Wpisy 2 939 028 – 2 939 127
9 sierpnia 2017 01:24 → 9 sierpnia 2017 02:31, 100 wpisów
takze jak ktos narzeka na TS moze w nim pracowac dostanie zdrapki bedzie wozil od lotka to lotka dostanie 4 tys pewne nieryzykuje kasy
poki co nie widze gdzie jestes rzniety, nie masz dowodow i publicznie oskarzasz firme, stawki sa niskie ale to nie jest oszustwo
majc programami bawię się na sucho dla zabawy.
Raz uzyłem programu do gry-przy progresji na 1 liczbę-to wszystko
Raz uzyłem programu do gry-przy progresji na 1 liczbę-to wszystko
To jest oszustwo i przekręt-kiedyś jak się złodzieje pokłócą wszystko wyjdzie.
qbam kazdy sposob dobry jak se wygenerujesz cyfry w programie lepiej dopisz recznie polowe to najlepszy sposob
Przyszedł mi do głowy pomysł gry syndykatowej w mini, powiedzcie co myslicie.
Wybieramy 3 liczby, kombinujemy je ze wszystkimi parami pozostałymi z 39 liczb. Koszt kuponu<900 zł 5 wpada przy trafieniu naszej 3
Wybieramy 3 liczby, kombinujemy je ze wszystkimi parami pozostałymi z 39 liczb. Koszt kuponu<900 zł 5 wpada przy trafieniu naszej 3
bo prawdopodobienstwo jest za wysokie ze wygrasz i musza dmuchac w kulki
Majc,też mam takie wydruki wygranych,tyle że trochę wcześniejsze-kilka 5 z lotto,12/13 z lig polskiej i angielskiej-również rzędu kilkunastu tysięcy(bez podatku)
szansa wygranai w lotto to 1 do 14 mln ale i tak musza ustawiac wyniki
bo gosciu pewnie za duzo wygral i chcieli go popiescic troche pradem
ale wiesz co ralffek, zgadzam sie z Tobą ze TS nie wałkuje, ale te tabele....
jestem tu jedyna osoba ktora zgarnela cos z TS ale nie bronie nie narzekam duzoo wtopilem ale niepodajje sie gram dalej
Pioruny w Irlandii i krokodyle w Wiśle to ustawiają redaktorzy z "fuckt-u".
marek mylisz sie, tematz piorunami pojawil sie w powaznej ksiazce opisujacej teorie nieprawdopodobienstwa, znanego matematyka
i twoje zdanie w tym momencie w porownaniu ze zzdaniem tego uczonegojest G warte
jak malo nyło tych co wygrało 200 tys przez tyle lat,az sie odechciewa grac
Ale ja Tobie wierzę co nie zmienia mojej opinii o ts,a szczególnie g-tech.Ja wygrałem w 1991 700 tys w automacie pokerowym z bonusem i wszystko już wydałem-częśc na lotto ale mam z tego mieszkanie w centrum dużego miasta i to jest jedyny pożytek z hazardu.
marek powiem jedno zeby wygrac trzeba grac wygrana bedzie w najmniej odpowiednim momencie
Wszędzie piszę o nieuczciwości ts-mail-e do nich również i jakoś mnie nie zaskarżyli do sądu.
da sie i tyle powiem niewiem jak ale sie da trza miec farta od tamtego momentu mialem 2 razy 9/10 w keno i tyle wiekszych kwot niewygralem i jeszcze 3x 4/5 mini w ciagu roku 2016 i tyle
200 000 to dużo i nie dużo jednocześnie-zależy co się ma przed wygraną.
marek tylko mieszkanie kupilem i nic pozatym dalej pracuje i zyje normalnie nic to niezmienilo a mialem juz 2 razy szybe wybita w aucie zaraz po wygranej ....
no raczej nie bo juz raz cos zgarnolem a cuda niezdazaja sie dwa razy
Majc,nikomu nie mówić to w katolsko-narodowym polskim grajdołku główna zasada,niestety.Może to dobrze,że ts nie pokazuje tych wygrywających-o ile oni są zwykłymi ludżmi a nie wybrańcami g-tech.
no lepiej nikomu nie mowic ze wygralo sie 2 zl
gonanza to pisz do kogo piszesz
gonanza to pisz do kogo piszesz
W obecnych czasach jak wynika z kronik policyjnych to lepiej nie informować o jakiejkolwiek gotówce w kieszeni czy na koncie.
Qbam,jeśli nie masz stałych liczb ,nie graj-dobrze na tym wyjdziesz!
Podtrzymuję co napisałem-ts nieuczciwie korzysta z bazy,której nie powinno mieć,a ma dzięki g-tech.
nie chce mi sie spierac, bo i tak nie ma konkurencji TS na chwile obecna
Są ludzie przekonani,że wiedzą wszystko najlepiej
Dobranoc Qbam
Dobranoc Qbam