Wpisy 2 943 097 – 2 943 196
14 sierpnia 2017 01:58 → 14 sierpnia 2017 03:36, 100 wpisów
zamit-3/3 1 do 72
czyli srednio raz na 72 losowania.SREDNIO wazne słowo
czyli srednio raz na 72 losowania.SREDNIO wazne słowo
makler
duże wygrane wpadają częściej casualowym graczom niż profesorom matematyki.
jak to uzasadnisz?
duże wygrane wpadają częściej casualowym graczom niż profesorom matematyki.
jak to uzasadnisz?
ja kiedys czesciej łapałem 7 z 10 niz teraz ostatnio, juz pisalem mialem raz 9z 10 i w sierpniu 30,2016 roku złapałem 8 z 10 bylo 520zl, i od tamtej wygranej to juz bylo cienko bo wpadalo raz 6 na 10 albo codziennie albo i 2 razy dziennie po te 5 z 10,powiem wam tez szczerze ze nigdy nieprobowalem grac tylko na 3 czy 4 liczby,wiec niemoge sie wypowiadac na sposob tej gry najmniej to kreslilem 5skreslen a przewaznie gram na 10 skreslen tylko
np. porownanie statzstzk miedyz soba
mam 13 gield i te porownuje miedzy soba
od wzresnia biore sie ostro za typo
mam 13 gield i te porownuje miedzy soba
od wzresnia biore sie ostro za typo
ale na giełdzie masz wiiecej twardych danych.
tutaj statystyka małej ilosci losowań=za mała próbka
statystyka duzej ilości losowań zmierza do omegi.
O giełdzie bym z Tobą makler pogadał bo mnie to pociąga
tutaj statystyka małej ilosci losowań=za mała próbka
statystyka duzej ilości losowań zmierza do omegi.
O giełdzie bym z Tobą makler pogadał bo mnie to pociąga
makler
to co piszesz się zgadza....gdy grasz na progresje 1 lciczby. Reszta to czysty hazard,
Nie ma tam matematyki bo TS by zbakrutował jak i inne loterie.
to co piszesz się zgadza....gdy grasz na progresje 1 lciczby. Reszta to czysty hazard,
Nie ma tam matematyki bo TS by zbakrutował jak i inne loterie.
profesorowie maja sytywne reguly
tu potryeba fantazji Ansztajna i fantayji dziecka
+gieldz to omowne
godz14
poniedz
dzien miesiaca
dzien parzz
fantazja przenosi gory
tu potryeba fantazji Ansztajna i fantayji dziecka
+gieldz to omowne
godz14
poniedz
dzien miesiaca
dzien parzz
fantazja przenosi gory
tak raz mi sie udalo trafic 10kola minus podatek ale zawsze to cos ijest nie tez sie ucieszylem i tez troszke zmartwilem poniewaz pamietam ze z tymi liczbami wyszla liczba 79,a ja w tej trafnej 10 tce zamiast skreslic 79 dalem obok 80a 79 opuscilem, tak bym mial 10z10 moja kolezanka ktora prowadzila kolekture byla w szoku ze 1 numer dalej i by byla cala 10 no ale coz lepszy rydz jak nic nieale to raz tak wypadlo i narazie sie niechce powtorzyc za diabla,
ja puscilem w mini na chybli trafil 1 zaklad i wygralem 570 zl bo weszlo 4/5 jedna liczba niestety o jedno oczko w gore nie ta i bylo by 250 tys
gratki Arczi
makler
makler jestem
owszem, luz fantazja w kazdej dziedzinie zycia sie przyda
ale czy przegladasz tabele wygranych MM?
czasem nie ma jednej 7/7
a w plusie czasem nie ma nawet 6/6
Gdzie sa ci typerzy?
Pies im zjada kupon?
makler
makler jestem
owszem, luz fantazja w kazdej dziedzinie zycia sie przyda
ale czy przegladasz tabele wygranych MM?
czasem nie ma jednej 7/7
a w plusie czasem nie ma nawet 6/6
Gdzie sa ci typerzy?
Pies im zjada kupon?
oj w giełdy sie nie zaglebiam juz to juz nie jest moja dziedzina, co do rachunku prawdopodobienstwa to slyszalem otym ale nigdy raczej sie w to niebawilem,tak wiem mam taka starsza sasiadke ktora co roz cos trafia w co by niewyslala to zawsze cos tam trafia o kiedys mnie spotkala i pyta czy jeszcze gram w minni lotto, bo ona grala jakis czas i nic niemogla niby wygrac akiedys systematycznie trafial prawie w kazdym losowaniu ale jak mi powiedziala mialaw mini jakies takie liczby ze prawie co losowanie cos jej tam wpadalo,niestety zapodziala gdzies ten kupon,ale 1czerwca tego roku przypadkowo go znalazla tez i poszla wyslac te numerki i jak sie okazalo trafila 4z5 i miala 882 zlbo niepadla wogole 5 to sie nazywa szczescie miec nie?babka jest po 80a jeszcze gra zawsze tez i cos znajdzie na ulicy ma kobiecina szczescie tez
nie grajcie na gieldzie serio ludzie tam traca pieniadze i to nie male !! bo są oszukwiani
hmm na lotto tez.
