Wpisy 2 933 153 – 2 933 252
30 lipca 2017 16:04 → 30 lipca 2017 19:13, 100 wpisów
tak powaznie patrzac na 2 ost losowania to te 02 08 ma szanse , choc z poczatku myslalem bardziej o 01 04 10 16 22 tak teraz sam nie wiem
i wtedy albo wpada duzo 10/10 albo wyniki sa duzo gorsze niz srednia
49 wg mnie za wczesnie ale to tylko moje zdanie nie nalerzy sie tym co pisze co uwarzam sugerowac ani tym co podaje
wracam do meczu jeszcze 6-8 minut 1 polowy w przerwie sie odezwe
domag77 tylko kogo stac na takie granie, jak w miesiac czasu masz 50 * 60 = 3 k
najgorsze co moze byc to granie wg jakiejs metody i przerwanie z powodu braku srodkow
yyy pisales o mini czy multi tak czy siak nie biore jej pod uwage
Student poszedł zdawać egzamin, ale niewiele umiał. W końcu zniecierpliwiony profesor zadał pytanie:
- Ile żarówek jest w tym pokoju?
- 10 - odpowiedział po chwili zdezorientowany student.
- Niestety, 11 - powiedział profesor wyciągając żarówkę z kieszeni i wpisał do indeksu banie.
Student poszedł zdawać drugi raz. Gdy padło pytanie o żarówki, po chwili zastanowienia odpowiedział:
- 11.
Na co profesor:
- O nie kolego, tym razem nie mam w kieszeni żarówki.
- Ale ja mam, panie profesorze...
- Ile żarówek jest w tym pokoju?
- 10 - odpowiedział po chwili zdezorientowany student.
- Niestety, 11 - powiedział profesor wyciągając żarówkę z kieszeni i wpisał do indeksu banie.
Student poszedł zdawać drugi raz. Gdy padło pytanie o żarówki, po chwili zastanowienia odpowiedział:
- 11.
Na co profesor:
- O nie kolego, tym razem nie mam w kieszeni żarówki.
- Ale ja mam, panie profesorze...
gryks adis
45,49,73,4,24
wracam lukac meczyk arki z wisla plock jak narazie 1-1 po 60 minutach w drugim meczu pogoni z jaga 0-0
JAK KTOŚ CHCE SKORZYSTAĆ Z POMOCY typowania pewniaków opartych na powtórkach liczb.
Skuteczniejsze typowanie pewniaków z najmniejszą możliwą przegraną.
1. Wybieramy zakres losowań od 2049 do losowania poprzedzajacego następne losowanie.
2. Szukamy ostatniego losowania w którym wylosowano od 10 do 20 liczb.
3. Szukamy od największej liczby "Wystąpienia liczb": pokrywające się z losowaniem (patrz punkt 3)
4. Typujemy 1 POWTARZAJĄCĄ się liczbę
5. Moje ostatnio typowane pewniaki w ten sposób i statystyka wygranych / przegranych
https://postimg.org/image/j0ezcuix5/
Skuteczniejsze typowanie pewniaków z najmniejszą możliwą przegraną.
1. Wybieramy zakres losowań od 2049 do losowania poprzedzajacego następne losowanie.
2. Szukamy ostatniego losowania w którym wylosowano od 10 do 20 liczb.
3. Szukamy od największej liczby "Wystąpienia liczb": pokrywające się z losowaniem (patrz punkt 3)
4. Typujemy 1 POWTARZAJĄCĄ się liczbę
5. Moje ostatnio typowane pewniaki w ten sposób i statystyka wygranych / przegranych
https://postimg.org/image/j0ezcuix5/
02 08 11 16 24 47 50 56 67 69 janosik jak bedziesz przypadkiem zlukaj prosze
krasna zobacz dawalem 8/10 sie zdeka pomylilem
2 932 653. gryks76 2017-07-30 (09:05)
krasna wyszlo mi z twoich podanych z moich wyzej 8/10 upragione twoje 1 twoi zestaw
33,34,37,43,44,47,73,74,8,9 8/10 5/10
1,4,7,16,17,18,19,21,23,25 4/10 3/10
o ile wyslalas to samo na wieczorek daje w 2 zakladach 4/10
2 932 653. gryks76 2017-07-30 (09:05)
krasna wyszlo mi z twoich podanych z moich wyzej 8/10 upragione twoje 1 twoi zestaw
33,34,37,43,44,47,73,74,8,9 8/10 5/10
1,4,7,16,17,18,19,21,23,25 4/10 3/10
o ile wyslalas to samo na wieczorek daje w 2 zakladach 4/10
arka-wisla plock 1-1
pogon-jaga -0-1 wlasnie wpadl gol
i chyba tak sie skoncza mecze
pogon-jaga -0-1 wlasnie wpadl gol
i chyba tak sie skoncza mecze
i koniec o 18 lech poznan - piast gliwice typuje 1 a teraz i cos trza typnac i wyslac
adis ja tylko multi
dzis zaszalalem mini 2 zaklady i exp
lato nawet niezle plaze pelne tylko ts nie chce dac wygrac
doktor
jak wasze wygrane ja ostatnio nie grałam brak czasu na na wyjazd do miasta
moze jutro pojadę to zdam na kilka losowań moze jakieś sugestie od fachowców co skreślić na kuponie
zawsze zdawałam to co mam w profilu
i widzę ze od czasu do czasu to się sprawdza
i widzę ze od czasu do czasu to się sprawdza
testuje nowego lapka
jutro a piac o 5 pobudka
ale ale...za tydzień...
