Wpisy 293 337 – 293 436
8 maja 2011 14:23 → 8 maja 2011 19:17, 100 wpisów
islandorka<<<<już ci odpowiadam to jest różny zakres i w gruncie opieram się na mapach M.P
Jednak czasem uwzględniam typowania ludzi którym "dobrze idzie"
Myślę jednak że mapy są lepszym "drogowskazem" niż nawet najlepiej typujący.
Jednak czasem uwzględniam typowania ludzi którym "dobrze idzie"
Myślę jednak że mapy są lepszym "drogowskazem" niż nawet najlepiej typujący.
znowu jest pewniaki 38 , nie wysłałem 

ok
rozumiem !
rozumiem !i jeszcze jedno, ja często bazuję na powtórkach
z ty że osobno traktuję liczby z 14 i osobno z 22
Takim sposobem dziś łatwo można było trafić 8/8
kreśląc:20,22,23,33,38,56,68,75
Prawda że proste?
ale nie zawsze nadążam te zestawy wysłać, bo jak mówię czasu jest tylko 1 minuta lub mniej.
Potem sytem ci nie da wygrać!!!!!!
z ty że osobno traktuję liczby z 14 i osobno z 22
Takim sposobem dziś łatwo można było trafić 8/8
kreśląc:20,22,23,33,38,56,68,75
Prawda że proste?
ale nie zawsze nadążam te zestawy wysłać, bo jak mówię czasu jest tylko 1 minuta lub mniej.
Potem sytem ci nie da wygrać!!!!!!
Myslę, ze w czepku też trzeba się urodzić, bo własnie przejrzałam mapy z godziny 14 i nie tylko i na pewno bym nie obstawiła tych liczb co ty Deprim ! Szacunek i juz daję ci spokój

Ostatnia prośba Deprim gram w konkursie ktory dzis sie konczy, czy mogłbys podac jakies liczby na wieczor tak na sucho ktore mozna by obstawic ,nie bede ich wysyłac, tylko musze zatypowac 

Użytkownik 15hubi dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
kosmaty,5/10 lepiej dla oka

no niestety,ja tylko wierzę osobom już tu sprawdzonym, a nie deprimowi,dla mnie to są takie po***ółki
a wieczorkiem to co na profilu,jadę zaraz do Polanicy może na kijki

mag,park w remoncie ale deptak ok
przyjemnie popatrzeć na kuracjuszki
przyjemnie popatrzeć na kuracjuszki

ta kaskada to bubel

Bonus Multi Multi: 830 000 złotych
Jak Z ta Kaskada jest to dowiemy się jutro po losowaniu , czy ktoś będzie zadowolony
gdzie padla wczoraj szostka??????????
ta kaskada to cos podobnego do los milionos kochani.poprostu im to wisi czy sprzedadza ponad milion losow w jeden dzien czy dwa i tak z tej poli ponad miliona losow bedzie jedna glowna wygrana. mam nadzieje ze sie nie myle w rozumieniu tej gry??
Damian na jedno losowanie będzie 1352078 losów,jak nie sprzedadzą wszystkich to pewnie ogłoszą,żę główna wygrana nie padła,dla mnie ta gra to porażka
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik Pawcio dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik jac11 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik Pawcio dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Mam już trzy kupony Kaskady wszystkie trzy zagrane w różnych kolekturach jutro jeszcze z jeden dokupię i będzie git 

nie nie kupuje już od dawna od czasu do czasu jedną z nowości biorę tylko ze zdrapek
fakt Lestus, ale ciezko utrafic co z czym, kicha dzis< a ty bo dopiero właczyłam ?
fakt, totalnie odlotowe numery
coś z tego powinno dziś wpaść
-2-4-7-17-18-21-34-35-39-43-48-69-77-78
-2-4-7-17-18-21-34-35-39-43-48-69-77-78
coś tam wykompinowałam i idę do żółtej budy wysłać
dzisiaj zrobiłam 5km jutro do pracy dźwig mnie będzie z łóżka
podnosił
dzisiaj zrobiłam 5km jutro do pracy dźwig mnie będzie z łóżka
podnosił

Użytkownik sw1975 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
witam grajcie na wieczór mają zamieszanie w systemach przez tą kaskade bedą spore wygrane w mm
Użytkownik CKM dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Korzystając z rady deprima na 22 będą liczby:
2,21,34,43,45,48,55,69
2,21,34,43,45,48,55,69

Czytać mape i brać pod uwagę liczby najlepiej typujących
no a przede wszystkim liczyć na szczęście 
no a przede wszystkim liczyć na szczęście 
Louis...Ty nie sugeruj się deprimem bo to oszust i dzisiaj o 22 pewnie znowu powie,że wygrał bo z niego jest bajerant.Licz na siebie a nie na niego

Łatwo było trafić jakieś tam osiem, ale te co podawał, że trafił, to były jeszcze inne, to - jakby chciał rozłożyć teesa, to rozkłada, bez dwóch zdań
miszcz
miszcz
Jak "miszcz" ,to na pewno rozłoży TS.
Użytkownik Lestek dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Wiecie co taka czwórka na dziś jest kusząca 21,31,43,48 idę nadać bo jak jeszcze się trochę pozastanawiam to za dużo wspomogę TSA 

Użytkownik karcianyrekin dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 191 000
Robal36.Ja myślałam że Ty tak specjalnie,żeby podkreślić
rangę mistrza.
rangę mistrza.
Użytkownik karcianyrekin dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik albinlotto dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
lila