Wpisy 29 269 – 29 368
29 września 2008 23:01 → 1 października 2008 08:24, 100 wpisów
i myślę, że to będzie koniec pasy tych twoich prognoz wg tej metody, bo te twoje liczby ........sie wystrzelały(;
kogucik to ta Twoją kasę powinieneś stawiać jak dane zdarzenie jest bliskie swojego rekordu - wtedy zysk będzie liczony przynajmniej w dziesiątkach złotych, jeśli nie w setkach!
A tak dodatkowo informuje ze koncze gre na zakresy tylko odrobie kapital 1 i 3 zakresu,a tam drobnica narazie,bo lepiej na liczby kase przezucic bo kurs wiekszy wiec i zyski lepsze.I nie robie tego dlatego ze zbankrutowalem bo cala kase odzyskam ,to dla wyjasnienia dla co poniektorych.
ROMANEX masz racje ze powinienem czekac az bedzie przerwa i zagrac wieksza stawka a ktocej tu ci przyznaje racje tylko czasem jak czekasz to ci cos ucieknie ale ogolnie masz racje, co do liczb to one sie nie wystrzelaja bo one na okraglo chodza wiec nie ma takich wypalonych,tylko mozna czekac dluzej ale takie jest prawo progresji.
spox , przy takich kwotach trzeba miec spore nerwy co? a ty chyba grasz w to od roku lub dluzej jak zauwazylem
Teraz to gram za drobnice ale jak mi dobrze szlo to gralem na duza kase bo na zakresy gralem za 3000 wiec wiesz ,ale ja mialem takie wielkie szczescie ze jak patrze z perspektywy czasu to moglem dawno zbankrutowac i poplynac,ale mialem wiecej szczescia niz rozumu i jak bylo w miesiacu 15-17 x NP to nie moglo sie przegrac ale teraz jest inaczej a i tak poplynolem 3 x i odrabialem 7000 1,5 miesiaca bez zadnego zysku ale stawki byly wieksze .Jeden z kolegow kulkowiczow mnie ostudzil i po urlopie gram na drobnice i jako tako wychodze ale juz spokojniej.Wiele by pisac ,ale pozno i moze nie tu.Pozdrawiam
Wiesz co edi8, ręce opadają jak się czyta co Ty piszesz. Niby znawca języka? Porażka. Nie masz pojęcia o częściach mowy i zdania, nie odróżniasz ich!
Piszesz zdania podrzędnie złożone, nie stawiając przecinków przed "bo", "iż" , "który". Robisz masę błędów stylistycznych np: drobiazg jest rodzaju męskiego i nie można o nim powiedzieć "wyleciało" tylko "wyleciał". Robisz masę błędów w pisowni. W nawiasach stawiasz spacje, po zamknięciu nawiasu nie.
"Sytuacja to zaiste dziwna gdy publiczność oczekuje od autora tłumaczenia jej jego dzieła"
no cóż chociaż silisz się na wyszukany język stylistyka leży i kwiczy!
Jeśli „robisz zawodowo w języku polskim” to stary albo jesteś niedouczony albo się nie przyznawaj, bo to nam POLAKOM chluby nie przynosi!
Panie idealny, "IQ...im ono niższe tym i humoru mniej!"
Spójrz na siebie… no przecież lepiej tego ująć nie mogłeś.
Wpis 29200 Wacław kierował pytanie do kogucika, a nie do Ciebie jak piszesz. Czytać, czytać, nie rozumieć, pytać.
Na końcu zdania oczywiście stawiamy kropkę, o czym zapominasz.
"Co do Ciebie to jakby przekonanie iż to ja jestem jakby nieco tu osłabło ale że ja to "ala11" - to trzymają się ( zwłaszcza tępaki...) jeszcze ostro!
Pozdrawiam serdecznie!"
Przeczytaj to spokojnie tępaku i się zastanów co jest podmiotem, a co orzeczeniem w zdaniu. Czytać się tego nie da!
29209. chyba miało być w "twym jadłospisie" … przynajmniej byłby sens… To nie kogucik się zwracał z prośbą tylko Wacław, a Twoje domniemania schowaj do kieszeni. Jedyne zajęcie detektywistyczne dla Ciebie to stanie pod kioskiem i sprawdzanie czy nieletni nie kupują papierosów.
Drobne błędy nie przeszkadzają innym w czytaniu, zdarza się. Dysleksja, dysgrafia itp Twoje już rażą
Tu są ludzie w rożnym wieku i Ty chłopcze z pryszczatą od trądziku gębą, szanuj starszych i mądrzejszych, bo nigdy do ich poziomu nie dorośniesz.
Życia Ci braknie.
A teraz idź pobiegaj, przewietrz tę jedną szara komórkę, bo ona chyba powoli zaczyna zanikać.
I pamiętaj od czego to forum jest.
Pozdrawiam wszystkich dla mnie dzisiaj kiepskie losowanie. Jutro walczę dalej :)
Piszesz zdania podrzędnie złożone, nie stawiając przecinków przed "bo", "iż" , "który". Robisz masę błędów stylistycznych np: drobiazg jest rodzaju męskiego i nie można o nim powiedzieć "wyleciało" tylko "wyleciał". Robisz masę błędów w pisowni. W nawiasach stawiasz spacje, po zamknięciu nawiasu nie.
"Sytuacja to zaiste dziwna gdy publiczność oczekuje od autora tłumaczenia jej jego dzieła"
no cóż chociaż silisz się na wyszukany język stylistyka leży i kwiczy!
Jeśli „robisz zawodowo w języku polskim” to stary albo jesteś niedouczony albo się nie przyznawaj, bo to nam POLAKOM chluby nie przynosi!
Panie idealny, "IQ...im ono niższe tym i humoru mniej!"
Spójrz na siebie… no przecież lepiej tego ująć nie mogłeś.
Wpis 29200 Wacław kierował pytanie do kogucika, a nie do Ciebie jak piszesz. Czytać, czytać, nie rozumieć, pytać.
Na końcu zdania oczywiście stawiamy kropkę, o czym zapominasz.
"Co do Ciebie to jakby przekonanie iż to ja jestem jakby nieco tu osłabło ale że ja to "ala11" - to trzymają się ( zwłaszcza tępaki...) jeszcze ostro!
Pozdrawiam serdecznie!"
Przeczytaj to spokojnie tępaku i się zastanów co jest podmiotem, a co orzeczeniem w zdaniu. Czytać się tego nie da!
29209. chyba miało być w "twym jadłospisie" … przynajmniej byłby sens… To nie kogucik się zwracał z prośbą tylko Wacław, a Twoje domniemania schowaj do kieszeni. Jedyne zajęcie detektywistyczne dla Ciebie to stanie pod kioskiem i sprawdzanie czy nieletni nie kupują papierosów.
Drobne błędy nie przeszkadzają innym w czytaniu, zdarza się. Dysleksja, dysgrafia itp Twoje już rażą
Tu są ludzie w rożnym wieku i Ty chłopcze z pryszczatą od trądziku gębą, szanuj starszych i mądrzejszych, bo nigdy do ich poziomu nie dorośniesz.
