Wpisy 2 928 932 – 2 929 031
24 lipca 2017 22:17 → 25 lipca 2017 07:23, 100 wpisów
witam. Padło pytanie jakie 5 osób zablokowałem do pisania na czacie.
Oto one: makler, doktor2p, Monet, angierski, romano23
Oto one: makler, doktor2p, Monet, angierski, romano23
faktycznie dość emocjonalny dzisiaj miałem dzień i musiałem podjąć jakąś decyzję w tej sprawie. Od początku wiedziałem, że nie każdemu się spodoba, ale wszystkich nie zadowolę.
taką maść jak on przepisuje to się nadaje żeby wysmarować psu pod ogonem
Lewy to było dobre
https://finanse.wp.pl/ustawili-loterie-w-usa-i-wygrali-miliony-czy-to-mozliwe-w-lotto-6147668236716161a
Firma ts/g-tech powinna dostać Nobla z matematyki bo losowania mm i nie tylko udowadniają,że rachunek prawdopodobieństwa jest G wart,a Gauss był kretynem i narysował swoją krzywą po ostrym chlaniu.
Tak poważnie-ts to duże stawki i śmieszne wygrane 2,3,itd. stopnia-warto przynajmniej ograniczyć granie.
Marek to już kwestia przyzwyczajenia- ci co grają i tak będą grać choć i tak wiedzą, że to przeczy wszelkiej logice, bo to jest poza logiką
Wszędzie są przekręty i robią machlojki albo się na to zgadzasz albo nie, każdy ma wolną wolę i robi to, co chce
nie no ja nie gram dla samego grania , można się pobawić w typowanie ale na wydawanie bezcelowe pieniędzy mię nie stać
Ja gram od prawie 40 lat-to nałóg i wielki błąd ale ograniczyłem sobie np. ep,i nie gram w nowych terminach.
Popatrzcie uważnie na tabelę wygranych mm-skąd ci oszuści z ts wzięli te stawki,tam żadnej logiki nie ma tylko czysta chamska pazerność monopolisty.
dzisiaj miałem mocną dyskusję w tym temacie z Panią, która zadzwoniła z takim pytaniem ...
ja nie mam pojęcia wszystko co trafiałem było bez plusa 6/6 - 1300 zł odebrałem na jesieni a jak z podatkiem przy plusie nie wiem
kto pyta nie bladzi
Pasko chyba płacą 4 300 bo do 6/6 nie ma opodatkowanej wygranej
ta Pani faktycznie odebrała równe 4000 zł, tylko do końca nie wiedziała czemu taka kwota.
A jednak 4 000
za 1300 zł nie ma podatku za Multi Multi, natomiast za Plusa jest 3000 zł i z tego jest 300 zł podatku. Dlatego wygrana wyniosła 4000 zł
To szczescie kobiecina miala
Już kiedyś na czacie byla ostra dyskusja na ten temat.
Od takiej małej wygranej biorą podatek- już, by darowali
Ktoś z czatowiczów też wygrał 6/6 z plusem i podatek wyniósł 300 zł.
maj. mojej kolezance raz udalo sie trafic w kaskade tysiaka dwa razy w ciagu miesiaca
maja*
Uciekam, miłego wieczorku
lucky ja popatrzę w te mapki z których coraz trudniej coś wycisnąć
Wraca baba z supermarketu, cała obładowana torbami.
Wchodzi po schodach, a tu nagle przed nią staje ekshibicjonista i powoli rozchyla poły płaszcza. Baba patrzy i mówi:
- O masz, teraz sobie przypomniałam. Jajek nie kupiłam!
Wchodzi po schodach, a tu nagle przed nią staje ekshibicjonista i powoli rozchyla poły płaszcza. Baba patrzy i mówi:
- O masz, teraz sobie przypomniałam. Jajek nie kupiłam!
W autobusie jedzie para staruszków, a ponieważ autobus się trzęsie więc dziadek ma problem ze skasowaniem biletu.
Autobus zatrzymuje się na czerwonym świetle, a babka na to:
- Wsadzaj póki stoi!
Mija się na ulicy chłopak z dziewczyną...
