Wpisy 2 934 173 – 2 934 272
31 lipca 2017 23:41 → 1 sierpnia 2017 00:40, 100 wpisów
ty ciągle z tą historią. interpretujesz wszystko co ci wygodnie, aby ugodzić kogoś
kobieto opanuj się z tą twoją zazdrością, która cię najbardziej boli
zaciętością, co do tego po twoich wpisach chyba nikt tu nie ma wątpliwości
czy napisałem kiedy wygrałem ???
ile razy pisałem tu do ludzi którzy pytali czy gram ?
że typuje ale nie gram jak wielu tu pisze, że typują na sucho
gram u buków gdzie kasa
w LOTTO miałem 5/6
i też o tym pisałem, ale to było kiedyś
kobieto opanuj się z tą twoją zazdrością, która cię najbardziej boli
zaciętością, co do tego po twoich wpisach chyba nikt tu nie ma wątpliwości
czy napisałem kiedy wygrałem ???
ile razy pisałem tu do ludzi którzy pytali czy gram ?
że typuje ale nie gram jak wielu tu pisze, że typują na sucho
gram u buków gdzie kasa
w LOTTO miałem 5/6
i też o tym pisałem, ale to było kiedyś
Jociu nikt nie lubi krętactwa ale są specjalisci , którzy maja za zadanie podzielić ludzi i to im się udaje a efekty widzimy nawet tu na chat
zazdrością
tak, grasz na sucho i odbierasz spora kase w kolekturze
tak, grasz na sucho i odbierasz spora kase w kolekturze
biorę urlop OD CZATU. Za jakis czas, możecie podziękować emerytowi
Emeryta tłumaczenie pod wszelką krytyką !!!! 2933528 słowo; sprowokowac, uważa że to ubliżanie
qwygranymi wykazywałam sie u Korna, tu zresztę też.
A Ty co.. pisac kazdy może.
makler
A Ty co.. pisac kazdy może.
makler
Emeryt, wielokrotnie Monet, wytykał Tobie nieprawdziwe dane ( bukmacherka), ja sie na tym nie znam..ale wierzę Monetowi
Monet
Monet
mialem isc spac ale ze zonka zrobila mufinki tym razem z kawalkami brzoskwini wpadlem ....eh szkoda makler mimo wszystko milego
Jocia ceha
Paskowi juz pisalem ze biore urlop
nie da sie widziec czytac emeryta tlumaczenie,a
Gryks-oki !
terazto juz NAPRAWDĘ
Paskowi juz pisalem ze biore urlop
nie da sie widziec czytac emeryta tlumaczenie,a
Gryks-oki !
terazto juz NAPRAWDĘ
2 934 188. marek-m62
Pasko tego też nie widzisz ????????????????????
Pasko tego też nie widzisz ????????????????????
Donieś do prokuratury,jak ziobro na kolegów w lo i na studiach!!!
marek daj se spokoi powinien byc zakaz wklejania linkow o polityce dosc tego tyg jak jej nie ma jest ok jak sie pojawi to zaraz jad czy to z 1 czy z 2 strony a jak przychodzi grudzien to slodycze
czemu jak jest o polityce to ludzie ktorzy sie tutaj nie udzielaja nie rozmawiaja zartujac sobie nagle sie zjawiaja
Ja nie prowokuję-to ta jocia atakuje wszystkich nie pisiaków!
Jak to marek do marka przeginasz.Pisanie o posłach,partii? Tu ? To strona o grach lotto chyba coś się Ci pomyliło.
Nie tylko dzisiaj,zresztą-kiedy tylko zaglądam to hate z jej/jego strony.
sam nie jestem aniolem czy nie mozecie przestac pisac o tej polityce jaka by nie byla moze posluchajcie emerytki ws forum tam sobie piszcie
marek moze i masz racje tylko po co jeszcze rozgrzewasz i tak goraco atmosfere
witam.wiadomość dla bawiących się w toto-ligę.dziś dokonano korekty zakładzie nr1988LA w poz.4
zamist 2:0 pojawił się wynik prawidłowy 1:1.co niektórym mogły wyrosnąć 10tki całkiem ładnie
płatne
zamist 2:0 pojawił się wynik prawidłowy 1:1.co niektórym mogły wyrosnąć 10tki całkiem ładnie
płatne
Pasko to strona o lotto a nie o POLITYCE. Kto przegina blok IP na długo.
jociu moge cos napisac ale tak bez obrazania grzecznie moge sie owszem mylic??
Wszyscy się kłócą o partie,sądy itp. A nawet Konstytucji nie czytali. Konstytucja nie jest dla ludzi tylko dla władzy. W chwili urodzenia zmusza Ciebie mnie do płacenia podatków. Czytać konstytucję a potem chodzić na spacery po Warszawie.
yyyyyyyyyy nie chce sklamac chyba jak ost pisalas o banie dla mnie ja przepraszalem
https://www.youtube.com/watch?v=ehZh6F_JNho&t=140s
macie i sie cieszcie
macie i sie cieszcie
Masz pytania? Zaproś rudego na ile zadłużył POLSKĘ aby Niemcy i Francja mogły wywozić towar na Litwę,Ukrainę,Rosję. itp.
marek ja nie jestem za zadna partia ani z zadnej i tyle by nie bylo wojny niech pasko zakaze linkow emeryta skoro ludzi draznia wg mnie bylo by wreszcie na stronie wporzadku
emerycje byc moze jestes moze to przeczytasz nie obraz sie przypadkiem a jak sie obrazisz trudno chcialbym jak i ci niechcac pisac za nikogo poprostu takie mam odczucje chca spokoju na stronie nie draznij ludzi linkami nigdy jaka partia by w danej chwili rzadzila
Ps Do spacerowiczów w Warszawie. Czytać Konstytucję k.....wa a nie robić z siebie sterowanych kukiełek.
marek79 rozwazasz byc pod batem unii albo rosji, dla mnie lepiej byc polakiem i nie byc zalezny od kogoslece
2 934 240. Mała popawka, partia, która nie sprzedaje Polski i nie rozgrabia..i.. wiadomo.. !!!
Co dostałeś ty i on przez 8 lat rządzenia innej Partii? Nic długi,ceny wysokie,afery. Ludzie uciekali do UK i jak najdalej. Bo wiedzieli co będzie.
Gonzaga
Marku79..ja też, ale wolę ich, jak aferzystów , sprzedwczyków i złodziei .
Zerknij w profil,
Idę w mapki
Marku79..ja też, ale wolę ich, jak aferzystów , sprzedwczyków i złodziei .
Zerknij w profil,
Idę w mapki
jocia byłem 12 Miesiecy w BOR ośrodek szkolenia podstawowego co się tam działo za SLD i co wiem o władzy to nie patrzę na TVN fakty jedynie Pogoda Zubilewicz
Ja ogladałam kiedys TVN24 i sie z nimi kłóciłam
Trzeba wiedzieć, co w trawie zdrajców piszczy
To tak, jak dobrze jest znac język wroga
Trzeba wiedzieć, co w trawie zdrajców piszczy
To tak, jak dobrze jest znac język wroga
Ludziska spytajcie się prokuratora,sędziego jakie ma przywileje i ile wydaje z tz karty Państwowej ( paliwo,jedzenie,hotel,panienki,wczasy,leczenie Nie nio wolno ma IMMUNITET.
JOCIA p.Budka był w Zabrzu czy Gliwicach dostał Kopa na Wiejską.
a ja byłem w Iraku i jeździłem Rosomakiem ale mnie wyrzócili bo handlowałem alkoholem z irackimi kobietami