Życia Ci braknie.
A teraz idź pobiegaj, przewietrz tę jedną szara komórkę, bo ona chyba powoli zaczyna zanikać.
I pamiętaj od czego to forum jest.
Pozdrawiam wszystkich dla mnie dzisiaj kiepskie losowanie. Jutro walczę dalej :)
Edi piszesz wniosek o kredyt bo ci kasy braklo na odegranie sie w lotka moze typujesz liczby ktore w kulki cie zrobia jak kazdy dzien i nastepnych 10 lat.Jak masz czas to wyzal sie co w trawie piszczy
malagorzka:
Idź "dziewczynko" na noc do w swej agencji pracy!
Niech Cię tu nie oglądają już więcej Polacy...
Piszę "oglądają" a nie czytają bo zaiste trzeba skretynienia równego Twemu aby w tekstach z założenia żartobliwych i dodatkowo często jeszcze rymowanych więc siłą rzeczy o rytmie i konstrukcji zdania złamanej - szukać lokalizacji dla poprawnie językowego ulokowania podmiotu i orzeczenia.
To Ty jesteś niedouczona i trwasz w kajdanach regułek i językowych konwencji a takie postępowanie świadczy jedynie o braku Twej inteligencji...
No cóż zapewne toczy Cię choroba alkoholowa skoro w Twym nicku obecny jest trunek!
Walnij może sobie nie jedną a dwie " gorzkie " - i wtedy życie wyda Ci się jaśniejsze i proste...
Bo skoro masz tu zamieszczać po nocy o 00.23 swoje zgorzknienia i frasunek to na to najlepszy jest właśnie trunek...
Choć kac ( moralny ) zapewne pozostanie - bo wszak Twoja praca jak też żadna inna nie hańbi - to coś zawsze pozostawia:
w Twoim przypadku ślady na pysku po przebytym a w niej złapanym syfilisku!
Twe życie postrzegam jako totalnie przegrane i nie łudź się dziecko iż po trafieniu nawet 6 w DL ono będzie zmienione.Bo jak ma się tak jak Ty masz w głowie na.rane i na.ebane - to już tak na zawsze to pozostanie!
I pamiętaj też o tym iż miejsce swego zamieszkania ( w Twoim przypadku jest ta opisana tu szara komórka ) trzeba jednak czasem wietrzyć oraz sprzątać aby jej pierwotne barwy się ukazały!
P.s: oczywiście bezczelnie kłamiesz iż "waclaw" zwracał się do "kogucika"!
Zerknij tym jednym kaprawym oczkiem na jego wpis 29181 i nie zabieraj sieroto głosu jeśli nie jesteś w stanie pisać jeżeli nie mądrze to przynajmniej uczciwie...
Bo zasadą jest , że ktoś raz przyłapany na kłamstwie TRACI SWĄ WIARYGODNOŚĆ.
Więc tego akurat - wiarygodności - dziewictwa ja Cię tu oto pozbawiłem i bądź dumna z tego że to ja "edi8" Ci to właśnie uczyniłem!
Idź "dziewczynko" na noc do w swej agencji pracy!
Niech Cię tu nie oglądają już więcej Polacy...
Piszę "oglądają" a nie czytają bo zaiste trzeba skretynienia równego Twemu aby w tekstach z założenia żartobliwych i dodatkowo często jeszcze rymowanych więc siłą rzeczy o rytmie i konstrukcji zdania złamanej - szukać lokalizacji dla poprawnie językowego ulokowania podmiotu i orzeczenia.
To Ty jesteś niedouczona i trwasz w kajdanach regułek i językowych konwencji a takie postępowanie świadczy jedynie o braku Twej inteligencji...
No cóż zapewne toczy Cię choroba alkoholowa skoro w Twym nicku obecny jest trunek!
Walnij może sobie nie jedną a dwie " gorzkie " - i wtedy życie wyda Ci się jaśniejsze i proste...
Bo skoro masz tu zamieszczać po nocy o 00.23 swoje zgorzknienia i frasunek to na to najlepszy jest właśnie trunek...
Choć kac ( moralny ) zapewne pozostanie - bo wszak Twoja praca jak też żadna inna nie hańbi - to coś zawsze pozostawia:
w Twoim przypadku ślady na pysku po przebytym a w niej złapanym syfilisku!
Twe życie postrzegam jako totalnie przegrane i nie łudź się dziecko iż po trafieniu nawet 6 w DL ono będzie zmienione.Bo jak ma się tak jak Ty masz w głowie na.rane i na.ebane - to już tak na zawsze to pozostanie!
I pamiętaj też o tym iż miejsce swego zamieszkania ( w Twoim przypadku jest ta opisana tu szara komórka ) trzeba jednak czasem wietrzyć oraz sprzątać aby jej pierwotne barwy się ukazały!
P.s: oczywiście bezczelnie kłamiesz iż "waclaw" zwracał się do "kogucika"!
Zerknij tym jednym kaprawym oczkiem na jego wpis 29181 i nie zabieraj sieroto głosu jeśli nie jesteś w stanie pisać jeżeli nie mądrze to przynajmniej uczciwie...
Bo zasadą jest , że ktoś raz przyłapany na kłamstwie TRACI SWĄ WIARYGODNOŚĆ.
Więc tego akurat - wiarygodności - dziewictwa ja Cię tu oto pozbawiłem i bądź dumna z tego że to ja "edi8" Ci to właśnie uczyniłem!
Witam.EDI8 wydaje mi sie ze troche po chamsku odpisujesz tym ktorzy wykazuja ci jakies bledy nie wiem kto ma racje ale jak na tak wykrzsztalconego czlowieka nie powinienes tak obrazac kobiety bo sadzac po stylu pisania oraz wiedzy posiadanej przez ta Pania wydaje mi sie ze zostales zaskoczony ze ktos w sposob kulturalny wykazal twoje bledy,ktorych my nie dostrzegamy.Przyczepiles sie do godzin pisania ,wiedz godzina nie swiadczy zle o czlowieku jak sugrujesz w odpowiedzi,posunoles sie za daleko zamiast isc w naukowe bronienie swoich racji ty ponizasz czlowieka a w tym przypadku kobiete.Podejrzewam ze na uczelni jestes malutkim sflustrowanym doktorkiem,tkwiacym w tym bagnie nauki polskiej,.Tym wpisem straciles moja sympatie i czekam az sie zacznie rok akademicki i bedziesz sie wyzywal na studentach i znikniesz z tego czatu,a na studentach sie tez nie powyzywasz bo sobie nie pozwola,wiec pozostaje ci jakas praca fizyczna co by mogla twoj organizm zaspokoic.Teraz ukazales swoje oblicze i wszyscy nawet w tej chwili ja mamy ciebie dosc i zrob nam przyjemnosc i przestan tu zagladac pisz sobie mejle ze swoimi znajomymi im doradzaj a tu sie nie produkuj.Napewno ta Pani ci odpisze bo sadzac po tresci twojej odpowiedzi nie zastanie ona tak pozostawiona,i nie zdziwie sie jak cie sponiewiera i bedzie miala racje bo moze tytul ty masz ale za grosz szacunku dla drugiego czlowieka tak nie mozna ponizac ludzi.Cisna mi sie na usta inne okreslenia twojej osoby ale ja nie ponizam sam to robisz najlepiej.Ponawiam prosbe zniknij z czatu chcesz ze wszystkimi walczyc po co sie wpychasz na akurat ten czat jest wiele miejsc moze cie przyjma a tu juz dales sie poznac my takiego nie chcemy,nic nowego nie wnosisz a wszystkich juz ponizyles.To co o tobie mysle nie nadaje sie do napisania.Nie produkuj sie juz tutaj i cokolwiek bys mi nie odpisal nie bede prowadzil z toba polemiki,nie ten poziom.
