Wpisy 2 928 468 – 2 928 567
24 lipca 2017 11:50 → 24 lipca 2017 13:05, 100 wpisów
Rrrrobbeerrrtt w cztery oczy z szefem rozmawiaj a nie przez telefon
a jak wyrzuci nas na bezludno wyspe, to odkryjemy wszystkie prawa i nazwiemy je po swojemu, bedzie lancuch prowdopodobienstw wizarda
Kiedyś typowałam taką trójkę 9,35,70 także coś tu się zgadza z tą 70 megamocny
niedawno mi zestawami 6/6 weszla, ale wycialem tylko 3 te ktore mialy najwiecej trafien w ostatnich 20 losowniach
moje najlepsze prawo ze najlepsza piona polrocza da zarobek w drugim polroczu
niestety nie odpalilo
niestety nie odpalilo
program mi wybiera z nich np. 3 ktore ostatnio najczesciej wchodza
widzisz ja na papierze bym tego nie zrobil, moze z miesiac mi by zajela analiza a w programie 10 sekund
ja obalam moje nowe prawo na dniach
dzienna piramida pokazuje zawsze 2 stale miejsca gdzie zawsze wchodzi pewniak
dzienna piramida pokazuje zawsze 2 stale miejsca gdzie zawsze wchodzi pewniak
Najlepszy zestaw to zestaw obiadowy tu cza grać tak też własnie zrobiłem a rozważania na seminarium też dobre tylko trzeba to urzeczywistnić
im rzadsze sa wyjatki tym istnieje regula bardziej prawdopodobna
raczej wypadaja nie "patrząc się na inne liczby" ale wiadomo im częściej wypadają tym korelacja z innymi jest większa
ja chce budowac piony na pewniakach wywolanych przez inne numery poprzedniego losowania
tzn korelacja to ilosc wypadniec z dana liczba / ilosc wypadniec ogolem
wybierasz tylko te najlepsze z najlepszym wspolczynnikiem, musialbys wszystkie liczby obliczyc
No właśnie Forsami...przypomniałeś mi...ja muszę obiad zrobić
Miłego dnia dla Wszystkich
Miłego dnia dla Wszystkich
czym wiecej praw sie uzyje tym oczka w sitku beda mniejsze i pewniaczki same zostana
https://finanse.wp.pl/ukradli-100-mln-dol-w-loterii-polak-mogl-ich-zatrzymac-ale-fbi-go-zignorowalo-6147279314270337a
w zasadzie to nie wiem czy warto na pewno warto grac i miec pozytywne myslenie ze cos wejdzie
zastanawiam sie czy wygenerowac jakas 10teczke i grac pasywnie czy aktywnie
nie no wiesz w sumie lepiej trafiac czesto mniejsze kwoty niz bardzo rzadko wyzsze
ja nie mam serca do dlugiej obseracji chce wytypowac i od razu trafic
ja tez wole typowac, puszczanie na dluga mete tych samych mnie troche zniecheca, ale czasami wole grac stalymi i miec wiecej czasu
kilka losowan pod rzad ewentualnie zmienic te co sie spalily na inne
najlepiej tak skreslic 4 pary 8/8 przeczucie ze dzielo jest dobre i dowalic stawko
albo piona z mocnym przeczuciem ze jest nie do zatrzymania dzis
wiadomo ze kusi wygrana, ale podejrzewam ze stalymi trzeba grac kilkadziesiat lat
jak bede mial takie 5 albo 7 co poczuje cos to wale za stowke
no tam stowka ale 10 stawek tez ok albo za 10 zl
moze uda sie 2 razy poczuc
moze uda sie 2 razy poczuc
takie przeczucie mozesz nabrac patrzac na uklady losowania albo majac jakies swoje rocznice
Dzień Policjanta
Dzień Pszczółki Mai
Międzynarodowy dzień wirtualnej miłości
Dzień Pszczółki Mai
Międzynarodowy dzień wirtualnej miłości
megamocny albo typujesz zestawy zamiast liczby masz zalozmy 30 zestawow wybierasz te ktore moga wejsc - typujessz 10 liczb i wybierasz zestawy ktore maja nawiecej liczb w tych typowanych
wtedy jak sie nie pomylisz z typami okolo 5/10 trzeba trafic to zestaw moze wygrac dodatkowo musi zestaw pasc
piona pewniak i 2 parki dla bezpieczenstwa tylko 2 numery z rzedu maks
a jakbys tak 1 minute dnia mogl rozbic na 24 godziny a dla innych bylaby to 1 minuta tylko
jestes w pracy i zarabiasz a mi nikt nie da i jeszcze multi zabierze 2,5
megamocny no zarobek jest ok, ale fajnie by bylo zarobic cos extra
ja odzyskam multi za tydzien lece do lonka na 3 tyg i wracam na lato dalej
jak sie bardzo chce to sie w koncu uda,
musisz mowic tak, mozgu jak mi nie dasz dobrej piony to zadna panna mnie nie bedzie chciala, dzieci nie zrobie i gatunek ludzki nie przetrwa
mozg sie postara trafic
musisz mowic tak, mozgu jak mi nie dasz dobrej piony to zadna panna mnie nie bedzie chciala, dzieci nie zrobie i gatunek ludzki nie przetrwa
mozg sie postara trafic
mozg zrobi wszystko zeby gatunek przetrwal ty spisz a on kombinuje pewniaki
megamocny ja sie dziwie dlazcego jezcze nie wygralem swoim programem
napisalem go, pracowalem, zeby go polepszyc zoptymalizowac i jestem dupa bo nie gram tylko sobie klikam i zmieniam rozne opcje a jak zagram to na 3 liczby zeby sobie wygrac 5 dyszek
chcialbym wygrac, ale mam slomiany zapal, czyli zagram raz dwa razy potem rzucam w kat