Widzi jaka jest brzydka i mówi do niej:
- W jakim ty zamku straszysz?!
A ona na to: masz za małego konia, żeby tam dojechać!
Autobus zatrzymuje się na czerwonym świetle, a babka na to:
- Wsadzaj póki stoi!
Mija się na ulicy chłopak z dziewczyną...
Widzi jaka jest brzydka i mówi do niej:
- W jakim ty zamku straszysz?!
A ona na to: masz za małego konia, żeby tam dojechać!
nic się nie dzieje nananana...
Moja KG.> wpisuję tu, bo Gryks może usunąć wpis.
715. status gryks76 2017-07-24 19:03:54
"uwarzam ciebie za madra kobiete szkoda ze juz nie podajesz swoich typow
jesli ho o moneta jesli wyzywal zreszta nie tylko on emeryta kiedy ten nic na nikogo to mu sie nalerzalo mimo ze go lubisz
powiedz czy ja dzieki monetowo ale tak szczerze za zagadke dostalem bana
co to jest czerwone i lezy w koncie ????dziecko potniete zyleta a co to jest zielone i lezy to samo dziecko 2 tyg pozniej
i co w tym zlego ja nie wiem naprawde a dostalem bana bo sie monetowi nie spodobalo "
Gryks ,na co Ty liczyłeś , po tym wpisie w mojej K.G. ? ,że uznam ten obrzydliwy, idiotyczny, prostacki, debilny zlepek słów - zagadkę, której normalny człowiek by nie napisał, nie wypowiedział , nie przytoczył.
Mam nadzieję,ze dzieci nie masz i miał nie będziesz, bo więcej takich gryksów , to już katastrofa dla społeczeństwa.
Napiszę szczerze,skoro tego nie rozumiesz, bana dostałeś za swój obrzydliwy wpis, który wstrząsnął, zdrową częścią portalu.
Monet obraził emeryta ?, to raczej ostatnio emeryt obraził Moneta wpisem w KG.maklera cytuję :
"zaraz będzie czytał to jeden, z którym nikt nie chce pisać
wszystkim już zdążył naubliżać
i teraz lata po wszystkich czyichś śmietnikach KG
jak zrobił to przed chwilą 2 926 740.
i będzie mędrzec komentował na czacie hihihihihihi
/ba najmądrzejszy - tylko jak zamieszczę typy u buków to leci z nimi do kolektury/ "
Monet grający typami emeryta.. to zwykłe pomówienie , śmieszne i żenujące.!!
Na dodatek emeryt, sam pisał,że jest emerytem , oczywiście teraz zaprzecza i zaprzeczał będzie. jak można mieć do takiego człowieka zaufanie, skoro raz pisze tak,raz siak ?.
Pomijam to,że on tymi wpisami sprowokował całą aferę i nazywa wszystkich popierających PiS i moneta--kundlami.To człowiek bez skazy, biedny, pomawiany, nie obrażający nikogo.= EMERYT.
Żenujące.
Pomijam Twoje błędy. Należy się Tobie ban za obrażanie uczuć religijnych uczestników czatu i stronki i nie tylko z tego powodu.
Mam nadzieję,że w końcu zrozumiesz.
Wystarczy.
715. status gryks76 2017-07-24 19:03:54
"uwarzam ciebie za madra kobiete szkoda ze juz nie podajesz swoich typow
jesli ho o moneta jesli wyzywal zreszta nie tylko on emeryta kiedy ten nic na nikogo to mu sie nalerzalo mimo ze go lubisz
powiedz czy ja dzieki monetowo ale tak szczerze za zagadke dostalem bana
co to jest czerwone i lezy w koncie ????dziecko potniete zyleta a co to jest zielone i lezy to samo dziecko 2 tyg pozniej
i co w tym zlego ja nie wiem naprawde a dostalem bana bo sie monetowi nie spodobalo "
Gryks ,na co Ty liczyłeś , po tym wpisie w mojej K.G. ? ,że uznam ten obrzydliwy, idiotyczny, prostacki, debilny zlepek słów - zagadkę, której normalny człowiek by nie napisał, nie wypowiedział , nie przytoczył.