Tak jak to już sygnalizowałem wobec konieczności powrotu do zawodowych obowiązków " schodzę z tego czatu sceny " - zapewne do następnych wakacji bo nawet najdłuższe urlopy kiedyś się kończą!
Jeśli zaś chodzi o to z czym tu w końcu czerwca zawitałem , czyli z metodami doboru typu w ML to zapewniam iż gdy coś ciekawego jeszcze na tym polu dojrzę to chętnie tu umieszczę tak jak dotąd kilkanaście razy już robiłem...
Serdecznie zatem Wszystkich pozdrawiam , zaś adminowi PASKO i sympatykom nisko się kłaniam.
Jeśli zaś chodzi o to z czym tu w końcu czerwca zawitałem , czyli z metodami doboru typu w ML to zapewniam iż gdy coś ciekawego jeszcze na tym polu dojrzę to chętnie tu umieszczę tak jak dotąd kilkanaście razy już robiłem...
Serdecznie zatem Wszystkich pozdrawiam , zaś adminowi PASKO i sympatykom nisko się kłaniam.
he he w końcu mądra decyzja, byle by sie Twoje klony tu nie ukazywały
dzien zaczął sie szczęśliwie! i zeby tak sie zakończyl szczesliwie najlepiej szosteczką
Witam.Po radosnej przeczytanej nowinie az milo napisac swoje typy a jeszcze wczoraj szczesliwe losowanko tyle szczescia na raz wiec niech trwa dobra pasa.Kogut dzis obstawia pojedynczo liczby;45,30,32,40,43,78,65,67,74,52,49,58,2,8,26,28,29,47,50,59,60,61,62,65,69,71,73 to duzo ale musze dzis zarobic 40 zeta bo tyle mi brakuje a poza tym sa to liczby ktore dawno nie byly i te ktore nie zostaly wylosowane od 26.09 wiec musza wyjsc tylko kiedy.Ale bedzie wreszcie fajnie,spokojnie i nawet jak ktos kogutowi leb utnie ,rosolek zrobi,w glinie upiecze to bedzie to pikus w porownaniu z tym co bylo oby sie nie wrocilo.Pozdrawiam
Czasowe nałożenie się dokonywania przeze mnie poprzedniego wpisu z wykonaniem swego przez "kogucika19" uniemożliwiło mi się z tym wpisem zapoznanie - zanim nie nastąpiło to moje z Wami się pożegnanie...
Zatem skorzystam jeszcze z mego prawa do repliki:
"kogucik19" - z treści Twoich wpisów wynika iż jesteś człowiekiem tu chyba najstarszym , bo ojcem dorosłej córki i już emerytem.
Zatem od kogoś tak życiowo dojrzałego i nasyconego życiową mądrością ( z przeżytych lat a nie szkół wyniesioną ) można chyba oczekiwać dorosłości w zachowaniu i wypowiedziach.
Choć zdaje mi się iż z racji wieku ( to nie złoźliwość! ) masz spore problemy zarówno z pamięcią jak i ze wzrokiem...
Problem z pamięcią był widoczny ostatnio wczoraj gdy swego wpisu 28222 wpierw nie pamiętałeś a w konsekwencji potem za to HONOR MI ZWRACAŁEŚ...
Dostrzegam teraz Twój zdrowotny problem drugi a ze wzrokiem silnie związany:nie raczyłeś doczytać - bądź nawet czytając nie został przez Ciebie dostrzeżony stek inwektyw w moją stronę przez "malagorzka" rzucony - wykluczający z nią mój dialog inny niż w tym samym a jej równym stylu...
Albowiem tak jak tu już po wielokroć pisałem: nigdy nikogo nie zaatakowałem ale też NIGDY nikomu dłużny za atak nie pozostałem.
Wszedłbym w spór merytoryczny jedynie z kimś kto umie zachować w polemice poziom a NIE Z TĄ KTÓRA posługuje się kłamstwami , przeinaczeniami i swoimi ubogimi interpretacjami moich zwrotów - bo ona ich sensu zupełnie nie chwyta!
Pisze bowiem ta cierpiąca zapewne na anorgazmię i niedowartościowana osobniczka taką np.bzdurę iż ja użyłem niewłaściwego rodzaju co do słowa "drobiazg" powołując się na moją do Ciebie rymowankę 29262:
"Naprawdę nic się nie stało!
Ot drobiazg z głowy Ci wyleciało..."
gdy przecież WYLECIAŁO odnośni się nie do drobiazgu a do FAKTU IŻ JEDNAK WPISU 28222 TU dokonałeś bo moja powyższa rymowanka następowała w odpowiedzi na Twój wpis w którym mnie przepraszałeś iż fakt dokonania tegoż właśnie wpisu kwestionowałeś...I właśnie to czyli dokonanie tego wpisu Ci z głowy wyleciało - jak sam to przyznałeś!!!
Widzisz więc sam iż jest to kolejna ( nowa lub pod nowym nickiem ) ćma forumowa , która próbuje tu zaistnieć a może to zrobić jedynie w formie ataku na innego usera - sama nie mając nic rzeczowego tu do wniesienia.
Kończąc powiem Ci tylko tak iż po wpisach do mnie kilku osób aby tego forum nie traktować jako polonistycznego a jako o grach to dałem sobie na luz i zabawowo kanony językowe w przeróżnych wypowiedzaich i rymowankach łamałem i szyk zdania przestawiałem czekając tylko na " zmianę frontu " i czyjąś głupawkę...I się we wpisie od " malagorzka " wnet tego doczekałem!
Zaiste głupia to osóbka ale na jej NIBY " mą pryszczatą od trądziku gębę "
jedynie REPLIKOWAŁEM " o śladach na jej pysku po przebytym syfilisku ".
P.s:Tak więc tak wiele - w przeciwieństwie do mnie - tu "koguciku19" wnoszący bo na swym blogu ponoć piszący , który jednak forum się okazał jeno pragnę Ci przypomnieć iż to nie ja od Ciebie a Ty ode mnie dostawałeś tu pomocy!
