Wpisy 293 403 – 293 502
8 maja 2011 18:01 → 8 maja 2011 20:32, 100 wpisów
coś tam wykompinowałam i idę do żółtej budy wysłać
dzisiaj zrobiłam 5km jutro do pracy dźwig mnie będzie z łóżka
podnosił
dzisiaj zrobiłam 5km jutro do pracy dźwig mnie będzie z łóżka
podnosił

Użytkownik sw1975 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
witam grajcie na wieczór mają zamieszanie w systemach przez tą kaskade bedą spore wygrane w mm
Użytkownik CKM dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Korzystając z rady deprima na 22 będą liczby:
2,21,34,43,45,48,55,69
2,21,34,43,45,48,55,69

Czytać mape i brać pod uwagę liczby najlepiej typujących
no a przede wszystkim liczyć na szczęście 
no a przede wszystkim liczyć na szczęście 
Louis...Ty nie sugeruj się deprimem bo to oszust i dzisiaj o 22 pewnie znowu powie,że wygrał bo z niego jest bajerant.Licz na siebie a nie na niego

Łatwo było trafić jakieś tam osiem, ale te co podawał, że trafił, to były jeszcze inne, to - jakby chciał rozłożyć teesa, to rozkłada, bez dwóch zdań
miszcz
miszcz
Jak "miszcz" ,to na pewno rozłoży TS.
Użytkownik Lestek dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Wiecie co taka czwórka na dziś jest kusząca 21,31,43,48 idę nadać bo jak jeszcze się trochę pozastanawiam to za dużo wspomogę TSA 

Użytkownik karcianyrekin dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 191 000
Robal36.Ja myślałam że Ty tak specjalnie,żeby podkreślić
rangę mistrza.
rangę mistrza.
Użytkownik karcianyrekin dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik albinlotto dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
lila

Ja się już z Wami żegnam. Powodzenia o 22:15. Jeśli uda mi tu zajrzeć to pochwalę się porażką lub sukcesem 

A ją mam coś takiego na wieczór 11.21.31.33.34.35.39.63.64.69 z plusem
Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik andrre dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik Pawcio dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik prezes_andrew dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Co to za nastepny bubel totalizatora ech nie maja juz z czego kasy łupic

Użytkownik tomcio1972 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
ide zagram na sucho i zaraz wracam moze bedzie cosik sie dzialo na czacie
Użytkownik jac11 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
andromeda nie gram w te kulki szkoda kasy lepiej w cosik zainwestowac ta kase ktora sie topi w gry hazardowe

a jaka była rada deprima?

gdzie Ty tak długo byłeś hm?
?