Wpisy 2 926 851 – 2 926 950
22 lipca 2017 17:28 → 22 lipca 2017 21:10, 100 wpisów
no i witam elite z zielonej strony
gryks76 jestem bardzo zarobiony, jestem menedżerem w sekfin nie mam na nic czasu, doba jest za krótka, ale zawsze w nocy tutaj zaglądam i czytam o typach. Ale od jakiegoś czasu już to się staje nudne co ten milicyjny emeryt tutaj wypisuje. Pozdrawiam cię
nikomu nie przeszkadza przez tyle lat
ze emeryt nas info o polityce
ino tobie nowemu
co ledwo tu zagladasz na zielona strone
jesli ci sie nie podoba tu no to
kazdy tu ma prawo pisac co chce i jak chce
nawet ty masz prawo wyrazac tu swoje opinie
o kazdym
pozdrawiam
ino tobie nowemu
co ledwo tu zagladasz na zielona strone
jesli ci sie nie podoba tu no to
kazdy tu ma prawo pisac co chce i jak chce
nawet ty masz prawo wyrazac tu swoje opinie
o kazdym
pozdrawiam
oby było nas wiecej
marek79
Czasem warto grać stałe 10/10 czy 5/5.Chociaż mówią,że stałe liczby to "przekleństwo gracza"
Czasem warto grać stałe 10/10 czy 5/5.Chociaż mówią,że stałe liczby to "przekleństwo gracza"
kazda opinia sie liczy
.
.
.emercia
.
.
.emercia
wasyl-piask
umykam na pianke
ja już po robocie i obiadku a tu widzę burza mózgów o liczbach i polityce
Miałam tak ostatnio z 5/5 wysyłałam do końca maja,bo 1 czerwca wyjeżdżałam i bum wpadła
5 czerwca.
5 czerwca.
to o czym rozmawiacie to metoda na chybia z maszyny np keno , wiem to z autopsji .
Jak wezmę z maszyny na 1 losowanie na 95% pudło , jak wezmę np na 3-5 losowań zawsze coś trafione
Jak wezmę z maszyny na 1 losowanie na 95% pudło , jak wezmę np na 3-5 losowań zawsze coś trafione
keno,to granie z automatem.
2 926 783. marek79 2017-07-22 (15:46) Zabrze
Mądry Polak po losowaniu eh 8/10 w 10 typowanych kiedyś eh 18,19,28,29,35,49,56,67,69,80 jak ktoś chce niech sprawdzi mój profil.
2 926 795. marek79 2017-07-22 (16:33) Zabrze
Da się sprawdzić jakoś kiedy dałem tą 10 pierwszy raz? W typowaniach dawnych 18,19,28,29,35,49,56,67,69,80
Kendzior, PAMIETASZ GDY BYM ZAGRAL. musztarda po...
Mądry Polak po losowaniu eh 8/10 w 10 typowanych kiedyś eh 18,19,28,29,35,49,56,67,69,80 jak ktoś chce niech sprawdzi mój profil.
2 926 795. marek79 2017-07-22 (16:33) Zabrze
Da się sprawdzić jakoś kiedy dałem tą 10 pierwszy raz? W typowaniach dawnych 18,19,28,29,35,49,56,67,69,80
Kendzior, PAMIETASZ GDY BYM ZAGRAL. musztarda po...
gdybym w marcu zdążył wjechać do miasta i puścić kupon ( skreślony )
miałbym 6/6 stawka x 2 zabrakło ok 20 minut
miałbym 6/6 stawka x 2 zabrakło ok 20 minut
na 14 znów po łebkach ts wstrzelił się w co drugą liczbę , 5/10 , 3/7, 4/7 i pustak
popatrzę co tam dać na wieczór , zapytam żony może jakieś 6/9
ja tez w stalych 8/10 gdy bym wiedzial, ale nie siedzialem w liczbach hahahaha
jest wpis profil
jest wpis profil
kedzior13
liczysz na trafienie bez tej kreseczki/ ?
liczysz na trafienie bez tej kreseczki/ ?
każda metoda jest warta rozpatrzenia , nawet czasami w szaleństwie wizira trafia się jakiś rodzynek , ok typowanko
makler nie wiesz o co chodzi wiec się nie wtrącaj. Że siedzisz w domu nikt Ciebie nie lubi musisz się tu wyżyć,zazdrościć że ktoś coś zauważył.Żenada makler.
