrozki, lub jakiegos magika lub jasnowidza,ktorzy sie trudnia takimi tematami iliczbami szczegolnie jak wchodza w trans po spaleniu worka marichuany
Tak tomi nakazde losowanie.Pan ale nie da sie przewidziec wyniku nastepnego rzutu
Wroz nie pomozeKiedys bylo 40 mln i wytypowal2/6 na cmentarz.Tez tak potrafie