Więc nad sobą zastanów się sam - bo piszesz jak prostak a postępujesz teraz jak zwykły cham....
Zatem skorzystam jeszcze z mego prawa do repliki:
"kogucik19" - z treści Twoich wpisów wynika iż jesteś człowiekiem tu chyba najstarszym , bo ojcem dorosłej córki i już emerytem.
Zatem od kogoś tak życiowo dojrzałego i nasyconego życiową mądrością ( z przeżytych lat a nie szkół wyniesioną ) można chyba oczekiwać dorosłości w zachowaniu i wypowiedziach.
Choć zdaje mi się iż z racji wieku ( to nie złoźliwość! ) masz spore problemy zarówno z pamięcią jak i ze wzrokiem...
Problem z pamięcią był widoczny ostatnio wczoraj gdy swego wpisu 28222 wpierw nie pamiętałeś a w konsekwencji potem za to HONOR MI ZWRACAŁEŚ...
Dostrzegam teraz Twój zdrowotny problem drugi a ze wzrokiem silnie związany:nie raczyłeś doczytać - bądź nawet czytając nie został przez Ciebie dostrzeżony stek inwektyw w moją stronę przez "malagorzka" rzucony - wykluczający z nią mój dialog inny niż w tym samym a jej równym stylu...
Albowiem tak jak tu już po wielokroć pisałem: nigdy nikogo nie zaatakowałem ale też NIGDY nikomu dłużny za atak nie pozostałem.
Wszedłbym w spór merytoryczny jedynie z kimś kto umie zachować w polemice poziom a NIE Z TĄ KTÓRA posługuje się kłamstwami , przeinaczeniami i swoimi ubogimi interpretacjami moich zwrotów - bo ona ich sensu zupełnie nie chwyta!
Pisze bowiem ta cierpiąca zapewne na anorgazmię i niedowartościowana osobniczka taką np.bzdurę iż ja użyłem niewłaściwego rodzaju co do słowa "drobiazg" powołując się na moją do Ciebie rymowankę 29262:
"Naprawdę nic się nie stało!
Ot drobiazg z głowy Ci wyleciało..."
gdy przecież WYLECIAŁO odnośni się nie do drobiazgu a do FAKTU IŻ JEDNAK WPISU 28222 TU dokonałeś bo moja powyższa rymowanka następowała w odpowiedzi na Twój wpis w którym mnie przepraszałeś iż fakt dokonania tegoż właśnie wpisu kwestionowałeś...I właśnie to czyli dokonanie tego wpisu Ci z głowy wyleciało - jak sam to przyznałeś!!!
Widzisz więc sam iż jest to kolejna ( nowa lub pod nowym nickiem ) ćma forumowa , która próbuje tu zaistnieć a może to zrobić jedynie w formie ataku na innego usera - sama nie mając nic rzeczowego tu do wniesienia.
Kończąc powiem Ci tylko tak iż po wpisach do mnie kilku osób aby tego forum nie traktować jako polonistycznego a jako o grach to dałem sobie na luz i zabawowo kanony językowe w przeróżnych wypowiedzaich i rymowankach łamałem i szyk zdania przestawiałem czekając tylko na " zmianę frontu " i czyjąś głupawkę...I się we wpisie od " malagorzka " wnet tego doczekałem!
Zaiste głupia to osóbka ale na jej NIBY " mą pryszczatą od trądziku gębę "
jedynie REPLIKOWAŁEM " o śladach na jej pysku po przebytym syfilisku ".
P.s:Tak więc tak wiele - w przeciwieństwie do mnie - tu "koguciku19" wnoszący bo na swym blogu ponoć piszący , który jednak forum się okazał jeno pragnę Ci przypomnieć iż to nie ja od Ciebie a Ty ode mnie dostawałeś tu pomocy!
Więc nad sobą zastanów się sam - bo piszesz jak prostak a postępujesz teraz jak zwykły cham....
Kogut19 mam nadzieje że nie masz dzieci bo to na co cierpisz jest dziedziczne.
EDI8 mam 54 lata slicznie przezye i bardzo wesole jakich ty juz niestety przezyc nie mozesz i nigdy nie przezyjesz,wedlug ciebie moge byc hamem,sklerotykiem,slepcem nic to bo w zamian za to ty obiecales ze znikniesz ,a poza tym co innego jak obrazaja sie faceci a co innego obrazac kobiete ktora cie wypunktowala ,ty zajmujesz sie drobiazgami wyciagajac kazdemu drobiazgi nic nie znaczace w kontekscie poruszanych tu problemow.Nie chce mi sie juz wiecej pisac bo obiecales zniknac wiec znikaj doktorku na uczelnie a tam was jest jak psow wiec mozesz tam poszczekac,znam wasze bagno od podszewki i nie jestescie warci funta klakow .Zastanawiam sie dlaczego tu sie przypiepszyles do tej sronki a nie na inna stronke o innym charakterze ale nie oczekuje odpowiedzi bo ona sama sie nasuwa tam bylbys tumanem a tu jestes tylko chamem i to nie w stosunku do nas facetow ale w stosunku do kobiety,wiec powiem krotko SPADAJ DZIADU
INDYK masz jedna przewage nademna ze masz dluzsza szyje i latwiej siekierka trafic,ale juz cie lubie jestes koles z charakterem wiec bedzie ok.Pozdrawiam
edi8, błędy popełniasz dalej, strona bierna również Ci nie wychodzi. W dodatku nie potrafisz się zgodzić bądź polemizować z konstruktywną krytyką. Sięgając po takie środki wyrazu, które obrażają, a nie odnoszą się do stanu faktycznego pokazujesz tylko swój kanałowy poziom. Nawet mnie nie wzruszyłeś swoim tekstem. Śmiem twierdzić, że sam masz problemy seksualne skoro od razu pomyślałeś o agencji. Czyżby Cię nawet tam nie chcieli? Pozostaje Ci tylko internet do wyrzucenia swoich niepowodzeń i tu wydaje Ci się, że jest fajny.... no nie jesteś. Ale jeżeli jest to miejsce, w którym się dowartościowujesz to dla Twojego zdrowia psychicznego ja jestem w stanie to znosić. Nie wiem jak inni kulkowicze. Zawsze możesz napisać na privie, żeby oszczędzić czytelnikom zażenowania Twoim językiem. Ja wszystko przeanalizuje i odpisze :) Pewnie wszystkie swoje wpisy drukujesz, w ramkę i na ścianę. No nie dziwie się. Każdy sposób dobry, zdrowie psychiczne najważniejsze! Ty podobno jesteś doktorem? A przepraszam jakiej dziedziny?
Dzisiaj czekam na 52, po losowaniu wyłonią się następne typy na jutro. Ale coś czuje, że 52 chyba jeszcze nie wejdzie. zobaczymy powodzenia!
Dzisiaj czekam na 52, po losowaniu wyłonią się następne typy na jutro. Ale coś czuje, że 52 chyba jeszcze nie wejdzie. zobaczymy powodzenia!