tance hulanki swawole
dr co tam slychowac??
dr tyle ze ja do 20 na nogach ty tez tak??? chyba nie
za*** to mało
dobra koniec tematu ide se....
Jaki pewniak na wieczór?
Moim zdaniem> [49]
Moim zdaniem> [49]
lech poznan - piast gliwice 1-0 od 40 minuty z karnego troszke naciagany karny
12 też dawno nie był więc może być
tomi ten karny dla lecha zdeczka slaby ten z piasta jak by wogule lechite nie dotkna
No tak.Lech formy nie ma to widacJak sie goni za kasa a kupuje na ilosc cudow nie zrobisz
2 bramka podobala mi sie ale ten karny , moze 2 polowa bedzie lepsza
Jak o ekstraklasie to kto ma największe szanse na mistrza?
dreamer dopiero 3 kolejka ciezko powiedziec za wczesnie na to jak narazie gornik szaleje co prawda w 2 kolejce przegral z jaga na wyjezdzie ale u siebie z legia z wisla wygral jak dobrze pamietam 2x3-1 no i ten angulo co mecz to bramka ma ich juz 6 jak na polska ektraklape to wg mnie duzo
troszke sie slask obudzil wygral z lechia 3-2 po dobrym meczu juz w lubinie z zaglebiem ladnie gral o wiele lepiej niz zaglebie niestety mimo to przegral grajac w przewadze 1 gracza
Witam!!!
Krzysztof 24
Podczas egzaminu podczas którego student nie odpowiedział na ani jedno pytanie:
Profesoro co Pan tu przyszedł,czy Pan wie co to egzamin???
Student:Wiem-to rozmowa dwóch uczonych!
Prof.:A,gdy jeden z nich okazuje się durniem???
Student:To ten drugi zabiera index i trzaska drzwiami!
Krzysztof 24
Podczas egzaminu podczas którego student nie odpowiedział na ani jedno pytanie:
Profesoro co Pan tu przyszedł,czy Pan wie co to egzamin???
Student:Wiem-to rozmowa dwóch uczonych!
Prof.:A,gdy jeden z nich okazuje się durniem???
Student:To ten drugi zabiera index i trzaska drzwiami!
jak bedziemy juz po 15 kolejkach to mozna bedzie cos wiecej napisac a i tak ciezko bedzie bo beda rewanze a potem jeszcze podzial na grupy wg mnie jak dalej tak grac bedzie gornik patrzac na te mecze co byly do tej pory to 8 moze bedzie wygladala tak
gornik lech wisla slask arka cracovia jaga i mam nadzieje ze zaglebie choc te dwa mecze zagralo cieniutko bardzo z termalico w pt lepiej tylko co z tego jak na sam koniec byl klops trudno najblizsze mecze pokaza pogon a potem legia wisla lech i tyle spadam ogladac meczyk w miedzy czasie sie w koncu typne jednak odrzuce 02 03 04 10
gornik lech wisla slask arka cracovia jaga i mam nadzieje ze zaglebie choc te dwa mecze zagralo cieniutko bardzo z termalico w pt lepiej tylko co z tego jak na sam koniec byl klops trudno najblizsze mecze pokaza pogon a potem legia wisla lech i tyle spadam ogladac meczyk w miedzy czasie sie w koncu typne jednak odrzuce 02 03 04 10