Mam nadzieję,ze dzieci nie masz i miał nie będziesz, bo więcej takich gryksów , to już katastrofa dla społeczeństwa.
Napiszę szczerze,skoro tego nie rozumiesz, bana dostałeś za swój obrzydliwy wpis, który wstrząsnął, zdrową częścią portalu.
Monet obraził emeryta ?, to raczej ostatnio emeryt obraził Moneta wpisem w KG.maklera cytuję :
"zaraz będzie czytał to jeden, z którym nikt nie chce pisać
wszystkim już zdążył naubliżać
i teraz lata po wszystkich czyichś śmietnikach KG
jak zrobił to przed chwilą 2 926 740.
i będzie mędrzec komentował na czacie hihihihihihi
/ba najmądrzejszy - tylko jak zamieszczę typy u buków to leci z nimi do kolektury/ "
Monet grający typami emeryta.. to zwykłe pomówienie , śmieszne i żenujące.!!
Na dodatek emeryt, sam pisał,że jest emerytem , oczywiście teraz zaprzecza i zaprzeczał będzie. jak można mieć do takiego człowieka zaufanie, skoro raz pisze tak,raz siak ?.
Pomijam to,że on tymi wpisami sprowokował całą aferę i nazywa wszystkich popierających PiS i moneta--kundlami.To człowiek bez skazy, biedny, pomawiany, nie obrażający nikogo.= EMERYT.
Żenujące.
Pomijam Twoje błędy. Należy się Tobie ban za obrażanie uczuć religijnych uczestników czatu i stronki i nie tylko z tego powodu.
Mam nadzieję,że w końcu zrozumiesz.
Wystarczy.
Do Admina.
Z zielonej strony,zrobila się czerwono-KODowska
2 928 937. Pasko 2017-07-24 (22:27) Rzeszów
Monet zażądał usunięcia konta...mała poprawka.
To emeryt namiętnie wklejał linki z komentarzami i prowokował.Przeczytaj sobie, Pasko KG. maklera..
Dlaczego emeryt nie dostał bana ,za nazywanie nas kundlami? , to tylko bieżące zastrzeżenia.
Taka Twoja Pasko sprawiedliwość ?
A emeryt sobie pisze..bardzo znamienne.
dlaczego JAKĄŚ DECYZJĄ ( Jak sam napisałeś ) zbanowałeś > : makler, doktor2p, angierski, romano23 , za co?
No cóż..mądrzy ocenią właściwie.
m77 , madzia77..i Jej liczne wcielenia..ostatnio tez się pojawiała..
585 432. Pasko 2011-11-06 (15:04) Rzeszów
Ja jako administrator strony również mam pozytywne odczucia co do madzi77, a że wdarła się w dyskusje
z nieżyczliwymi jej osobami, to już tak czasem bywa. Nawołuję natomiast do nie oceniania innych na podstawie łatek
przypinanych przez inne osoby .
Coś nie bardzo u Ciebie Pasko z ocena sytuacji, dotyczy to też Moneta i zbanowanych nicków.....
Jeszcze raz pytam, dlaczego ksings obrqazając mnie w niewybredny sposób, nie dostał bana, dlaczego?
Moze ja odpowiem, bo ksings za kazdym pojawieniem sie na stronie, głośnono zachwalał Twój, wówczas płatny, program-Witomierz.
Można by pisac i pisac, ale to i tak nie dotrze, dlaczego sporo wartosciowych ludzi( prawdziwie inteligentnych,bez
względu na opcje polityczne ) juz nie pisze na czacie)
Wykrusza sie Twój portal, Pasko , bo jesli TYLKO o to chodzi >>
2 927 218. Pasko 2017-07-22 (23:31) Rzeszów
osobiście czego sobie życzyłbym, to żeby więcej osób pisało...
obecnie codziennie wpisuje się tutaj około 50 osób... niestety nie ma
tendencji wzrostowej, a odwiedzających jest kilkaset razy więcej. Być może
czat powinien przejść jakąś głębszą reformę jak wymiar sprawiedliwości "
By więcej osób pisało...to bardzo ambitne założenia jak na portal poświecony grom.