EDI walkowerem pojdzie stad z dlugami w providencie bo nic nieosiagnal w lotka najezdza na innych i napewno jest rejestrze dluznikow bankowych heh
Chłopaki te małe i te duże te spokojne i te pobudzone w tak miłym dniu składam wam życzenia ,spełnione marzenia niechaj was nie opuszczają i w lotto często wygrywają.gorące całuski.
Przeczytalem odpowiedz do EDI8 Pani o niku MALAGORZKA i spodziewalem sie ze zareaguje bardziej brutalnie na twoje chamskie jej potraktowanie ale sie rozczarowalem,jaka to musi byc madra kobieta skoro w tak delikatny sposob dala ci do zrozumienia kim jestes,jestem pod wrazeniem i wydaje mi sie ze nie mogla bo wysoki poziom jej na to nie pozwolil znizyc sie do twojego poziomu.nic dodac nic ujac ,napisz tylko to o co cie prosi z jakiej dziedziny jestes doktorem.
Mila, dołączam się do życzeń. Chłopcy, Panowie dużych wygranych!
Jako reprezentant meskiej czesci drobiu serdecznie dziekuje,wlsnie sie zastanawialem dlaczego kurki takie mile ,jeszcze raz dziekujemy.
swoją drogą, ciekawe jak na podstawie pisma, a w zasadzie wpisów na tym mini-czacie, można wywnioskować, że ktoś ma "pryszczatą gębę" lub ślady na "pysku po przebytym syfilisku"
Obawiam się że tego nie potrafi nawet doktor nauk wszelakich, a może dokonać tego jedynie jasnowidz lub wróżka.
Obawiam się że tego nie potrafi nawet doktor nauk wszelakich, a może dokonać tego jedynie jasnowidz lub wróżka.
DEPISZMAT po pierwsze lepiej niech pachnie wazelina niz chamstwem,po drugie nie zajmuj sie juz historia napisz lepiej czy bedzie dzis wylosowana liczba 52 i czy beda P/NP w multi a moze rownowaga co jest wielce prawdopodobne to stronka o grach losowych,moze masz sposob rozpisania na bloki 9 liczb po 3 tak zeby przy trafieni 3 za 2 zaplacili ,o i teraz sie zaprezentuj.Pozdrawiam
Widzę, że szczególnie płeć piękna ucieszyła się z tego, że to forum opuścił dziś wielce kontrowersyjny uczestnik jakim był edi8.
Postać bardzo zagadkowa, bo z jednej strony pomagająca wielu hazardzistom w typowaniach i ukazująca im powtarzalność niektórych zjawisk występujących w M.L, ale i wielce szkodliwa.
Postaram się pokrótce uzasadnić dlaczego?
Otóż moim zdaniem nie należy wytaczać "armat przeciwko komarom", bo taka taktyka z góry skazana jest na niepowodzenie.
Jeśli nawet "telimena" nie miała 16-tu lat, (sama napisała, że tyle ma)to nie należy się nad nią pastwić przez kilka dni, tylko dlatego, że nie napisała tego wcześniej przed udzieleniem jej dobrych rad przez "dobrego wuja"
Druga z kobiet "ala11" z kolei też skorzystała z rad tegoż "wuja", ale w odróżnieniu od pierwszej napisała, że ma lat 50-siąt, co wywołało radość "wuja", bo nawet było zrozumiałe bo pozwoliło, uniknąć temu, oskarżeń o namawianie dzieci do hazardu.( na marginesie dodam, że jednak uznał, że zdrapki są dla dzieci).
Niestety i ta kobieta nie oszczędziła krytyki wujowi, chociaż w mniejszym stopniu.
Trzecia z kobiet "małgorzka" wytykając błędy w składni, jak również w inne (interpunkcja,odstępy między wyrazami t.t.p), naraziła się na totalne obelgi ze strony "wuja", a na dodatek nie ujawniła swojego wieku (moim zdaniem dobrze, bo kobiet o wiek pytać nie należy).
Czwarta z kobiet, "mila" przeczekała całą "burzę" i na końcu wyraziła jedynie radość, że przyszedł taki dzień, który nie będzie dniem obaw, czy jeśli coś napiszę to nie zostanę obrzucona stekiem wyzwisk i poniżana prze człowieka ba, mieniącego się tytułem doktora.
N koniec tylko dodam, że jeden z orędowników i obrońców doktora, również nie wytrzymał i nazwał go "chamem" i "dziadem". Z poważaniem.
Postać bardzo zagadkowa, bo z jednej strony pomagająca wielu hazardzistom w typowaniach i ukazująca im powtarzalność niektórych zjawisk występujących w M.L, ale i wielce szkodliwa.
Postaram się pokrótce uzasadnić dlaczego?
Otóż moim zdaniem nie należy wytaczać "armat przeciwko komarom", bo taka taktyka z góry skazana jest na niepowodzenie.
Jeśli nawet "telimena" nie miała 16-tu lat, (sama napisała, że tyle ma)to nie należy się nad nią pastwić przez kilka dni, tylko dlatego, że nie napisała tego wcześniej przed udzieleniem jej dobrych rad przez "dobrego wuja"
Druga z kobiet "ala11" z kolei też skorzystała z rad tegoż "wuja", ale w odróżnieniu od pierwszej napisała, że ma lat 50-siąt, co wywołało radość "wuja", bo nawet było zrozumiałe bo pozwoliło, uniknąć temu, oskarżeń o namawianie dzieci do hazardu.( na marginesie dodam, że jednak uznał, że zdrapki są dla dzieci).
Niestety i ta kobieta nie oszczędziła krytyki wujowi, chociaż w mniejszym stopniu.
Trzecia z kobiet "małgorzka" wytykając błędy w składni, jak również w inne (interpunkcja,odstępy między wyrazami t.t.p), naraziła się na totalne obelgi ze strony "wuja", a na dodatek nie ujawniła swojego wieku (moim zdaniem dobrze, bo kobiet o wiek pytać nie należy).
Czwarta z kobiet, "mila" przeczekała całą "burzę" i na końcu wyraziła jedynie radość, że przyszedł taki dzień, który nie będzie dniem obaw, czy jeśli coś napiszę to nie zostanę obrzucona stekiem wyzwisk i poniżana prze człowieka ba, mieniącego się tytułem doktora.
N koniec tylko dodam, że jeden z orędowników i obrońców doktora, również nie wytrzymał i nazwał go "chamem" i "dziadem". Z poważaniem.
DEPISZMAT a czy ty nie zklonowales sie z tym chamem co obiecal ze go juz nie bedzie bo smierdzi troche jego problemami.
hazardziście, takiemu jak kogucik19, nie udzielę rad typu rozpis 9 liczb na bloki [po 3 tak by przy trafieni 3 za 2 zapłacili}, tego mógł dokonać pan doktor edi8, którego nazwałeś tak, że nie wiem czy ci w tej kwestii pomoże.
