Wpisy 2 942 997 – 2 943 096
14 sierpnia 2017 00:01 → 14 sierpnia 2017 01:58, 100 wpisów
tak ja gre traktuje jako zabawe,wlasnie wygram to okej przegram to przegram,to tylko jest gra inic pozatym ,
nie sprawdzalam ktory zestaw pasuje na 3 liczby
zobaczymy dzisiaj nie licze na nic co ma byc to bedzie
6,68 co wy na to
niezle-szkoda ze gry nie premiują osób z pasją-kiedys juz to pisałem
czesto wypadajace liczby razem jakie zauwazylem ostatnio w ciagu 4 miesiecy to np jest,1,3,11,12,15,20,21,31,51,53,
Iwonko liczba 68 przewaznie wychodzi jeszcze z dwoma liczbami tj z 66 i 67 co do liczby 6 to szybciej trzyma sie z 1 i 4 akurat
wszystko mozliwe nie mowie ze nie nie ja 2 sobie lacze liczby
1.3 11.20.31
1,11,12,20,31,51,53
3,11,12,15,20,21,51
sprubujcie zagrac na tej dziesiatce od 1 do 53 lub wybierzcie sobie z tych numerow jakies swoje liczby i poprostu wyslijcie,napewno nie stracicie amozecie cos i zyskac
dzieki za podpowiedz bede zmykac bo juz pozno do milego milych snow
tak rozpisujcie ta 10liczb tak aby kazda liczba byla z kazda inna,dobrze kombinujesz Iwonko
Artur, Iwona-jesli to nie tajemnica-jak gracie na codzień?
ja 10 na 2 los + mini.Czasem 9z + lub loto ale rzadko
ja 10 na 2 los + mini.Czasem 9z + lub loto ale rzadko
5liczb na 10 losowan
papa zmykam
okej Iwonko rozumie co do poryi rowniez zycze kolorowych snow,i niemasz za co mi ,dziekowac za podpowiedzi ja uwazam ze trzeba sobie pomagac jesli mozna, jesli chodzi o TS to oni nas łupia z kasy wkoncu kiedys my musimy ich zlupac na kasie nie?wspolnymi silami mozemy tez i od nich wyciagnac jakas w koncu kase nie?
Kuba ja nieukrywam wcale sposobu swojej gry, ja gram tak ze wysylam 1 kupon na 14 godz, i 2 kupon na godz 21,40godz. za podstawowa stawke na 1 losowanie, i powiem tak czesciej trafiam liczby w losowaniach wieczornych,niz w poludniowych, najsmieszniejsze jest to ze prawie zawsze mi sie wraca z losowania ,te 2 zł i doplacam tylko w kolektorze te 50gr, moja kolezanka sie smieje z kolektory ze gram za 50gr, na kazdym losowaniu, tak gram na 10liczb i tylko 1kupon na dana godzinei bez plusa oczywiscie ze takjesli ma byc to bedzie, oprocz MM wysylam tez i nie kiedy mini ale rzadko bo w to jakos zabardzo ostatnio nietrafiam zadnej kasy
dziennie wysylam 2 kupony po 1 na kazde losowanie i nieraz sa te same liczby a nieraz tez i je zmieniam tez to zalezy co wpadnie a co nie
a masz opinie na emat innych gier?