Teraz możesz usunąc moje konto.
Z zielonej strony,zrobila się czerwono-KODowska
2 928 937. Pasko 2017-07-24 (22:27) Rzeszów
Monet zażądał usunięcia konta...mała poprawka.
To emeryt namiętnie wklejał linki z komentarzami i prowokował.Przeczytaj sobie, Pasko KG. maklera..
Dlaczego emeryt nie dostał bana ,za nazywanie nas kundlami? , to tylko bieżące zastrzeżenia.
Taka Twoja Pasko sprawiedliwość ?
A emeryt sobie pisze..bardzo znamienne.
dlaczego JAKĄŚ DECYZJĄ ( Jak sam napisałeś ) zbanowałeś > : makler, doktor2p, angierski, romano23 , za co?
No cóż..mądrzy ocenią właściwie.
m77 , madzia77..i Jej liczne wcielenia..ostatnio tez się pojawiała..
585 432. Pasko 2011-11-06 (15:04) Rzeszów
Ja jako administrator strony również mam pozytywne odczucia co do madzi77, a że wdarła się w dyskusje
z nieżyczliwymi jej osobami, to już tak czasem bywa. Nawołuję natomiast do nie oceniania innych na podstawie łatek
przypinanych przez inne osoby .
Coś nie bardzo u Ciebie Pasko z ocena sytuacji, dotyczy to też Moneta i zbanowanych nicków.....
Jeszcze raz pytam, dlaczego ksings obrqazając mnie w niewybredny sposób, nie dostał bana, dlaczego?
Moze ja odpowiem, bo ksings za kazdym pojawieniem sie na stronie, głośnono zachwalał Twój, wówczas płatny, program-Witomierz.
Można by pisac i pisac, ale to i tak nie dotrze, dlaczego sporo wartosciowych ludzi( prawdziwie inteligentnych,bez
względu na opcje polityczne ) juz nie pisze na czacie)
Wykrusza sie Twój portal, Pasko , bo jesli TYLKO o to chodzi >>
2 927 218. Pasko 2017-07-22 (23:31) Rzeszów
osobiście czego sobie życzyłbym, to żeby więcej osób pisało...
obecnie codziennie wpisuje się tutaj około 50 osób... niestety nie ma
tendencji wzrostowej, a odwiedzających jest kilkaset razy więcej. Być może
czat powinien przejść jakąś głębszą reformę jak wymiar sprawiedliwości "
By więcej osób pisało...to bardzo ambitne założenia jak na portal poświecony grom.
Teraz możesz usunąc moje konto.
Kwiatuszek jeszcze na dobranoc
716. status gryks76 2017-07-25 02:12:25
Hahaha pokazalas wlasnie prawdziwe oblicze hahaha zyczy ci sto razy tego czego ty mi zyczysz reki bo nie rece opadaja ps wyrażanie wlasnego zdania to nie obrazanie zegnam wszyscy tacy sami wiecej jadu niz wiary to falsz obluda hipokryzja brawo
716. status gryks76 2017-07-25 02:12:25
Hahaha pokazalas wlasnie prawdziwe oblicze hahaha zyczy ci sto razy tego czego ty mi zyczysz reki bo nie rece opadaja ps wyrażanie wlasnego zdania to nie obrazanie zegnam wszyscy tacy sami wiecej jadu niz wiary to falsz obluda hipokryzja brawo
Pasko- gratuluje takich Twoich popleczników, na każdym froncie.
Niech piszą i sławią Portal.
dobranoc.
Niech piszą i sławią Portal.
dobranoc.
Masz rację jocia,przez emeryta wyleciało tylu wporzo gości,a on jeszcze z siebie robi ofiarę,niaładnie emeryt,gdybyś nie puszczał tych paszkwili politycznych to nie byłoby tyle zamieszania,zrozum chłopie jedno,to jest portal na temat typowań w lotto,a nie agitacja w kierunku jakiejś partii,też mógłbym pisać bez przerwy,że mi się PO nie podoba,ale tego nie robię,no chyba że ktoś mnie sprowokuje tak jak ty
galik-dowaliłeś sie do chłopa,tolerancja -a nie tylko skakanie do oczu,mnie sie dużo rzeczy niepodoba i musze z tym żyć,a już to Pi....lenie,to już przesyt jak można było tak ludzi podzielić.Nikt przez emeryta niewyleciał --tylko gostki z jedną półkulą mózgową co z braku argumentów obrazali wulgarnie wszystkich dookoła.
