Wpisy 2 924 187 – 2 924 286
18 lipca 2017 21:52 → 18 lipca 2017 22:10, 100 wpisów
Nic nie pokazali ,nie było losowania lotto, liczby pokażą na stronie lotto ale numer,to jest całe TS i zabawa w liczby
Co się stało pasko trafil
przecież wylosowali 6 liczb tylko głosu nie byłoale, że wypadły nie te co trzeba więc powtarzamy losowanie
18,44,10 na bank!!!!!!!!!!!!!!!! odpisałam-Ty lozowania ustawione w lotto
Widzielisc miny prowadzących Własnie nic nie nawaliło..Maszyna normalnie wylosowała 6 liczb w lottp i lotto plus
Widzielisc miny prowadzących Własnie nic nie nawaliło..Maszyna normalnie wylosowała 6 liczb w lottp i lotto plus
kamera była puszczona na maszynę lotto plus. Biedny Moreno nie wiedział jakie liczby wylosowane sa.
Cześć
Andromeda masz rację...wylosowali po 6 liczb...i do lotto i do lotto plus....wystarczyło je przeczytać na koniec
Andromeda masz rację...wylosowali po 6 liczb...i do lotto i do lotto plus....wystarczyło je przeczytać na koniec
13,25,44,32,10,18 mam takie numery na kuponie,wyszły?,bo nie widziałem losowania
Pasko kiedy liczby pokażesz może za dwa dni,musi się TS zastanowić czy 18 lub 19
mój wniosek:wyszły takie liczby że sam Moreno był zaskoczony i nie mógł wydobyc głosu ,ot co...
Pasko kiedy wyniki nie mów ze nie masz liczb jak nie masz wylosuj swoje kulki
Porażka z tym lotto, nawet jak losowanie jest w terminie, to stronę aktualizują za 40 minut.
prezenterzy przed losowaniem uczą się tych liczb na pamięć a tutaj zdziwienie
Czekam
ręcznie to on co innego losuje....
Lotto dzis na sucho zagrane obym nic nie trafil wrealu
Pasko dawaj wyniki bo chce iść SPAC
to nie pierwszy numer z losowaniem...cos im nie idzie ten biznes
O której wyniki pewnie o 2rano
megamocny to przewidziałbo mówił że zmiani się temperatura bębna
Pasko dawno powinien zamknąć tą stronę nie widzicie co się dzieje z tym całym Lotto
Dawno nie widziałam losowania na żywo....akurat dziś włączyłam na tvp info....i zobaczyłam to na własne oczy
Tylko....czy to jest śmieszne
Tylko....czy to jest śmieszne
A co Pasko winien??? Dajcie spokój...
Junak chyba to przewidziała, a nikt wtedy nie uwierzył
Bodajże 2 dni temu
szkoda że liczb nie podali
mało słyszałam, nie wsłuchałam
się za bardzo
mało słyszałam, nie wsłuchałam
się za bardzo
a juz myslałem ze maszyna sie zacieła jak kiedys w Extra pesji