moja czarna lista to mm+.SS EXp
moja czarna lista to mm+.SS EXp
SS-naciaganie-drukuja nr zeby prowokować
ExP i MM+ cena
Keno-smieszne wygrane
jeszcze Lotto plus ok
ExP i MM+ cena
Keno-smieszne wygrane
jeszcze Lotto plus ok
powiem tak mam 1 taka 3liczb na mini ktora przewaznie zawsze razem wychodzi i nieraz w miesiacu powtarza sie nawet 3razy minieraz ja i wysylam ,a nieraz nie wysylam wogole to zalezy od mojich finansow,poniewaz niepracuje i nie zarabiam,narazie,kiedys pracowalem to gralem intensywnie w gry liczbowe i za wieksze kwoty teraz jest ciezko niestety, mam trudnosci z praca, poniewaz dopadla mnie cukrzyca jestem na tabletkach i insulinie, firma w ktorej pracowalem zwolnila mnie przez cukrzyce bo diabetykowi niemozna pracowac na nockach i 4 brygadowce,ledwo starcza mi na leki ,renty niemam, niemam nic jestem na matki utrzymaniu,juz jakis czas ktora tez jest bardzo chora i tez jest diabetykiem i niedowidzi z cukrzycy, pracy szukam oczywiscie ale nikt osob chorych niechce przyjmowacdo pracy, bynajmniej umnie tu w powiecie,ale niebede juxzz otym przynudzal bo to jest temat rzeka, jesli mam jakas kase to gram jeslli niemam to niegram tylko typuje liczby, jesli chodzi o inne gry to gram tylko w MM i mini od czasu do czasu, gram tylko w to co trafiam, kiedys raz wyslalem, kaskade, raz pensjei niestety poplynolem na kasie,powiem tak w lotto wogole niegram choc i nie potepiam zadnej z gier,ale niejestem przekonany do tych gier ktore tu wymienilem ostatnie, czesto trafiam w MM 4,5,6 a nawet 7, i od czasu do czasu ta 8 ale tez zadko bardzo ,jesli trafie np,7 liczb z 10 to jest te 140zl to kupuje przewaznie leki za to bo leczyc sie musze a co mi zostanie to przeznaczam na gre dalej,
kumam.dasz jakis zestaaw? tylko nie 10 zeby nie zapeszac, wiekszy lub mniejszy
ja wiem ze kogos to moze i dziwic ale jestem w takiej sytuacji w jakiej jestem, inic narazie nato nie poradze dopki rzad czegos niezmieni na leprze niestety 500plus mi nieprzysluguje emerytem ani rencista tez niejestem i nie wyciagam tez i do nikogo reki,musze sobie z tym jakos sam poradzic,idac rade oraz wierzyc ze kiedys i mi sie poszczesci jeszczei ja tez bede wygrany anie zawsze przegrany, co do zestawow niema problemu sproboj tego 1,2,3,4,6,8,12.15
11,13,15,19,20,21,23,27,29
1,2,11,13.15,37,48,63,65
31,33,35,37,39,67,69,65
1,3,60,80,26,27,28,34
sproboj na tych moze cos trafisz jesli niechcesz calych 10 tek
11,13,15,19,20,21,23,27,29
1,2,11,13.15,37,48,63,65
31,33,35,37,39,67,69,65
1,3,60,80,26,27,28,34
sproboj na tych moze cos trafisz jesli niechcesz calych 10 tek
ja zawsze sluze pomoca jesli moge komus jakos pomoc czy cos podpowiedziec to niema sprawy rozumie ze bojisz sie 10tek wysylac ja wiem ze dobrze jest np grac na mniejszych tez np na 7 skreslen czy tak od 5 do 8 skreslen bo i wieksza kase mozna trafic ,ja tez tak nieraz gram jak np wpadnie wiecej kasy np te 200zlz losowania wtedy nieraz i na wieczorne losowanie wysle 2kupony jeden na 10liczb i jeden na 7liczb,zawsze jakies grosze sie i wroca tez nie albo iprzepadnie wszystko:
moze-zamit a pamietasz moze jaki ciag arytmetyczny najwiecej elementowy padł w MM?
o widze ze tu Zamit22 podaje tez ciekawe liczby 5,10,15 czyli taki kiedys program mlodzierzowy byl w tv tez, wcale tez iniewykluczam czegos takiego ze moze nie wyjsc,wszystko jest mozliwe i cuda tez sie nieraz zdazaja
Artur -mi awet nie chodzi o liczbe skresleń, tylko zabawa w niewysłane 10 mnie nie kreci bo akurat moze wpasc. dlatego lubie na sucho typowac pewniaki , parki, trójki i piatki.
