Wpisy 2 933 696 – 2 933 795
31 lipca 2017 14:19 → 31 lipca 2017 16:57, 100 wpisów
emeryt szkoda czasu
po co dolewac oliwy do ognia
i go podłudzać
wtedy sie cieszy
i go podłudzać
wtedy sie cieszy
fujek ide na pianke bez %
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
2 933 571. edi8
2 933 605. emerytka 46
2 933 654. edi8
2 933 695. emeryt 2017-07-31 (14:18)
" bo nie akceptowałem twoich prymitywnych teorii " <<
edi8 i prymitywne teorie i kto to pisze
2 933 605. emerytka 46
2 933 654. edi8
" bo nie akceptowałem twoich prymitywnych teorii " <<
edi8 i prymitywne teorie i kto to pisze
W miejscowości Łapczyca padła wygrana 15 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Opole padła wygrana 50 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Szczecin padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
2 933 704 ale ts rozdaje
Tak wielka jest ślepota ludzi, że chlubią się nawet ślepotą.
Św. Augustyn (z książki Wyznania)
Św. Augustyn (z książki Wyznania)
2 933 696. wasyl-piaski 2017-07-31 (14:19) ..............................
emeryt szkoda czasu
wiem, rzeczywiście szkoda czasu na wklejanie linków które dotyczą co najmniej tu 80 % czatowiczów aktualne tematy
nie będę wklejam, tez poszukają zaczepki
nie pisałem do niej, odpowiadając na jej obelgi chyba przeszło rok
a ta ubliża i ubliża, tylko czeka na jakiś wpis nie pozytywny na mnie i już jedzie
może czekać nawet 36 godzin, ale ubliżanie komuś to dla niej frajda
tak jak pisałem wyżej
zaraz się odezwą
emeryt szkoda czasu
wiem, rzeczywiście szkoda czasu na wklejanie linków które dotyczą co najmniej tu 80 % czatowiczów aktualne tematy
nie będę wklejam, tez poszukają zaczepki
nie pisałem do niej, odpowiadając na jej obelgi chyba przeszło rok
a ta ubliża i ubliża, tylko czeka na jakiś wpis nie pozytywny na mnie i już jedzie
może czekać nawet 36 godzin, ale ubliżanie komuś to dla niej frajda
tak jak pisałem wyżej
zaraz się odezwą
witam
2,18_34,61_54,68_11,65_
28,30_6,75_58,66_44,69_
40,76_16,49_14,42_3,62_
5,50_9,12,64_1,52_53,59_
22,37_
2,18_34,61_54,68_11,65_
28,30_6,75_58,66_44,69_
40,76_16,49_14,42_3,62_
5,50_9,12,64_1,52_53,59_
22,37_
HejkaDuszno,parno...Teraz jakas zeberke bym schlodzil
Moja troja
22,23,25 i
Moja troja
22,23,25 i
Pisanie w trzeciej osobie o kimś, nie jest eleganckie, a co za tym idzie prymitywne, emerycie.
2 933 684. wasyl-piaski 2017-07-31 (14:13) ..............................
fujek zaszyłem sie
Czyli początek jest.
Jak wytrzymasz około roku to chemicznie ciało nieco oczyścisz.
Ale twój problem w głowie siedzi.
Jak sobie tego nie uśwaiadomisz i nie zaczniesz głowy naprawiać na rehabie i przy pomocy specjalisty ..to jak przestaniesz się wszywki bać (na 90% placebo dostałeś) to znowu popłyniesz. I znowu coś wygrasz i znowu świat będzie piękny.
fujek zaszyłem sie
Czyli początek jest.
Jak wytrzymasz około roku to chemicznie ciało nieco oczyścisz.
Ale twój problem w głowie siedzi.
Jak sobie tego nie uśwaiadomisz i nie zaczniesz głowy naprawiać na rehabie i przy pomocy specjalisty ..to jak przestaniesz się wszywki bać (na 90% placebo dostałeś) to znowu popłyniesz. I znowu coś wygrasz i znowu świat będzie piękny.
no ty nigdy nie widzisz i nie będziesz widziała
buta, pycha, arogancja,zarozumiałość, dokuczanie wybranym osobom
to same zalety twoje
to przypomnij sobie jak porównałaś mnie do jakiegoś faceta kilka dni temu ?
buta, pycha, arogancja,zarozumiałość, dokuczanie wybranym osobom
to same zalety twoje
to przypomnij sobie jak porównałaś mnie do jakiegoś faceta kilka dni temu ?