Trzeba mieć klasę i nie "palić wszystkich mostów za sobą".
Ty koguciku19, masz tam gdzie wszyscy mają oczy, jedynie złotówki, zdobyte na progresji. To bardzo wąskie widzenie świata....
Trzeba mieć klasę i nie "palić wszystkich mostów za sobą".
Ty koguciku19, masz tam gdzie wszyscy mają oczy, jedynie złotówki, zdobyte na progresji. To bardzo wąskie widzenie świata....
DEPISZMANT nie zrozumiales tego wpisu a mial on ci skierowac na myslenie o grze a nie o histori pryszczatej buzi,ja zadnej pomocy nie potrzebuje a jezeli juz to wiem do kogo sie zwrocic wiec daruj sobie ze pale mosty bo z takim zarozumialcem a w konsekwencji hamem jak ten pan to mozna nie tylko mosty spalic ale i cale kurniki zeby zatrzec slady tej hanbiacej korespondecji.czy masz cos ciekawego odnosnie gier liczbowych moze napisz co dzis wytypowalec albo jak zagrasz to bedzie ciekawsze niz takie bredzenie,bo to tylko o tobie swiadczy,nie zamierzam polemizowac z toba w tym temacie ,a moze masz przeciek czy dzis wyjdzie liczba 52 to napisz chetnie w tym temacie poklikam .
koguciku19, niestety ze mną sobie na temat liczby "52" nie poklikasz, ale spróbuj z gorylem na FORUM, on chyba ma jakiś cudowny program.
tu nie będzie spokojnie , dopóki pan PASKO w końcu nie weźmie się do roboty i tych którzy kłócą się i powodują kłótnie nie wyrzuci z tego czata
może napisz drogi ludku, (romku x) kogo chcesz wyrzucić z tego czatu za kłótnie i inne zbytki.
Dawaj nickami, nie wstydź się..........ułatwisz Paskowi działanie, bo on nie czyta tych poezji.....
Dawaj nickami, nie wstydź się..........ułatwisz Paskowi działanie, bo on nie czyta tych poezji.....
ROMANAX jak sami sobie z tym problemem nie poradzimy to PASKO nie bedzie tym zainteresowany,bo zadyma to wiecej ludzi na stronce,a co sie z tym wiaze nie wiem,ale moge sie domyslac. Gdyby byl zainteresowany to by juz dawno bylo ok.Sami musimy wziasc sprawy w swoje rece i poprostu ignorowac takich fermenciarzy zostawiac jak ognisko na dzialce zeby sie samo wypalilo i zgaslo to chyba nalepsza metoda ,z drugiej strony troche dobrego kulturalnego humoru moze byc byle nie obrazac niczyjej godnosci osobistej,najwyzej raz zwrocic uwage jak nie poskutkuje napisac ze jest ogniskiem i musi sie sam wypalic.Mozna w odpowiedzi wlasnie napisac krotko " JESTES OGNISKIEM " i to stwierdzenie powinno wszystkim normalnym kulkowiczom dac sygnal do olania takiego osobnika i nie podejmowania tematu puki sie nie uspokoi,moze to bedzie metoda skuteczna.Pozdrawiam
Witam Cię koguciku 19.Myślę,że padną dzsiaj takie oto nr.43,52 78,69,79,74,65,oraz 75.Trochę duże ale myślę,że to właśnie te na dzisiaj.powodzenia i Pozdrawiam.
Grom, nie wprowadzaj naszego kochanego kogucika w błąd, boś ty jako jedyny pozostał koleżką ediego tego, którego wszyscy poza tobą mieli dosyć.
....Wielokropek.Do Ciebie nie pisałem,a po drugie nie musisz z tych liczb korzystać.Widać,że boli cię to,że edi8 Cię olał.Nie wracaj więcej do tego,tak jak Kogucik19 o to prasił.Nie mam zamiaru zTobą się kłócic.Pozdrawiam.
edi, jest za krótki, podobnie jak ty żeby mnie olać, a kogucik sobie rozpali ognisko i sam siebie oleje, albo sobie piórka przypali, bo lubi się stroszyć.
Do wpisu 29311, może inaczej, może nam napiszesz kogo doktor edi nie olał, bo zostałeś jako jedyny nie olany przez niego, a niektórzy byli olewani i wyszydzani wielokrotnie.
Jeśli nie udzielisz odpowiedzi lub udzielisz wymijającej, będę uważał, że edi8 i Grom to ta sama osoba pod różnymi nickami. Pozdr.
Jeśli nie udzielisz odpowiedzi lub udzielisz wymijającej, będę uważał, że edi8 i Grom to ta sama osoba pod różnymi nickami. Pozdr.
...Wielokropek.Ze ty głupi jesteś to wiedziałem ...beezapie,ale cały czs nie daje Ci spokoju ten temat.Wyjaśniane było na tym forum,że Ja to nie edi8.Trzeba było nie spać.
....Drążąc ten temat,to nie tylko Mnie olewasz,ale pozostałych,którzy mają dosyc tej jałowej dyskusji o edim8.
GROM, cieszę się, że jednak odcinasz się od ediego8, bo to była postać wieloznaczna i przez pewien czas myślałem, że jesteś jednym z jego ramion, pozdrawiam też sinbada i mam nadzieję jako wykrpoek, że on także nie jest zbrojnym ramieniem ediego. Pozdrawiam wszystkich ludzi miłujących pokój.
...Wiel.Wreszcie zacząłeś myśleć głową a nie nogami.Takie postawienie sprawy mi się podoba.Przepraszam za to obrazliwe słowo, ale podniosłes mi ciśnienie,a kawę już piłem dzisiaj.Pozdrawiam
Wracając na chwilę to tego tematu,to myślę,że kompetętną osobą, która może ocenić ,czy edi8,i Grom to ta sama osoba,byłaby Pani Małogorzka.Napewno pozna po Naszej jakże odmiennej pisowni.pozdrawiam.
PASCO mam prośbę czy możesz ograniczyć na czacie te śmieszne sugestie i dziecinne pisanie , to jest czat dla typowiczów, ta stronka powinna służyć pomocą w typowaniach jak też we własnych i pomocnych dla innych typowaniach , wkurza to ciągłe pisanie bzdur i obrażanie się nawzajem nie których osób.
Szczerus11,Proszę podaj Twoje typy,może porównam z moimi,które już dziś podawałem,może coś z tego będzie.Też jestem zwolennikiem numerków a nie jałowej do nikąd prowadzącej dyskusji,to zostałem zaatakowany, więc się broniłem.Pozdrawiam.