a zauwazyłes ze 4 nikt nie sle?
a zauwazyłes ze 4 nikt nie sle?
zamit22 zycze abyss złapal te liczby i trafil kasiorke ale w realu nie na sucho
podaje trojki ktore wchodza bardzo czesto 71,77,80 3,6,9 5,10,15 1,4,8
puszczam sobie stalą 8
co losowanie nie zmieniajac wogle liczb
i gram na 5/5 6/6
co losowanie nie zmieniajac wogle liczb
i gram na 5/5 6/6
dla mnie tez 5 zł za zaklad to szalenstwo.
a co Panowie myslicie o Keno?
a co Panowie myslicie o Keno?
rozumie kuba, do tego co piszesz , no tak na 4 skreslenia to chyba nikt nie gra bo to nie jest tez i w realu duza kasa kazdy zaraz by chcial trafic odrazu glowna wygrana i w dodatku jeszcze z jakims dodatkowym bonusem nie? a tu nieda zabardzo rady niestety, znam osobiscie takich gosci ktorzy wysylaja np w miesiacu kilkanaskie kuponow na caly miesiac np za kwote,1500zł kresla na 8 liczb przewaznie, ale oni przewaznie sa prywaciarzami ich firmy dobrze prosperuja, i co jakis czas lapia tez konkretna kase, kiedys w kolekturze stalem okolo godziny w kolejce poniewaz jeden gosciu wysylal kupke kuponow,i stal, przedemna myslalem ze mnie szlak trafi poprostu, bo ile mozna stac i czekac do kolektory nie?i facet zaplacil 2000zl za te lotki, pozniej sie dowiedzialem od kolegi ktory sie znim zna lepiej odemnie i on mi powiedzial ze ten gosciu co 2 miesice lapie ta 8 na 8 a tak ma mniejsze kwoty czesciej,niewiem jak jest na dzien dzisiejszy czy nadal tak jeszcze gra i trafia ale on ma zaklad stolarski i robi meble na wymiar i pod zabudowe i sprzeda np,jeden jakis tam segmencik i kase inwestuje np za 1,500zl czy 2000tys zl,no ludzie sa rozni tez i nie , jak ktos gra r to i trafia tez, a ten moj znow kolega to tylko gra w keno i tez trafia,kiedys w tygodniu trafil 3 razy po 1500zl przy mnie ,gdy bylem wyslac MM, tylko ja trafiam zaprzeposzeniem gowniane grosze no ale coz to jest tylko gra
ja gdybym mial kase lepiej bym wyszedl grajac na trojki za wieksza stawke
keno fajna gra ale kasa lec szybko ja kiedys przegralem 20 zl grajac co 4 minuty
dokładnie-jak sie ma siano to 1/1,2/2 i 3/3 systemami skróconymi i progresywnymi.
a pytalem sie was o keno a zamita spytam o opinie nt reszty gier bo arcziego zdanie znam
a pytalem sie was o keno a zamita spytam o opinie nt reszty gier bo arcziego zdanie znam
kiedys wyslalem raz na probe keno zamiast MM i niestety nie trafilem nic to nie dlamnie jest niestety, uwazm jednak zas ze kazdy powinien grac w taka gre ktora mu przynosi jakies zyski czy to mniejsze czy nieraz i wieksze,a z innymi grami powinien dac sobie spokoj jesli raz zagral i nic np nie trafil, ale to tylko jest moje takie zdanie, nienamawiam nikogo tez aby niegral we wszystkie gry
tak zamit22 to prawda ze nieraz lepiej skreslic jest jakas trojke liczb i dac wielokrotnosc stawki i moze i sie trafi a moze i umoczy tez u wtedy niestety ale jest szkoda ze sie stracilo kase nie?