Pasko-juz o tym przed wczoraj pisał,cofnij sie do tych wpisów.
Krasnalek-jak z wygranymi bo umnie porażka totalna-ino wrzucam do świnki TS-,a nic nie wyciagam
Krasnalek
umnie 2zł odzyskane to sukces,za szybkie komputery TS ma,do pracy sie zbierasz???-też rozwarzam dac se na wstrzymanie z grami TS-a,kasa topnieje i guzik z tego jest.
Jakbyś przytuliła 1400 to by było coś,a 140-to przy spokojnym graniu na 2tygodnie styknie.
Jeszcze 30 minut i do domu,może będą senne liczby
ja co jakiś czas robię przerwę na multi
a mini i DL+ z maszyny po jednym zakładzie
a mini i DL+ z maszyny po jednym zakładzie
Jak masz trafic to trafisz
Też już gram bez podniety,2kupony max.spadam do domu,starczy już tej pracy na dziś
jocia klocia falszywa obludna miala goscia przyjaciolke a kto lepiej zna jak nie przyjaciolka magdy m77 nowe wcielenie kamyk1321 co jej pasuje jest po nocku jest cacy a jak cos nie to krytyka jechanie jak dziecko wkleila na czacik co do niej pisalem co za pi mam nadzieje ze wiecej sie tutaj nie pokaze ani typnie ani liczby poda tylko jak emeryt dal linka to zaraz za monetem halo lemanet kolejny moher ktory zamiast z facetem woli bez faceta i sa efekty
ciekawe co taka cnotliwa co to nie ona jocia zrobila m77 teraz kamyk ze chca od nich kasy
Pasko
To konto tez do likwidacji.
Nic wspólnego z Tobą ani takimi debili jak ten wyżej.
Gryks ty jesteś chory łeb.
Czubek z jakąś psychozą.
Nie wiem co ci się przydało ale się lecz bo sam niebawem zastapisz wspomnianą M77
Już jesteś psychiczny frustar z odchylkami.
Nie epatuj tak tym szaleństwem .
Tylko się lecz.
Ten dowcip o dziecku najlepiej oddaje stan twojej głowy.
Psychol sadysta.
Pasko- rób swoje
To konto tez do likwidacji.
Nic wspólnego z Tobą ani takimi debili jak ten wyżej.
Gryks ty jesteś chory łeb.
Czubek z jakąś psychozą.
Nie wiem co ci się przydało ale się lecz bo sam niebawem zastapisz wspomnianą M77
Już jesteś psychiczny frustar z odchylkami.
Nie epatuj tak tym szaleństwem .
Tylko się lecz.
Ten dowcip o dziecku najlepiej oddaje stan twojej głowy.
Psychol sadysta.
Pasko- rób swoje
czy ja co kolwiek do ciebie napisalem?? cos o tobie dzieciaczku?? samemu sie lecz poziom bruku czy ja pisalem w twoiej kg ?? a ze ta paniusia jak dziecko kopiuj wklej wiec co pasko ma do tego kim ty jestes coz nikim wiec zegnam nie gadam z kims kogo nie ma
za ten wpis ban jak nic bo ja nic na ogole nie napisalem wiec wnosze o zlikwidowanie i tak nikomu nie potrzebnego nicka ani typuje ani nie pogada nie zartuje pikolo jak cos dla dziecki blee ide w liczby typne pozniej
jocia: cytowanie wpisów moich sprzed 6 lat, jest trochę słabe. Oczywiście, że mogłem wtedy tak myśleć. Przez te 6 lat dużo się zmieniło. Gdyby było to takie proste, to przykładowo małżeństwa byłyby zawsze nierozerwalne. Wystarczyłoby po 10 latach pokazać żonie/mężowi film ze ślubu co się mówiło/przysięgało i po temacie