Wpisy 2 945 521 – 2 945 620
16 sierpnia 2017 18:53 → 16 sierpnia 2017 20:39, 100 wpisów
A co oferuje dz sniezynek
tak to wszystko wiem i takk wszystko bylo jak piszesz bylem pol roku na zwiolnieniu lekareskim i zaklad kierowal mnie na rente, wszystko sie zgadza, oprocz tego choruje na inne choroby jestem astmatykiem alergikiem, , choruje tez na kregoslup i i nne tam jescze choroby,krazenia nie ukrywam tego, cale zycie szpital byl moim drugim domem,tez i na komisjach na ilu stawalem wszystkie dokumenty im przekazalem okej
arczi dawaj na fejsa
to miałeś podstawy nawet
arczi dawaj na fejsa
arczi dawaj na fejsa
jestem na fejsie tylko ze wyswietla mi sie 4 takie osoby same mktorym Markiem jestes?
https://web.facebook.com/marek.jaskola
masz bezpośredni link
kliknij w ten link co ci wyslalem
mam profilowe zdjecie takie zielone przy drewnianym wozku w takim parku
mam profilowe zdjecie takie zielone przy drewnianym wozku w takim parku
Witamy i pozdrawiamy
Witam Mp. zycze wygranych oraz miuz na mily wieczorek..
https://www.youtube.com/watch?v=UQmRYOxIKvM
https://www.youtube.com/watch?v=UQmRYOxIKvM
obam gadam z Arturem na fb w ważnej sprawie
qbam chcesz to też mogę z toba hahaha
qbam no już wyjasnilem co mialem
Co sie stalo z tym czatem..jestem w szoku,kiedys kazdy chociaz pomachal,a teraz tak smetnie..gdzie starsza ekipa?..wymiotlo fajnych Ludzi szkoda..
Miałem zagrać na 2 losowania, ale w kolekturze była chwilowa awaria i nie puściłem na 14. Dobrze, bo bym wtopił
Jestem
Ciekawa jestem jakie liczby wpadną na wieczór a wy macie jakieś pomysły
Witamy
Nawet kur... nie myślęJak przewale 4 dychy i dno to się zastanowię A dziś dziewczyna fajna a ja ani be...Ani meAż mnie ponosi że nie zadałem
jak wczoraj wysłałam na 21.40
32,38,42,49,66,70
z nową czwórką bo tak wyszło
w zeszycie to wylosowali ją o 14.00
dziś
i jak tu się nie denerwować
32,38,42,49,66,70
z nową czwórką bo tak wyszło
w zeszycie to wylosowali ją o 14.00
dziś
i jak tu się nie denerwować
wiesz Junak-najlepiej niestety wysylać na wszystkie losowania i najwyżej mniej bo to dobijające
Junak to jest najgorsze kończysz bo się znudziło a tu wchodzi na kolejny dzieńZobaczę ile kasy jeszcze mam na 4 miechy
quban dawa gramy w czeska fortune
mysle wlasnie quban jak to zrobić hahaha
Mi została sobota i niedzielaBo czwartek piątek nie gramTwarda zasada
Tomi gram codziennie jak jest zaco bo jak tu niegrać moja zasada to Jeden zakład Lotto z Plusem na dziesięć losowań i tak w kółko
witaj Forsami
ja tez uleglem czarowi tego grania chociaż do końca nie rozumiem czemu
ja tez uleglem czarowi tego grania chociaż do końca nie rozumiem czemu
Qban lubie pieniądze i dlatego gram tylko że one nie bardzo mnie lubią ale pieniądze rzecz nabyta
ech to wyzwala emocje. TS nie bez przyczyny wrzucil 2 losowania dziennie Junak
z jednej strony tak,fajnie się tym pobawić
ale z drugiej-nie mamy wielkiego wpływu na powodzenie w grze
ale z drugiej-nie mamy wielkiego wpływu na powodzenie w grze
- ulexxa ten czat wcale nie jest smutny ale smutniejszy był jak nawijałaś wciąż o twoim chorym mężu -rozumiem że miałaś problemy ale jakoś nie mam przekonania aby ciągle tu pisać o takich sprawach a tak niestety było [z całym szacunkiem dla CIebie]
qban zaraz ci podam linka zagapiłem się na fb
w Polsce sa najgorsze tabele na świecie wiec na pewno Czechy dobre
https://www.ifortuna.cz/
quban ja byłem w lipcu na wegrzech jak widziałem tabele keno to pingle mi z orbity wypadlo
https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/ciselne_hry/index.html
quban teraz wyslalem chyba bezposrednie
qban właśnie ze o niebo lepsze na wegrzech nawet
qban za 4 ke masz 2 tys czeskich koron czyli ok 340 zl
tomi77 zawsze jesteśmy do tyłu...choć nam się wydaje ,że wygrywamy...
koszt gry laczenia czworek 5.13 zl a nie 7.50 jak u nas
1 2 3 4
1 2 5 6
3 4 5 6
postawiasz liczby dwojki co potencjalnie maja szanse i gramy na najbliższe np. 6 losowań 5,13 razy 6 losowan 30,78 na 3 dni gry, trzeba znalesc z 10 osob minimum i kogos z slaska co ma auto i się gra i wtedy szansa ze zainwestowanego 5.13 jest 68 zl bo jak 2 czworki wpadna to 680 zl dzieląc na 10 uczestnikow
1 2 3 4
1 2 5 6
3 4 5 6
postawiasz liczby dwojki co potencjalnie maja szanse i gramy na najbliższe np. 6 losowań 5,13 razy 6 losowan 30,78 na 3 dni gry, trzeba znalesc z 10 osob minimum i kogos z slaska co ma auto i się gra i wtedy szansa ze zainwestowanego 5.13 jest 68 zl bo jak 2 czworki wpadna to 680 zl dzieląc na 10 uczestnikow
qban a co mowilem?
a gra 9 z 49 gra na 4kę masz 1700 zl na nasze
jestes kuba
super cieszy mnie to
quban dymaja nas w głupie dupy i mózgi ja dziś celowo gralem keno na 5 tki wyciaglem z puszki 10 20 50 groszówki co wrzucałem 3 mies i co się okazało caly czas leciały 17 27 37 i inne jak polaczylem 2ki w trojki dupa wszystkie ino nie te i 64 zl utopiłem hehehe a babie się bilon do szufladki nie chciał zmiescic hihihi
qbam myślałem przez moment że jesteś Iwoną
2 945 609. qbam 2017-08-16 (20:28)
jestem Iwona
2 945 609. qbam 2017-08-16 (20:28)
jestem Iwona
to ja jestem Iwona
2 945 609. qbam 2017-08-16 (20:28 to Kuba
zgrywus dokładnie nasza e fortuna miała to samo i nie trzeba było do czech dokladnie
odkąd zrobili multi 2 razy dziennie tak się uwalilo zakaz innych gier lotto monopol
zgrywus dokladnie