9 maja miałem piątkę w DL płatna zaledwie ok 3900 pln
jak wrzucić foto z komórki tutaj bez podawania danych osobowych, bo widzę niestety, że trzeba podawać co mnie nie kręci?
jak wrzucić foto z komórki tutaj bez podawania danych osobowych, bo widzę niestety, że trzeba podawać co mnie nie kręci?
2 926 854. wasyl-piaski 2017-07-22 (17:33) B.G.W..--BRAK.GŁÓWNEJ.WYGRANEJ
ino tobie nowemu
Ty... "milioner" (he he ) ja nie nowy i mnie też jego agitki nie pasują.
Mam takie prawo?
Bajeranci wszystkich opcji- łączcie się.
ino tobie nowemu
Ty... "milioner" (he he ) ja nie nowy i mnie też jego agitki nie pasują.
Mam takie prawo?
Bajeranci wszystkich opcji- łączcie się.
Na chwilę zajrzałem takie gdybanie, ale nie opłaca się grać na stałe zestawy,gdybyś grał nimi non stop co losowanie, to na bank byłbyś w plecy, chyba, że jakoś intuicyjnie byś obstawił tę dziewiątkę, choć nie wiadomo czy, by wypadło 8/10, gdybyś akurat obstawił. Gdybanie jest częścią grania w TS-owe gry
dzięki marek79, ale to nie zmieni twojego czy mojego życia, bo to za mało
od tamtej pory uznaję, że już nie trafie szóstki w DL gram tylko: ekstra pensja, multi multi bez plusa i tylko 8 lub gdy jest kumulacja to 10 oraz mini. A jakie są wasze przemyślenia ?
od tamtej pory uznaję, że już nie trafie szóstki w DL gram tylko: ekstra pensja, multi multi bez plusa i tylko 8 lub gdy jest kumulacja to 10 oraz mini. A jakie są wasze przemyślenia ?
Dziesiątkę ten język pisania
Miłego, upalnego popołudnia
kumpel informatyk ostatnio powiedział mi, że kręci tylko MM na 8 lub 10 liczb. Kiedyś trafił 9/10. Co wy o tym sądzicie ale ja myśle,że krecenie 10tki cały miesiąc stałymi liczbami ma sens. Co o tym sądzicie?
2 926 804. edi8
Bingo!
No karwa... 10/10 tyle że niewielu tu takich co zrozumieją..
Bingo!
No karwa... 10/10 tyle że niewielu tu takich co zrozumieją..
SilberZatypuj multi....zobaczymy czy to prosteA emeryt?SpokoMa swoje zdanie,i oki
5 miechow zajelo mi wbicie do 50 w dziesiatkachParnota,duszno...Czas wietrzyc umysl
Silber, to zależy jakim jestes typerem, jakie masz owoce
spytaj sie Gryksa Brjana Gonzagi i jeszcze paru innych
spytaj sie Gryksa Brjana Gonzagi i jeszcze paru innych
tomi77 ja nie typuję ja robie swoje chybił trafił czyli moje osobiste/dzieciaka numery
makler zawsze jak trafiam to nigdy moje jakieś tam wyrozumowane typy, nigdy
Monet
Nie jesteś "pamiętliwy"? Albo masz krotką pamięć ?
Nie jesteś "pamiętliwy"? Albo masz krotką pamięć ?
zeby puscic "10" na dłuższy czas,musiałbym długo nad tym siedziec i sprawdzac w poprzednich losowaniach
E46
Wiem o co Ci chodzi.
A pamięć mam -rewelacja.
Nawet nie wiesz jak dobrą...
Wiem o co Ci chodzi.
A pamięć mam -rewelacja.
Nawet nie wiesz jak dobrą...
Monet
Ja jestem pamiętliwa.
Ja jestem pamiętliwa.
doktor2p
jak się dobrze patrzy to kasiura jest na ulicy ( przysłowie ) takie fakty
Keno to fake analizowany i generowany przez GTECH. Tylko głupi w to gra.
juz Tobie raz mowilem Zbiral trafil w mini profil 5/12 i duzy 6/12 = to przypadek ??
