Wpisy 2 937 427 – 2 937 526
6 sierpnia 2017 17:32 → 6 sierpnia 2017 20:23, 100 wpisów
ponownie, no dobra Angierski, ale samymi statystykami nic nie zdziałasz, bo o nich już piszesz ładnych kilka lat i niewiele z tego efektu, a ja nie chwaląc się mam już sporo wygranych na koncie... Ostatnio same 4/5 i nie potrzebuję do tego wiele zakładów na przekór prawdopodobieństwu, jak dzisiaj trafię 5/5 to wstawię foto, bo jednak zagrałem na wieczór
Forsami jak wygrane
Ni ma nikogo, to paaa
4/5
7/525
prawdopodobienstwo ci nic nie mowi no to szansa 1:83 4/5
525 / 83 = 6,32 no to duzo nie odbiegles bo trafiles 7
7/525
prawdopodobienstwo ci nic nie mowi no to szansa 1:83 4/5
525 / 83 = 6,32 no to duzo nie odbiegles bo trafiles 7
w tym wartosc oczekiwana 40% czyli tak okolo 41 % zwrotu masz
luckyloser1 wiadomo ze kazdy by chcial wygrac, ale jeden wygra szybko bo ma szczescie innemu nigdy nie przyjdzie wygrana - masz mala szanse mozesz ja zwiekszyc, ale nie mysl sobie ze trafisz 10/10
z malych wygranych sie nie wyzywisz, nie uciekniesz od prawd. i wartosci oczekiwanej
pytanie czy da sie uciec od prawd. oczywiscie ze sie da moj program stara sie to robic z kazdym lsoowaniem, kazdy moze ale w malym stopniu bardzo malym
trafiajac 2 liczby wiecej na 10 losowan autoamtycznie wszystkie wygrane ida do gory
albo zrobimy test kto najwiecej wygra 4 zakladami w ciagu 10 losowan
Paradoksalnie ten cały Richard Lustig daje najlepsze rady na wygraną
Hyba coś stegi nowego systemu będzie sprawdzałem losowania wcześniej i wchodź spora to metoda
Będzie cos stego
Ja tak robie żeby zagrać abonamentowo dzisiaj zagrałem Lotto z Plusem na 10 losowań jeden zakład ważny do 29 -sierpnia
czego Forsami nie zapraszasz ludziska do siebie przecież czatfestiwal u nas
Wygrałem nie dawno temu 140 w Multi Multi wyszło 7x 70 tki a gram w nie wszystkie skreslam i miałem 7/10 =140
Jakie unas ty podobno Krakus a czad w Straszęcinie koło Dębicy a czad mi Lotto z Plusem
Byłem lajtowo luz zostało 14 wozów biesiadnej jutro będą to robić żolnierze wyklęci
Grasz dalej czy koniec marzeń tyle bo też zjechałem starą partią tak q...a robiciedajecie nowy towar a stary zostaje no co co trumny dno..
Nieciesz sie ma być jutro w produkcji byle do srody potem wolne 4 dni a w czwartek 15 lat rocznica zamachu na mój stan kawalerski8,10,2002
mieli nie miło nie spodzianka bo nic oprócz biesiadnej nie było cała wnęka tego gówna
ostatnio grałem w lotto co w puli jest tylko 10 liczb i 4 z 10 trafiłem
chciałbym się zapytać czy ktoś z was był w oddziale podejmować wygraną?
mało gram ale może teraz się rozkece bo laptopa nowego kupiłem i kasy na lotto brakowało ale teraz już nic konkretnego nie kupuje to cza grać
Na dzisiaj zaszalałem 10 zakładów na MM:6/6 i 20 zakładów na Mini
Maricha nie byłem nigdy mi nie jest dane nigdy wygrać nie mówie tu o kwotach 100 lub 140 ,to przecież zwykłe ochłapy za 15 lat grania
jak to się odbywa 1 musisz sie ładnie ubrać garnitur muszka lub krawat no i walizka z łańcuchem
Pozostaje mi jedynie czysta fikcja literacka i tzw złudzenie optyczne czyli nigdy