Wpisy 2 933 729 – 2 933 828
31 lipca 2017 15:31 → 31 lipca 2017 17:18, 100 wpisów
edi8
Emeryt pisząc "PISUARY" obraża wszystkich wyborców PIS-u na czacie .
Pasko czy emeryt ma przyzwolenie na obrażanie udzielających się na MP wyborców PiS
w ten sposób ?
Emeryt pisząc "PISUARY" obraża wszystkich wyborców PIS-u na czacie .
Pasko czy emeryt ma przyzwolenie na obrażanie udzielających się na MP wyborców PiS
w ten sposób ?
Jak lekarz to i pielegniarka fajna,mloda,w krotkiej kiecy ktora schyla sie nad chorymA ten zdrowieje i zakoc***e sie w niej.I zyja dlugo i ....5 pewniak
dotam>> aby ten cham i prostak w końcu zrozumiał i przestał bezczelnie manipulować i kłamać, to zmuszony zostałem do posłużenia się w do niego adresowanej korespondencji posłużyć się jego repertuarem zagrań, w tym w sferze leksykalnej.
Adminie, proszę abyś w formie zapisów w Regulaminie czatu wprowadził od 1.08 zakaz wklejania tu linków/artykułów o tematyce politycznej - bowiem Twoje dalsze pobłażliwe temu się przyglądanie doprowadzi do naturalnej reakcji osób, które chcą zajmować się tu problematyką gier a jednak są epatowane chorobliwym zachowaniem @emeryta, który to mając do pełnej dyspozycji forum, postanowił tu na czacie zrobić sobie miejsce do antagonizowania użytkowników w formie prezentowania swojego widzenia świata, poprzez artykuły z antypolskich, głównie niemieckich mediów oraz obrażanie przy każdej okazji
ludzi swoimi kretyńskimi tekstami.
Wspomniana powyżej przeze mnie naturalna reakcja innych użytkowników doprowadzi do tego, że w formie przeciwwagi zaczną tu we sposób masowy pojawiać się inne artykuły i linki, a to doprowadzi do spiętrzenia się spraw daleko różnych od tych dla jakich czat powstał i ma służyć.
Tak więc Adminie: czas na odbarczenie tego czatu od wciskania tu tematyki politycznej a przywrócenie mu charakteru apolitycznego, zaś chętni do prezentowania linii swoich mediów niech swobodnie robią to ale na forum strony a nie tu.
ludzi swoimi kretyńskimi tekstami.
Wspomniana powyżej przeze mnie naturalna reakcja innych użytkowników doprowadzi do tego, że w formie przeciwwagi zaczną tu we sposób masowy pojawiać się inne artykuły i linki, a to doprowadzi do spiętrzenia się spraw daleko różnych od tych dla jakich czat powstał i ma służyć.
Tak więc Adminie: czas na odbarczenie tego czatu od wciskania tu tematyki politycznej a przywrócenie mu charakteru apolitycznego, zaś chętni do prezentowania linii swoich mediów niech swobodnie robią to ale na forum strony a nie tu.
E.p 450 los
4,3,30,11,26,12,8,22,21,2,1
,6,19,17,18,35,7,16,13,9
4,3,30,11,26,12,8,22,21,2,1
,6,19,17,18,35,7,16,13,9
nic nie wchodzi
za dużo zestawów mam
a nie wiem który
wybrać czasem
za dużo zestawów mam
a nie wiem który
wybrać czasem
pewnie konsekwentne granie
danymi liczbami coś da
a ja ciągle zmieniam i nic
danymi liczbami coś da
a ja ciągle zmieniam i nic
I jak Krasnalek pyszny był obiad? Co tam dobrego przygotowałaś?
Ja obudziłem się o 12 dopiero (nie mogłem zasnąć do 3 rano a kładłem się o północy) i zrobiłem schabowe i ziemniaczki.
Jak to jest, że chodząc do pracy nie możesz zasnąć ale jak masz tylko jeden dzień wolny to w nocy śpisz jak dziecko a jak masz więcej wolnych dni to nie zasypiasz jak dziecko?
u mnie dziś mielone bo musiałam więcej zrobić by syn nie zmarł z głodu do niedzieli
W nocy to się śpi sąsiedzi by mnie zamordowali za tłuczenie kotletów!
Do niedzieli będziesz głodzić syna?
z tych co podaję często jakieś
liczby wchodzą .tylko które
wybrać
liczby wchodzą .tylko które
wybrać
Junak56 wejdz na mój profil i sprawdź moje dodatkowe numer losowania 10342
krasnalek jakim stylem pływasz bo w wypożyczalni mają tylko łodzie dziurawe