Szanowny P.GROM ja swoje typy zawarlem we wpisie 29286 nasze metody grania sa chyba inne mnie tak bardzo nie zalezy na liczbach w poczatkowej fazie gry do 11-12 progu potem juz czuc ze nie wychodza,jak wiesz gram tylko progresja bo do liczb nie mam szczescia wiec nikomu nigdy nie polecam liczb pisze tylko te ktore wysylam.Dzis szarpnolem sie z liczbami i wyslalem 32 liczby z tego 17 to pierwszy prog progresi,koniec miesiaca i musialem zaryzykowac bo jak mi zakresy nie wyjda a poslalem 1 oraz 3 w numerka to brakuje mi 40 zeta do okraglej sumki za wrzesien,i musza wyjsc 4 liczby a jak zalapie numerek to musza wyjsc 2 liczby to cala tajemnica szalenstwa.Te za 6 zeta to sa liczby wszystkie ktore nie wyszly od 26.09 wiec powinny przez 10-14 dni wyjsc.Pozdrawiam i obys trafil jak najwieksza ilosc poslanych liczb.
DZięki Kogucik19 za dobre słowo,ale Ja też jak podaję jakieś liczby,to takie, na które gram.Nie robię zciemy,co innego podając a co innego wysyłając.Myślę,że wejdą dzisiaj nr.78,52,74,43,15,40.Powodzenia i pozdrawiam.
Z drugiej strony Pamiętajcie,że to koniec miesiąca, więc mogą być bardzo dziwne numery,niejednokrotnie tak było.powodzenia.
Mam troszkę niejasności co do nowego NUMERKA,napisane jest w regulaminie że stopni wygranych budziet 7,a na informacji (kartce)napisali 8 i katury zbuk tu nawalił...???
Drogi koguciku19,mogę Ci polecić pewną metodę,która bardz wpływa na wyniki losowania.Jak skreślarz i robisz notatki,to rób czym chcesz,ale nigdy nie rób tym samym ołówiiem czy długopisem na kuponie gdzie już skreśliłeś numery,które zamierzasz oddac,a efekty tego będą już po tygodniu.dla niektórych to zapewne będzie śmieszne, ale to ich sprawa.Ja natomiast to stosuję i nie nażekam.Powodzenia.
kto mi poda pewniaki multi lotka na dzien 2008 -10 -01 podziele śię potrzebuje kasy
adam41,nic Ci teraz nie wymyślę, co innego po losowaniu.To się okaże jakie dzisiaj wejdą.pozd.
ij pewniacczków to u nas dostatek, bo każdy z 300tu typowiczów jakiś wymyśli
Wedlug mnie bardzo udane losowanko 7 liczb trafionych,zakres 1 wiec ok tylko te 52 nie wyszly ale pozcekamy zobaczymy reszta na forum.Pozdrawiam.
Dziś ładnie poszły z dnia 28.09.tych co pozostały 5,12,15,,16,17,18,41,42,53,54,55,64,70,77,rzadko tak się zdarza i to bardzo,niestety popatrzeć tylko można i tyle.
Zapewniam cie GROM ze moze to smieszne a moze nie ale jak wierzysz a to przynosi efekty to jest sukces,jest w tym troche racji bo jak siadam do planowania liczb to wpadam w jakis trans ze bez kija nie podchodz a po drugie gdzie sie nie rusze tam mam dlugopisy wiec napisanie czegos jednym to tak jak 5 w duzego,bo jak czasem cos do glowy przyjdzie musze zapisac (wiesz dlaczego 54 latka)bo zapomne .Dzieki za rade bede moze tego przestrzegal.Pozdrawiam
Adam41.Tak jak pisałem,że najgorzej jest na koniec miesiąca,a początek też do tych dni należy.Spróbuj na liczby,na które Ja też jutro zagram.Oto one..8,13,40,43,52,69,74,78.powodzenia i pozdrawiam.
kogucik19,ztym ołówkiem czy długopisem, to naprawdę działa.Tylko nie z posród tych co masz,a zupełnie nowy zakupiony,tylko do skreślania na kuponie.Spróbuj.Pozdrawiam.
witam,GROM kłamałeś nic nie wygrałem,twoje wróżby czy przepowiednie do bani,pozdrawiam.
Witam Cię wit.Proszę nie bądz niecierpliwy,na efekty niekiedy trzeba czekać,Ja Cię wspieram Duchowo,a nie podawałem,żadnych numerów.A na takie efekty trzeba cierpliwości.Będzie dobrze,ale ty też w to musisz uwieżyć.Powodzenia i pozdrawiam.
Jeżeli się skreśla liczby z założeniem,że nic z tego nie będzie, to lipa,szkoda kasy.pozdrawiam.Ps.Na początku miesiąca założyłem sobie,że wygram 2000 zł.no nie zupełnie,ale 1480 zł wpadło.
Podam swoje typy na jutro ktore zagram,oto one:45,30,32,40,43,78,8,26,28,29,74,52,47,50,56,58,80,57,52,59,60,61,62,69 moze ktos cos dla siebie wybierze .Pozdrawiam
romanx,nie drąż już tego tematu,bo chyba pomyliłeś adres,Dziękuję Ci bardzo,że Mnie tak wysoko oceniasz.Niestety Ja już nie pracuję,jestem na emeryturze,jak kiedyś zresztą tu na tym forum pisałem.Jak nie przestaniesz to podejrzewam,że Ci co mają tego tematu dosyć,będą kazali Ci zniknąc.Więc uważaj.Chcemy numerki a nie plotki.Poz.
Skoro GROM sie pochwalil wygrana to i ja sie pochwale na czysto wygralem 2057,85 zeta .Jak widac mozna wygrac tylko niestety musi byc kasa i to niezla oraz dokladny plan gry przynajmniej w moim przypadku.Do jutra.Dobranoc.
TSN z tego jeśli dobrze wyliczyłem,po nowemu będzie oscylował od 2-5zł,ciekawe jak to zachęci to ludzi do gry...
słuchajcie dziadki, ja wygrałem na czysto 30.03 z czego polowe przepiłem już(:
romanix,do dziadka to mi daleko,już kiedyś pisałem,że poszedłem na emeryturę mając 42 lat.A ty piszesz tylko, zeby pisac i wkurzać ludzi.Miałeś pewniaki, gdzie one są.? Naoisz coś konkretnego,a nie tylko głupie wstawki,po to,by wywołać znowu nie potrzebną dyskusję.No niestety Ja emeryturę mam, ciekawe czy Ty ją wogóle doczekasz.
OPA tak kazda liczbe puszczam osobno progresja z kazdej liczby jak wyjdzie mam 10 zeta czystego zysku bez wzgledu kiedy wyjdzie i ile musze na nia dac kasy,zakresy mam ustawione na 20 zeta zysku ,i P/NP teraz czyli od dzis zawsze puszczam i ustawilem na 10 zeta zysku i tak lyzeczka sobie ciupie.
ja mam pewniaczki ale zostawię je dla siebie po co mam się dzielić wygraną(:
koledzy mini czat nie sluzy do podawania typów, w tym celu jest utworzone cos takiego jak Forum i Typowania
Witam.Jako że obiecałem o swoich spostrzeżeniach wciąż tu informować ( nie mogąc już jednak tak aktywnie w czacie jak dotąd uczestniczyć ) to niniejszym pragnę przekazać iż wczoraj miało miejsce 13. we wrześniu trafienie typu uzyskanego dzięki metodzie jego doboru polegającej na obliczeniu różnicy pomiędzy (3-2) liczbą sortowaną z poprzedniego losowania.