E46 - nie zawsze to dobre.. ale skoro taka wola Pana..
-to powodzenia i żeby się nie zresetowało. Chociaż ja bym takiego resetu sobie bardzo życzył.
-to powodzenia i żeby się nie zresetowało. Chociaż ja bym takiego resetu sobie bardzo życzył.
raz pisales na czacie do 3 w nocy, wiem ile zarabiasz, wiec z keno to faktycznie grosze
Monet
Wiem,ale nic na to nie poradzę.Jako skorpion czekam na odpowiedni moment
czas na spacer z psem,
ale lipa o to liczy duzy z plusem z chybika na dzis 6,16,31,33,34,49 to sa 2x 3/6 ze czwartku
Po latach analiz i gry w TS moim skromnym zdaniem tylko 3 gry są sensowne: ekstra pensja (choć droga), multi multi 10 (gdy jest kumulacja), 8 (zawsze) lub mini. Reszta nie ma sensu.
jak nie będziesz wiedział o co chodzi , to potkniesz się o to wywrócisz się i nie będziesz wiedział że to jest kasiura duża
2 926 921. emerytka 46 2017-07-22 (18:50) Chorzów.
Monet
..................................
heh,,, no ja czasami w imię mniejszego zła- odpuszczam.
Baterie oszczędzam.
Monet
..................................
heh,,, no ja czasami w imię mniejszego zła- odpuszczam.
Baterie oszczędzam.
silber,wiekszosc typerow jest na ,zakladka, FORUM lub wcale. Tu na czacie skromna ilosc
Student medycyny na egzaminie ma wymienić 3 zalety mleka matki.
Siedzi i myśli. No i wymyślił:
Po pierwsze:
- Jest w 100% naturalne.
Po drugie:
- Jest ciepłe, nie trzeba podgrzewać. I w tym momencie zabrakło mu inwencji. Siedzi, siedzi a czas leci.
Profesor ma zbierać już kartki, a student w ostatniej chwili wpada na genialny pomysł.
Po trzecie:
- Ma rewelacyjne opakowanie...
Siedzi i myśli. No i wymyślił:
Po pierwsze:
- Jest w 100% naturalne.
Po drugie:
- Jest ciepłe, nie trzeba podgrzewać. I w tym momencie zabrakło mu inwencji. Siedzi, siedzi a czas leci.
Profesor ma zbierać już kartki, a student w ostatniej chwili wpada na genialny pomysł.
Po trzecie:
- Ma rewelacyjne opakowanie...
Siedzi damulka w pociągu, a obok niej siedzi żul i ziewa:
- Dziękuję, że mnie pan nie zjadł!
- Małp nie jadam!!!
- A myślałam, że świnia wszystko zeżre!
- Dziękuję, że mnie pan nie zjadł!
- Małp nie jadam!!!
- A myślałam, że świnia wszystko zeżre!
oglada ktos mecz lechia - cracovia z tym systemem ktory wydawal sie niemalze genialny????
1 bramka nie uznana var ok bramy nie bylo przy prowadzeniu cracovi 1-0 padla bramka na 2-0 jak tam przy nie uznanej byl spalony tak tu nie mam pojecja co sie sedzia patrzac na ten var dopatrzyl
2 goli zdobytych przez piatka nie uznal 1 jak pisalem spalony a teraz nie mam pojecia moze piatka nie lubiponoc tez spalony tylko gdzie lechita byl a gdzie piatek eh
Frekwencja niewielka- ludzie balują dzisiaj w Kołobrzegu albo Sydney, nie no tam jest rano chyba jeszcze, Ty lato będziesz miał dopiero w zimie u nas
Do kantowanka
Na ile dziś macie zamiar skroić TS? Ja tylko na 54 w multi.
Ja 2 225000 po opodatkowaniu zabieram z oddziału TS-a po losowaniu{{dla wszystkich
Dzisiaj nie sprawdzam
lucky powodzenia! Ja już zwątpiłem w mega wygrane może lepiej zacząć od najniższych?