Wpisy 2 928 432 – 2 928 531
24 lipca 2017 11:26 → 24 lipca 2017 12:35, 100 wpisów
Do osob grajacych w realu: gral ktos w kaskade liczbami na kilka losowan? Jesli Tak, jakie spostrzezenia.
4 nie 14 moze, 24 nie, 34 nie, 44 nie, 54 chcialbym, 64 74 nie i rzad sprawdzony
W miejscowości Zabrze padła wygrana 30 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Przeworsk padła wygrana 20 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Warszawa padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
po 35 najczesciej jest 70 pytanie tylko czy ostatnio udalo sie jej wywolac numer
Ja na programach się nie znam. Mam tylko mapki i swoje przeczucia. I szczęście by się jeszcze przydało...a z tym różnie bywa...
czym bardziej rozbudowany program tym lepiej by wszystko wylapal
Dzwoniłem do szefa co z moimi papierami mowil ze jak wróci na firmę sprawdzi jaja zemnie robia
A może bende wygrywal i robota zbyteczna moja robota będzie granie hehe
ostatni pon 35 z niedzieli wywolalo 70 zobaczymy czy dzis znow
http://e-playbet.com/liga-europy-szczesliwa-dla-gracza-totolotka/
Rrrrobbeerrrtt w cztery oczy z szefem rozmawiaj a nie przez telefon
a jak wyrzuci nas na bezludno wyspe, to odkryjemy wszystkie prawa i nazwiemy je po swojemu, bedzie lancuch prowdopodobienstw wizarda
Kiedyś typowałam taką trójkę 9,35,70 także coś tu się zgadza z tą 70 megamocny
niedawno mi zestawami 6/6 weszla, ale wycialem tylko 3 te ktore mialy najwiecej trafien w ostatnich 20 losowniach
moje najlepsze prawo ze najlepsza piona polrocza da zarobek w drugim polroczu
niestety nie odpalilo
niestety nie odpalilo
program mi wybiera z nich np. 3 ktore ostatnio najczesciej wchodza
widzisz ja na papierze bym tego nie zrobil, moze z miesiac mi by zajela analiza a w programie 10 sekund
ja obalam moje nowe prawo na dniach
dzienna piramida pokazuje zawsze 2 stale miejsca gdzie zawsze wchodzi pewniak
dzienna piramida pokazuje zawsze 2 stale miejsca gdzie zawsze wchodzi pewniak
Najlepszy zestaw to zestaw obiadowy tu cza grać tak też własnie zrobiłem a rozważania na seminarium też dobre tylko trzeba to urzeczywistnić
im rzadsze sa wyjatki tym istnieje regula bardziej prawdopodobna
raczej wypadaja nie "patrząc się na inne liczby" ale wiadomo im częściej wypadają tym korelacja z innymi jest większa
ja chce budowac piony na pewniakach wywolanych przez inne numery poprzedniego losowania
tzn korelacja to ilosc wypadniec z dana liczba / ilosc wypadniec ogolem
wybierasz tylko te najlepsze z najlepszym wspolczynnikiem, musialbys wszystkie liczby obliczyc
No właśnie Forsami...przypomniałeś mi...ja muszę obiad zrobić
Miłego dnia dla Wszystkich
Miłego dnia dla Wszystkich
czym wiecej praw sie uzyje tym oczka w sitku beda mniejsze i pewniaczki same zostana
https://finanse.wp.pl/ukradli-100-mln-dol-w-loterii-polak-mogl-ich-zatrzymac-ale-fbi-go-zignorowalo-6147279314270337a
w zasadzie to nie wiem czy warto na pewno warto grac i miec pozytywne myslenie ze cos wejdzie
zastanawiam sie czy wygenerowac jakas 10teczke i grac pasywnie czy aktywnie
nie no wiesz w sumie lepiej trafiac czesto mniejsze kwoty niz bardzo rzadko wyzsze
ja nie mam serca do dlugiej obseracji chce wytypowac i od razu trafic
ja tez wole typowac, puszczanie na dluga mete tych samych mnie troche zniecheca, ale czasami wole grac stalymi i miec wiecej czasu
kilka losowan pod rzad ewentualnie zmienic te co sie spalily na inne