32 * w cieniu , uf
w wczoraj ładnie dziś do bani 4/10 i 2 kosze
w wczoraj ładnie dziś do bani 4/10 i 2 kosze
Pisz sobie emerycie co chesz pod moim adresem.. mało mnie to obchodzi
Idę do przyjemniejszych zajęć
Idę do przyjemniejszych zajęć
emeryt , jocia spotkajcie się na udeptanej ziemi ,znów żale jakieś , jak dzieci a może jeszcze gorzej
do wieczorka może się ochłodzi
do wieczorka może się ochłodzi
@emeryt>> od początku swego tu pojawienia się pokazałeś się jako totalny cham, prostak, prymityw i oszust.Już wyjaśniam skąd taka ostra ocena oddana powyższymi słowami za które biorę pełną odpowiedzialność, choć dość szerokie grono userów w pełni się zgadzało z tym co wtedy kilka lat temu do Ciebie pisałem, piętnując Twoje zachowanie na forum, w pełni świadczące o tym kim jesteś, czyli chamem któremu słoma wystaje z butów.
Pozwalałeś sobie buraku @emeryt na określenia względem innych użytkowników rodzaju: "pochodzisz z Polski B" , "Farszawiak" , "jesteś ze Szkieltszczyzny" itp. wycieczki osobiste wobec ludzi z innych miast i miasteczek Polski niż Wielkopolska gdzie mieszkasz (zaznaczam, że znam Twoje dane osobowe oraz adres w związku z jego funkcjonowaniem w domenie publicznej w związku z prowadzoną wtedy przez Ciebie 1-osobową działalnością jako przewodnik wycieczek krajoznawczych oraz wyjazdów po samochody do Niemiec), co jasno takie w/w zachowanie i stosunek do innych ludzi lokuje Cię w kategorii: żłób i bydlę.
Więc nie pisz z wrodzoną Ci bezczelnością oraz chamstwem @emeryt, że źródłem mojego braku akceptacji dla takich zachowań jakie tu od początku wniosłeś, było jakiekolwiek Twoje odniesienie się do prezentowanych przeze mnie na czacie i forum technik i metod gry, bo co Ty możesz wiedzieć o tym o czym ja piszę, gdy jesteś w tych sprawach kompletnym matołkiem, który mi do pięt nie dorasta?
Od początku pisałeś też totalne głupoty z zakresu, który powinien być Ci świetnie znany, jak np. ten kompromitujący Cię jako przewodnika wpis o tym, że prowadzisz grupę do jedynego w Polsce miejsca gdzie żyją bizony, co było zwyczajnym kłamstwem gdyż wskazałem Ci wtedy w odpowiedzi, że są i inne miejsca w Polsce gdzie żyją bizony.
Tak generalnie, to Ty @emeryt pisałeś tu i nadal piszesz prawdę jedynie wtedy gdy się pomylisz, gdyż wykazujesz patologiczne więc skłonności dom kłamania i oszukiwania.
W podsumowaniu: jako że mam prawo wyrazić swoją opinię i wcale nie musi być ona zbieżna ze zdaniem innych, to napiszę Ci @emeryt, że uważam Cię za strasznie tępą i nikczemną kreaturę.
@emeryt>> od początku swego tu pojawienia się pokazałeś się jako totalny cham, prostak, prymityw i oszust.Już wyjaśniam skąd taka ostra ocena oddana powyższymi słowami za które biorę pełną odpowiedzialność, choć dość szerokie grono userów w pełni się zgadzało z tym co wtedy kilka lat temu do Ciebie pisałem, piętnując Twoje zachowanie na forum, w pełni świadczące o tym kim jesteś, czyli chamem któremu słoma wystaje z butów.
Pozwalałeś sobie buraku @emeryt na określenia względem innych użytkowników rodzaju: "pochodzisz z Polski B" , "Farszawiak" , "jesteś ze Szkieltszczyzny" itp. wycieczki osobiste wobec ludzi z innych miast i miasteczek Polski niż Wielkopolska gdzie mieszkasz (zaznaczam, że znam Twoje dane osobowe oraz adres w związku z jego funkcjonowaniem w domenie publicznej w związku z prowadzoną wtedy przez Ciebie 1-osobową działalnością jako przewodnik wycieczek krajoznawczych oraz wyjazdów po samochody do Niemiec), co jasno takie w/w zachowanie i stosunek do innych ludzi lokuje Cię w kategorii: żłób i bydlę.
Więc nie pisz z wrodzoną Ci bezczelnością oraz chamstwem @emeryt, że źródłem mojego braku akceptacji dla takich zachowań jakie tu od początku wniosłeś, było jakiekolwiek Twoje odniesienie się do prezentowanych przeze mnie na czacie i forum technik i metod gry, bo co Ty możesz wiedzieć o tym o czym ja piszę, gdy jesteś w tych sprawach kompletnym matołkiem, który mi do pięt nie dorasta?