Panowie powiem wam tak w MM sa iczby zestawy ktore sie powtarzają i 2/2 3/3 4/4 latwo wychaczyc z piatkami niestety juz tak latwo nie jest ;p są zestawy liczb ktore sie powtarzają ja gram na 8 ktora wogle nie padla jeszcze w sekwencji 8/8 wiec nawet ze statystyki wyglada to tak ze ona wejdzie dlatego na nia gram
no ale zauwaz fakt ze za te same pieniadze grasz np na wiecej skreslen i nic nie masz a jak wyslesz za 2 krotnosc stawki juz 108 ziko wpada
Panowie a ja mam pytanei do was jak typujecie czym sie sugerujecie ??
pewnie.
do 3 warto inwestowac wieksze stawki. 4/4 to taka najgorsza opcje-10/10 też mimo ze gram to-moge uzasadnic
do 3 warto inwestowac wieksze stawki. 4/4 to taka najgorsza opcje-10/10 też mimo ze gram to-moge uzasadnic
ja? raczej tym ze dana kombinacja jeszcze nie padła wczesniej.
staram sie słać te same numery i zmieniac po wpadnięciu 50% liczb
staram sie słać te same numery i zmieniac po wpadnięciu 50% liczb
no tak tylko ze ja gram za stawke podstawowa i na 10 skreslen i jak ma byc to bedzie aja knie to niebedzie,oczwiscie za kazda wygrana cieszy nawet ta najmniejsza no ja przedwczoraj wieczorem wychaczylem 6z 10liczb ,i wczoraj odebralem , kwota nieduza ale na gre na 2 dni mam nie?
powiem tak-nie istnieje metoda typowania liczb.
to tylko zabawa liczbami.
dokladnie to zabawa liczbami ale zawsze cos i mozna zestawic razem i anuz widelec wpadnie i sie cos trafi?
2 943 077. qbam 2017-08-14 (01:44)
powiem tak-nie istnieje metoda typowania liczb.
,
jesteś w błędzie,, a co robią Gryks Brjan Kedzor Sony i wielu innzch typerow
juz odpowiadam, na zamit22 na pytanko czym sie sugeruje przy typowaniu liczb, tym co wyszlo wczesniej ,parkami,tez ktore wychodza razem niekiedy lub zawsze i swoja intuicja ktora mi tez i w tym pomaga ,a ze jeszcze mnie intuicja nie zawiadla nigdy to staram sie takie kreslic numery zeby cos ugrac w danym losowaniu,jesli natomiast nieczuje tych liczb nosem,to niewysylam tez kuponu,wole przeczekac i obserwuje jak liczby wychodza gdy widze ze czesto wychodza wtedy skreslam je tez i wysylam kupon z tymi liczbami choc i d nich tez dodaje swoje liczby,np ktore mi tam w zestawieniu tych niepasuja|
makler
ja też typuję -wpada lub nie
Ale chcesz mi powiedzieć ze mozna wytypować liczby ktore wpadną?
ja też typuję -wpada lub nie
jest cos takiego jak rachunek prawdopodobienstwa wiec mozna przewczidziec czesto jakie liczby sie pojawia np do swojej pewnej trojki dokoptowac pozzostale cyferki ale jak jestes pewny ze wejdzie np 5 10 15 to gram na 5/5 bo wtedy mozna dokoptowac 2 cyferki z roznych sekwencj i jest wieksza szansa ale musisz wiedziec ze ta trojka bedzie a ja jestem przzekonany ze wejzie 5,10,15 i nie zdziwie sie jak wejdzie 2 razy
inaczej-metodty typowania są-ale co one mają wspolnego z wynikiem losowania?
,
niestety TAK
,
niestety TAK
zadzwonil do mnie kiedys 3 razy zebym zagral ;p na ta trojke nie zawsze go sluchalem i wpadlo
zamit zgoda:
szansa 1/1 to 1 do 4
szansa 2/2 to 1 do 17 srednio
a jaki ma bilans gry? tata?
szansa 1/1 to 1 do 4
szansa 2/2 to 1 do 17 srednio
a jaki ma bilans gry? tata?