Wpisy 2 928 881 – 2 928 980
24 lipca 2017 21:50 → 24 lipca 2017 23:07, 100 wpisów
ceha
Masz mój głos w wyborach.
Masz mój głos w wyborach.
Zb
Kędziorek
nie wierze 25 zl w kaskadzie trafilem
Islandorka
Fifi
uwaga
TO NIE AGITKA
https://finanse.wp.pl/ustawili-loterie-w-usa-i-wygrali-miliony-czy-to-mozliwe-w-lotto-6147668236716161a
TO NIE AGITKA
https://finanse.wp.pl/ustawili-loterie-w-usa-i-wygrali-miliony-czy-to-mozliwe-w-lotto-6147668236716161a
fiolka
Dzisiaj nie było lotto losowane
Dzisiaj nie było lotto losowane
2 928 886. ceha 2017-07-24 (21:51) Ruda Śl. zloty
emi dla Ciebie wszystko
Nie obiecuj,bo jeszcze uwierzę
emi dla Ciebie wszystko
Nie obiecuj,bo jeszcze uwierzę
ceha
Sprzedałam.
Sprzedałam.
dla wygranych, może ktoś wygrał coś więcej, niż jakieś zwroty i pustaki
To może wypożyczę jakiś ogródek
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
emi dwa razy nie mów bo mam jeden na oku na wzgórzu pod nazwą Wąwóz
To tam właśnie miałam ogródek
No i zapeszyliście Rooobertowi szczęście z parek nici
moje też pewnie bo poszły na wiec a nie na losowanie
moje też pewnie bo poszły na wiec a nie na losowanie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
patrze na wygrane wczorajsze w Keno i widze ze bylo wygranych ponad 3000 1/1
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 75 045,30 zł
ceha
dobrej nocy
dobrej nocy
dusia
witam. Padło pytanie jakie 5 osób zablokowałem do pisania na czacie.
Oto one: makler, doktor2p, Monet, angierski, romano23
Oto one: makler, doktor2p, Monet, angierski, romano23
faktycznie dość emocjonalny dzisiaj miałem dzień i musiałem podjąć jakąś decyzję w tej sprawie. Od początku wiedziałem, że nie każdemu się spodoba, ale wszystkich nie zadowolę.
taką maść jak on przepisuje to się nadaje żeby wysmarować psu pod ogonem
Lewy to było dobre
Firma ts/g-tech powinna dostać Nobla z matematyki bo losowania mm i nie tylko udowadniają,że rachunek prawdopodobieństwa jest G wart,a Gauss był kretynem i narysował swoją krzywą po ostrym chlaniu.
Tak poważnie-ts to duże stawki i śmieszne wygrane 2,3,itd. stopnia-warto przynajmniej ograniczyć granie.
Marek to już kwestia przyzwyczajenia- ci co grają i tak będą grać choć i tak wiedzą, że to przeczy wszelkiej logice, bo to jest poza logiką
Wszędzie są przekręty i robią machlojki albo się na to zgadzasz albo nie, każdy ma wolną wolę i robi to, co chce
nie no ja nie gram dla samego grania , można się pobawić w typowanie ale na wydawanie bezcelowe pieniędzy mię nie stać
Ja gram od prawie 40 lat-to nałóg i wielki błąd ale ograniczyłem sobie np. ep,i nie gram w nowych terminach.
Popatrzcie uważnie na tabelę wygranych mm-skąd ci oszuści z ts wzięli te stawki,tam żadnej logiki nie ma tylko czysta chamska pazerność monopolisty.
dzisiaj miałem mocną dyskusję w tym temacie z Panią, która zadzwoniła z takim pytaniem ...
ja nie mam pojęcia wszystko co trafiałem było bez plusa 6/6 - 1300 zł odebrałem na jesieni a jak z podatkiem przy plusie nie wiem
kto pyta nie bladzi
Pasko chyba płacą 4 300 bo do 6/6 nie ma opodatkowanej wygranej
ta Pani faktycznie odebrała równe 4000 zł, tylko do końca nie wiedziała czemu taka kwota.
A jednak 4 000
za 1300 zł nie ma podatku za Multi Multi, natomiast za Plusa jest 3000 zł i z tego jest 300 zł podatku. Dlatego wygrana wyniosła 4000 zł
To szczescie kobiecina miala
Już kiedyś na czacie byla ostra dyskusja na ten temat.
Od takiej małej wygranej biorą podatek- już, by darowali
Ktoś z czatowiczów też wygrał 6/6 z plusem i podatek wyniósł 300 zł.
maj. mojej kolezance raz udalo sie trafic w kaskade tysiaka dwa razy w ciagu miesiaca
maja*
Uciekam, miłego wieczorku
lucky ja popatrzę w te mapki z których coraz trudniej coś wycisnąć
Wraca baba z supermarketu, cała obładowana torbami.
Wchodzi po schodach, a tu nagle przed nią staje ekshibicjonista i powoli rozchyla poły płaszcza. Baba patrzy i mówi:
- O masz, teraz sobie przypomniałam. Jajek nie kupiłam!
Wchodzi po schodach, a tu nagle przed nią staje ekshibicjonista i powoli rozchyla poły płaszcza. Baba patrzy i mówi:
- O masz, teraz sobie przypomniałam. Jajek nie kupiłam!