jak tu sie pisze prv wiadomosci? rzepraszam zatrywialnosc pytania.
jak tu sie pisze prv wiadomosci? rzepraszam zatrywialnosc pytania.
zamit22 to gratulacje ze trafiles 4z 5 w mini tez ładnie
a ja dalej zachodze w głowe o co chodzi z tym przewidywaniem skoro losowania to zdarzenia niezależne-makler
obe te trojki sa bardzo monce na jutrzejsze 2 losowania i chyba sie skusze na ta tez
kuba cos poszukam
Gryks dwa razy podal 07 zglos sie i weszlo
dzis Jocia podala 15 sierpnia pamietaj i weszlo
Gryks dwa razy podal 07 zglos sie i weszlo
dzis Jocia podala 15 sierpnia pamietaj i weszlo
dzieki ZAMIT22 i tez zycze wysokich wygranych i do usłyszenia nastepnym razem dobranoc i dzieki za konwersacje
fajne zestawy Panowie-
makler-gdyby ktoś umiał typować 1 liczbę edukując prawdopodobieństwo z 1/4 do 1 do 1/1,5
byłby ustawiony do końca zycia.
Gdyby umiał typować parki redukując 1/17--> 1/4- ustawiłby kilka pokoleń.
3maj się Zamit
makler-gdyby ktoś umiał typować 1 liczbę edukując prawdopodobieństwo z 1/4 do 1 do 1/1,5
byłby ustawiony do końca zycia.
Gdyby umiał typować parki redukując 1/17--> 1/4- ustawiłby kilka pokoleń.
3maj się Zamit
https://www.multipasko.pl/typowania/vondeoff/multi-lotek/pewniaki/7549/#szczegoly
imponujące-jednak to wynika z faktu,że osoba typująca robi to systematycznie-a jesli tak, to trafi serie-to wszystko.
melon-algorytm potrzebuje danych.Jedyne co wiemy , to że nie ma osób utrzymujacych się z progresji
melon-algorytm potrzebuje danych.Jedyne co wiemy , to że nie ma osób utrzymujacych się z progresji
Typowanie to nie wytypowanie.
Osoby które stale zredukowałyby prawdopodobieństwo kupowałyby sobie wyspy w Dubaju.
Osoby które stale zredukowałyby prawdopodobieństwo kupowałyby sobie wyspy w Dubaju.
to że nie ma osób utrzymujacych się z progresji
a skad wiesz
wieksze grono typerow nie pisze na czacie
.
przeczytaj kg silber
a skad wiesz
wieksze grono typerow nie pisze na czacie
.
przeczytaj kg silber
prawdopodobieństwo to akurat tutaj wróg
metoda na razie nie istnieje.
Jesli powstanie-wyraznie bedzie to widać w tabeli wygranych mm
metoda na razie nie istnieje.
Jesli powstanie-wyraznie bedzie to widać w tabeli wygranych mm
makler-tu chodzi o regularność typowania-stąd wysokie wyniki-
ale nie ma sie co spierać.Zastosowanie metody typowania+ trafienie daje iluzję,że to dzieki tej metodzie.
ale nie ma sie co spierać.Zastosowanie metody typowania+ trafienie daje iluzję,że to dzieki tej metodzie.
to tylko statystyka mi udało się nie trafić 15 x pod rząd i może wkrótce poprawię rekord
Kuba, we wrzesniu pogadamy na mailu ,bo zamierzam grac i wzgrzwac na parkach
ta jestem jeszcze jestem
dokladnie kuba ja prawie codziennie tu jestem do okolo 4 rano
magia liczb
Hazard to dlacgraczy magia a dla organizatorow prawdziwa zyla zlota
wiec trze ba by bylo w koncu im rozbic ten bank złota co nie?
To dobry wynik albo i niedobry-zalezy ile wysylales.mi tez niskie nie wchodza
no własnie Vondeoff skad ja to znam mam podobnie z 5kami w MM na 5skreslen, szybciej trafie 7lub 8w MMna 10 skreslen
Qbam-ostatnio gram b.oszczędnie max-3 kupony.
Kiedyś zaszalałem za 4.000 w Dl-i wtopiłem
Kiedyś zaszalałem za 4.000 w Dl-i wtopiłem
Aa kumam.bilans gry kazdy ma ujemny jak nie trafi 250 tys wiec wszystko w normie.ale kasy zawsze szkodaf
tak siedziec na tym az sie nic nie wysiedzi tylko jajko
Ze wysoka wygrana mozna sobie policzyc siedzac na komputerku i analizujac losowania.
a zagladales w statystyki roczne i 6mc jak chodzi 33 ,,na pewno NIE
wiec 33 w tym miesiacu nie ma 5 minut
wiec 33 w tym miesiacu nie ma 5 minut
dobra ja juz bede pomału dzis sie z tad pomału ewakuowal, dziekuje wszystkim za mile konwersacje na temat gier i liczb.oraz zycze wszystkim znajomym wysokich wygranychi dobrej nocy,uciekam spac bo zaczynam juz pomalu ogladac powieki od srodka,dobranoc wszystkim
liczba 33 w statystyce rocznej2017roku wyszla juz 101razy