Od początku pisałeś też totalne głupoty z zakresu, który powinien być Ci świetnie znany, jak np. ten kompromitujący Cię jako przewodnika wpis o tym, że prowadzisz grupę do jedynego w Polsce miejsca gdzie żyją bizony, co było zwyczajnym kłamstwem gdyż wskazałem Ci wtedy w odpowiedzi, że są i inne miejsca w Polsce gdzie żyją bizony.
Tak generalnie, to Ty @emeryt pisałeś tu i nadal piszesz prawdę jedynie wtedy gdy się pomylisz, gdyż wykazujesz patologiczne więc skłonności dom kłamania i oszukiwania.
W podsumowaniu: jako że mam prawo wyrazić swoją opinię i wcale nie musi być ona zbieżna ze zdaniem innych, to napiszę Ci @emeryt, że uważam Cię za strasznie tępą i nikczemną kreaturę.
edi8
Emeryt pisząc "PISUARY" obraża wszystkich wyborców PIS-u na czacie .
Pasko czy emeryt ma przyzwolenie na obrażanie udzielających się na MP wyborców PiS
w ten sposób ?
Emeryt pisząc "PISUARY" obraża wszystkich wyborców PIS-u na czacie .
Pasko czy emeryt ma przyzwolenie na obrażanie udzielających się na MP wyborców PiS
w ten sposób ?
Jak lekarz to i pielegniarka fajna,mloda,w krotkiej kiecy ktora schyla sie nad chorymA ten zdrowieje i zakoc***e sie w niej.I zyja dlugo i ....5 pewniak
dotam>> aby ten cham i prostak w końcu zrozumiał i przestał bezczelnie manipulować i kłamać, to zmuszony zostałem do posłużenia się w do niego adresowanej korespondencji posłużyć się jego repertuarem zagrań, w tym w sferze leksykalnej.
Adminie, proszę abyś w formie zapisów w Regulaminie czatu wprowadził od 1.08 zakaz wklejania tu linków/artykułów o tematyce politycznej - bowiem Twoje dalsze pobłażliwe temu się przyglądanie doprowadzi do naturalnej reakcji osób, które chcą zajmować się tu problematyką gier a jednak są epatowane chorobliwym zachowaniem @emeryta, który to mając do pełnej dyspozycji forum, postanowił tu na czacie zrobić sobie miejsce do antagonizowania użytkowników w formie prezentowania swojego widzenia świata, poprzez artykuły z antypolskich, głównie niemieckich mediów oraz obrażanie przy każdej okazji
ludzi swoimi kretyńskimi tekstami.
Wspomniana powyżej przeze mnie naturalna reakcja innych użytkowników doprowadzi do tego, że w formie przeciwwagi zaczną tu we sposób masowy pojawiać się inne artykuły i linki, a to doprowadzi do spiętrzenia się spraw daleko różnych od tych dla jakich czat powstał i ma służyć.
Tak więc Adminie: czas na odbarczenie tego czatu od wciskania tu tematyki politycznej a przywrócenie mu charakteru apolitycznego, zaś chętni do prezentowania linii swoich mediów niech swobodnie robią to ale na forum strony a nie tu.
ludzi swoimi kretyńskimi tekstami.
Wspomniana powyżej przeze mnie naturalna reakcja innych użytkowników doprowadzi do tego, że w formie przeciwwagi zaczną tu we sposób masowy pojawiać się inne artykuły i linki, a to doprowadzi do spiętrzenia się spraw daleko różnych od tych dla jakich czat powstał i ma służyć.
Tak więc Adminie: czas na odbarczenie tego czatu od wciskania tu tematyki politycznej a przywrócenie mu charakteru apolitycznego, zaś chętni do prezentowania linii swoich mediów niech swobodnie robią to ale na forum strony a nie tu.
E.p 450 los
4,3,30,11,26,12,8,22,21,2,1
,6,19,17,18,35,7,16,13,9
4,3,30,11,26,12,8,22,21,2,1
,6,19,17,18,35,7,16,13,9
nic nie wchodzi
za dużo zestawów mam
a nie wiem który
wybrać czasem
za dużo zestawów mam
a nie wiem który
wybrać czasem
pewnie konsekwentne granie
danymi liczbami coś da
a ja ciągle zmieniam i nic
danymi liczbami coś da
a ja ciągle zmieniam i nic
I jak Krasnalek pyszny był obiad? Co tam dobrego przygotowałaś?
Ja obudziłem się o 12 dopiero (nie mogłem zasnąć do 3 rano a kładłem się o północy) i zrobiłem schabowe i ziemniaczki.
Jak to jest, że chodząc do pracy nie możesz zasnąć ale jak masz tylko jeden dzień wolny to w nocy śpisz jak dziecko a jak masz więcej wolnych dni to nie zasypiasz jak dziecko?
u mnie dziś mielone bo musiałam więcej zrobić by syn nie zmarł z głodu do niedzieli
W nocy to się śpi sąsiedzi by mnie zamordowali za tłuczenie kotletów!