Wpisy 2 933 741 – 2 933 840
31 lipca 2017 15:59 → 31 lipca 2017 17:27, 100 wpisów
Adminie, proszę abyś w formie zapisów w Regulaminie czatu wprowadził od 1.08 zakaz wklejania tu linków/artykułów o tematyce politycznej - bowiem Twoje dalsze pobłażliwe temu się przyglądanie doprowadzi do naturalnej reakcji osób, które chcą zajmować się tu problematyką gier a jednak są epatowane chorobliwym zachowaniem @emeryta, który to mając do pełnej dyspozycji forum, postanowił tu na czacie zrobić sobie miejsce do antagonizowania użytkowników w formie prezentowania swojego widzenia świata, poprzez artykuły z antypolskich, głównie niemieckich mediów oraz obrażanie przy każdej okazji
ludzi swoimi kretyńskimi tekstami.
Wspomniana powyżej przeze mnie naturalna reakcja innych użytkowników doprowadzi do tego, że w formie przeciwwagi zaczną tu we sposób masowy pojawiać się inne artykuły i linki, a to doprowadzi do spiętrzenia się spraw daleko różnych od tych dla jakich czat powstał i ma służyć.
Tak więc Adminie: czas na odbarczenie tego czatu od wciskania tu tematyki politycznej a przywrócenie mu charakteru apolitycznego, zaś chętni do prezentowania linii swoich mediów niech swobodnie robią to ale na forum strony a nie tu.
ludzi swoimi kretyńskimi tekstami.
Wspomniana powyżej przeze mnie naturalna reakcja innych użytkowników doprowadzi do tego, że w formie przeciwwagi zaczną tu we sposób masowy pojawiać się inne artykuły i linki, a to doprowadzi do spiętrzenia się spraw daleko różnych od tych dla jakich czat powstał i ma służyć.
Tak więc Adminie: czas na odbarczenie tego czatu od wciskania tu tematyki politycznej a przywrócenie mu charakteru apolitycznego, zaś chętni do prezentowania linii swoich mediów niech swobodnie robią to ale na forum strony a nie tu.
E.p 450 los
4,3,30,11,26,12,8,22,21,2,1
,6,19,17,18,35,7,16,13,9
4,3,30,11,26,12,8,22,21,2,1
,6,19,17,18,35,7,16,13,9
nic nie wchodzi
za dużo zestawów mam
a nie wiem który
wybrać czasem
za dużo zestawów mam
a nie wiem który
wybrać czasem
pewnie konsekwentne granie
danymi liczbami coś da
a ja ciągle zmieniam i nic
danymi liczbami coś da
a ja ciągle zmieniam i nic
I jak Krasnalek pyszny był obiad? Co tam dobrego przygotowałaś?
Ja obudziłem się o 12 dopiero (nie mogłem zasnąć do 3 rano a kładłem się o północy) i zrobiłem schabowe i ziemniaczki.
Jak to jest, że chodząc do pracy nie możesz zasnąć ale jak masz tylko jeden dzień wolny to w nocy śpisz jak dziecko a jak masz więcej wolnych dni to nie zasypiasz jak dziecko?
u mnie dziś mielone bo musiałam więcej zrobić by syn nie zmarł z głodu do niedzieli
W nocy to się śpi sąsiedzi by mnie zamordowali za tłuczenie kotletów!
Do niedzieli będziesz głodzić syna?
z tych co podaję często jakieś
liczby wchodzą .tylko które
wybrać
liczby wchodzą .tylko które
wybrać
Junak56 wejdz na mój profil i sprawdź moje dodatkowe numer losowania 10342
krasnalek jakim stylem pływasz bo w wypożyczalni mają tylko łodzie dziurawe
no 1 raz ta 10 była 20,06,2017 tylko jak ja to kombinowałem hmm
chcesz to wyślę na twój profil Forsami
...trochę pracy to wymaga...
co losowanie ok godzinki
...trochę pracy to wymaga...
co losowanie ok godzinki
Oki jak ci się chce bo ja lubię pisać ale nie zawsze mam czas obowiązki szukam weny na wygrywanie forsy na dwa trzy itd coś co się opłaci Junak
to jest tak czasem jest trójka3/3
czasem nic
z reguły wybieram zestawy na
wyczucie nie gram wszystkimi
i nikomu nie polecam
czasem nic
z reguły wybieram zestawy na
wyczucie nie gram wszystkimi
i nikomu nie polecam