Pzdr.
P.s: spostrzegam teraz iż pomimo mojego wczoraj się tu pożegnania czat ten żył nadal zjawiskiem o nazwie "edi8" - a widzę to w ilości wpisów w których mój nick się przewijał...
Nawet ten cham i dureń z Krakowa , który rano solennie zastrzegał tu publicznie iż już się do mnie nie odezwie - wciąż nadal toczył tu swą godną półgłówka pianę.
A po losowaniu ogłosił " urbi et orbi" kopiąc się przy tym z radości we własne pośladki iż trafił 7z32 podanych typów...
Wobec tego żeś tępak , prostak i analfabeta to informuję Cię iż jest to skuteczność 21,87% a trafiając zaledwie 4z10 mamy ją na poziomie 40%.
Więc ten powód do radości w zakresie skuteczności był taki sam jak trafienie 2z10...
Aż strach pomyśleć jaki koncert radości byśmy tu mieli gdyby jak planuje owa tęga głowa zagrał na wszystkie 80 liczb bo wtedy procenty skuteczności ku jego wielkiemu zdziwieniu by mu się podniosły do 25% a to za sprawą losowania 20z80 liczb..
Ośmielił się ten 54-latek nazwać mnie "starym dziadem" sam nim będąc więc jako jemu faktycznie STAREMU i DZIADOWI polecam wiersz Jana Andrzeja Morsztyna "Nagrobek kurwie" i tylko fragment zacytuję:
" A jakoż Cię tam zowią?
-Kurwa,kurwa bracie...
-Tyś to , więc Cię opuszczam! "
Jako zwykły osioł zasięgnij języka u tej której liżesz zadek i dowiesz się wtedy iż wyraz " kurwa " pomimo iż żeńskiego będący rodzaju odnosi się do charakteru a nie do najstarszego zawodu świata.
Wszystkim innym , którzy pomimo mojej już tu nieobecności strzępili o mnie swoje jęzory dając tym wyraz swojej kindersztuby dedykuję inny niż matołkowi z Krakowa utwór bo Juliana Tuwma pod tytułem:
" Wiersz , w którym autor grzecznie ale stanowczo uprasza liczne zastępy bliźnich, , aby go w dupę pocałowali!"
Pzdr.
P.s: spostrzegam teraz iż pomimo mojego wczoraj się tu pożegnania czat ten żył nadal zjawiskiem o nazwie "edi8" - a widzę to w ilości wpisów w których mój nick się przewijał...
Nawet ten cham i dureń z Krakowa , który rano solennie zastrzegał tu publicznie iż już się do mnie nie odezwie - wciąż nadal toczył tu swą godną półgłówka pianę.
A po losowaniu ogłosił " urbi et orbi" kopiąc się przy tym z radości we własne pośladki iż trafił 7z32 podanych typów...
Wobec tego żeś tępak , prostak i analfabeta to informuję Cię iż jest to skuteczność 21,87% a trafiając zaledwie 4z10 mamy ją na poziomie 40%.
Więc ten powód do radości w zakresie skuteczności był taki sam jak trafienie 2z10...
Aż strach pomyśleć jaki koncert radości byśmy tu mieli gdyby jak planuje owa tęga głowa zagrał na wszystkie 80 liczb bo wtedy procenty skuteczności ku jego wielkiemu zdziwieniu by mu się podniosły do 25% a to za sprawą losowania 20z80 liczb..
Ośmielił się ten 54-latek nazwać mnie "starym dziadem" sam nim będąc więc jako jemu faktycznie STAREMU i DZIADOWI polecam wiersz Jana Andrzeja Morsztyna "Nagrobek kurwie" i tylko fragment zacytuję:
" A jakoż Cię tam zowią?
-Kurwa,kurwa bracie...
-Tyś to , więc Cię opuszczam! "
Jako zwykły osioł zasięgnij języka u tej której liżesz zadek i dowiesz się wtedy iż wyraz " kurwa " pomimo iż żeńskiego będący rodzaju odnosi się do charakteru a nie do najstarszego zawodu świata.
Wszystkim innym , którzy pomimo mojej już tu nieobecności strzępili o mnie swoje jęzory dając tym wyraz swojej kindersztuby dedykuję inny niż matołkowi z Krakowa utwór bo Juliana Tuwma pod tytułem:
" Wiersz , w którym autor grzecznie ale stanowczo uprasza liczne zastępy bliźnich, , aby go w dupę pocałowali!"
Ty pseldo doktorku zasrany cieszy mnie ze ty taki wyksztalciuch znizasz sie do mojego poziomu,gratuluje .Co do skutecznosci moze zrobimy zawody ktory od dzis wiecej zarobi i bedziesz sie mogl wykazac swoja skutecznoscia ,a poza tym jestes ham ,cwok a w uczelni wyczysc kafelki w kiblu bo cuchnie jak byles na urlopie nikt tam nie sprzatal i co cie tu debilu ciagnie juz jestes rozszyfrowany przez Pania ktora jest niestety madrzejsza od ciebie ,nie masz sie co cieszyc durna palo ze mowimy o tobie ,bo rzadko na czacie zdarza sie taki debil.Milego dnia nie zapomnij o rekawiczkach w pracy (BHP)
I znow wychodzi charakter i malostkowosc Polakow..
Ale..
..mialem zapytac od kiedy ten nowy TSN i EL???
ktos wie???
Ale..
..mialem zapytac od kiedy ten nowy TSN i EL???
ktos wie???
...jestem przerażona , ...a mój mlodszy syn rozpoczyna dzisiaj studia prawnicze i będzie się uczył takiego przedmiotu jak rotoryka ...?
ALU11 mam nadzieje ze pojdzie mu gladko pod warunkiem ze nie trafi na takiego doktorka jak tu sie produkuje bo ten nasz doktorek to zadnej ambicji ani godnosci nie ma to taka cuchnaca kiblowa szmata,chos byla by w najpiekniejszym kolorze to jednak dalej pozostanie kiblowa szmata,i choc by tu przepisal cala trylogie to nikt jej nawet wykrecic nie chce sama wyschnie,ale widac juz u niego pewne odchylki zwiazane ze strefa erotyczna,wydaje mi sie ze Lech Starowicz moglby mu jeszcze pomuc lub stara literatura Wislockiej,bo nowszej nie zrozumie i wywola to skutek odwrotny,ale chyba juz poszedl do pracy a tam na niego czeka miotla,wiaderko,lopatka,szmata to sa jego pomoce naukowe,Przypominam ci frajerze o rekawiczkach zebys innych nie zarazal.Czy ta forma i ten poziom ci odpowiada bo wydaje mi sie ze moge jeszcze nizej ale znowu mnie nie wypada sie do takiego poziomu znizac.REKAWICZKI - PAMIETAJ.