Wpisy 2 939 128 – 2 939 227
9 sierpnia 2017 02:32 → 9 sierpnia 2017 06:53, 100 wpisów
jak co zapraszam do dyskusji a gameplanach finansowych bo eszcze posiedze
Po to,żeby grali pod strachem-nie wyślesz możesz dużo nie wygrać-sam doświadczyłem a ss.
Gonzaga-to,że gry ts są stratą dla grających w założeniu wie każdy-to że większość gier jest przestępczym naciągnięciem nie każdy chce uwierzyć-niestety tak jest i nic tego nie zmieni.
Tak,akurat przestałem dodawać ss do mm i następnego dnia rano 10,a wieczorem 1000 do tyłu-gdybym zapłacił pewnie by nie było trafień.
Ja mini 2sztuki.10 1 sztuka.lotto 1 sztuka.reszty nie tykam. Jak mam kase to 2 i 3 multi.
Jak to ss losują-wyciągają z koziej d,czy też siedzi pracownik g-tech i wystukuje numery znajomych.Gram w lotto+,mm,ml od początku,czasem w ep,bardzo rzadko w kaskadę,czasem mam kilka 4 lub 3 z kuponu-nie jestem głupkiem,potrafiłem fajnie rozpisać.Mini 6,lotto 3 zakłady,multi 1.
Im ktos bardziej doswiadczony to unika wynalazkow i gra w mini i lotto
Zanim nie podwyższyli cen to grałem wszystko po 10 zakładów i byłem mocno do przodu.
Ja jedyna glupotke w grze jaka robie to mm 10skr.ale exp,ss,kaskade mm+ omijam
Ja byłem do przodu do momentu totalnego wejścia g-tech-jankeskich oszustów do ts.
W zasadzie tak-grałem z+ i nie miałem bardzo długo-mm to ustawka,nie masz stałych,nie pamiętasz zdanych-nie graj,ja mam przekleństwo pamięci absolutnej do liczb-spojrzę i pamiętam.
Inne multi-8 tą samą gram od ponad 300 losowań i ani jednej 5/8,wygrana 20 PLN,prawdopodobieństwo 1/55,nieprawdopodobne a w ts możliwe.
Skoro twierdzisz,że "większość"gier jest przestępstwem-to z tego wynika,że są takie,które są rzetelne
Poproszę więc o ich wskazanie,żebym jak głupi nie tracił pieniędzy
Poproszę więc o ich wskazanie,żebym jak głupi nie tracił pieniędzy
qbam-coś się tak rozspisał,przecież im mniej kombinujesz tym jest lepiej,popatrz,ja gram stałymi,a jestem pierwszy w mini,ale gdybym wiedział ,że wygram to bym grał real i na tym rzeczecz polega,że nie wiesz kiedy te paskudztwo wejdzie
Marku 55 nie bedzie automatycznie przerwa miedzy powtórzeniem sie kombinacji.masz ok 54/55 szans ze to nie wejdzie.mowie okolo bo sa jeszcze inne stopnie
O to lepiej nie obstawiac na sucho bo jak Ci wejdzie bedzie niesmak
Rozpisalem sie bo chce rzetelnej wiedzy a nie szukania czarow w zaleznosciach miedzy losowaniami
Zapytaj kogoś z g-tech,oni kręcą w ts-nigdzie nie napisałem,że większośc gier jest przestępstwem-chcesz to zgłoś do prokuratury-na wszelki wypadek mam trochę "screen savers",łącznie z podwójną 12 w kaskadzie,którą bardzo chcieli ukryć.
Kaskada to jawne oszustwo-nieprawdziwe prawdopodobieństwa wygranych podane przez ts.
przestępcze naciągnięcie-podtrzymuję w 100%-zgłaszaj gonzaga!!!!
Qbam,prawdopodobieństwo trafienia 12/24 wynosi ok. 1/2 700 000 a nie tyle co podaje ts.
A,dlaczego ja mam to zgłaszać???Przecież to Ty jesteś delatorem
Mimo niby 2 zakładów jest to tylko 1 zakład-nie możesz mieć wygranych w obu.
Marek tak.ale wylosowanie pierwszej 12 do to samo co wylosowanie drugiej wiec urna ma tez dwie opcje na to samo
Jakoś mnie moje stwierdzenia o ts nie kierują do pisiackiej prokuratury-chcesz to donieś jak ziobro-kapuś z urodzenia-natural born stool pidgeon.
Nie ma żadnej opcji na wygranie w obu liniach kaskady-to jest jeden zakład,w usa płacą za 0,1,2,3,4 i 12,11,10,9,8.
Marek 2,7 mln kombinacji zawiera i 123456789.10.11.12 oraz 13.14.....24 a to to samo
kaskada to przekręt,tam nie można postawić swoich liczb,to losuje komputer i zawsze 1-dynka jest w pirwszym przedziale,a czemu?
A tu sie zgodze.bo ma mat3katyczny charakter zdrapki w jednym z zestawow zawsze bedzie jedynka
nie tylko,kiedyś grałem na unibet w ruletkę ale jak zaczę li kręcić lody to dałem se spokój
tak ,ale jak?{{sciana}
na stałe jak wchodzi to wchodz,ale nieraz jest długa przerwa i nie wiesz kidy wejdzie
na stałe jak wchodzi to wchodz,ale nieraz jest długa przerwa i nie wiesz kidy wejdzie
Wiadomo .ale w miare prawdopodb8enstwo sensowne . Wygrana tez spoko
ja jeszcze się nie położyłem spać ,a ty już wstałaś,podziwiam cię
bo ja jestem nocnym markiem,lubię w nocy siedzieć i spać do południa