Wpisy 2 914 614 – 2 914 713
5 lipca 2017 07:30 → 5 lipca 2017 13:26, 100 wpisów
no on zawsze jest uśmiechnięty... jak się uderzy lub przewróci to nie płacze
WSZYSTKIE przeszkody nierówności na drodze nie omija ,on musi tam wejść
muj jak był mały to wszystkie kałuże na drodze musiał zaliczyć
krasia cos ciężko z tym kombinowaniem ,nic nie idzie jak tak kombinujemy ,,,ts,i tak swoje
Wszystkim dziśchciałem dodać sobie fotke do profilu inic z tego niby proste zatwierdziłem zmiany na kompie robione nie z telefonu I jak zdjęcia nie było tak niema nadal
No nic najwyzej bedzie bez tu kiedyś strona mini pasko też nie istniała więc może to nie moja wina
Krasnalka pokazałaś tu pare liczb do Multi Multi I mam dylemat co I zaile zagrać a budżet cienki
Krssnalkaprzepraszam zapomniałem się przywitać po nocy jestem to człowiek lunatykuje
wiecie ze rzad poblokowal strony z kasynami i bukmacherami zagranicznymi?
już mam dosyć bzdetów z internetu i youtube , same powtórki , kiedyś miałem dosyć TV ,
yt mnie wkurza, bo tam proponuja filmy ktore najczesciej ogladam wiec musze kombinowac zeby ogladac jakies nowe
Witam Lewy a mnie w kur...brak połączenia z internetem w mojej kolekturze nie dość że człowiek po nocy to jeszcze zagrać nie można no bo mnie szla...chta do wojska trafi dobrze że mam pod domem blisko ide robić podejście nr 2
Stalem ostatnio okolo 30minut brak polaczenia
Wczoraj nie chcialo mi sie na dzis zagram tak jak gram we poniedzialek 3razy 3/5
Wstyd się przyznać ale w Mini Lotto nigdy nie trafiłem czwórki bo w Lotto to kilka a tu janie wiem co jest grane jakaś .upa
Lotto.pl nie działa? prace knserwacyjne, atak hakerów, czy lista domen zakazanych ministerstwa finansów
Angierski Lotto chyba też zablokowali hehe, a to jest panstwowe m onopol,s ami sie zablokowali
W miejscowości Człuchów padła wygrana 122 524,70 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Tarnobrzeg padła wygrana 122 524,70 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Mogilno padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada
dzis zul dostal prezent z niebios
ja wystawialem rower damke na smietnik a on akurat przyszedl sie rozgladal
ja wystawialem rower damke na smietnik a on akurat przyszedl sie rozgladal
HejkaDzis mini 20 liczb 12 zakladow...skromnieJeszcze mysle ktore wybrac
<< 16 - 63 >>
Liczby różne: 19 liczb.
3, 5, 20, 22, 26, 30, 35, 39, 43, 45....
52, 56, 61, 65, 67, 70, 74, 76, 80
Liczby różne: 19 liczb.
3, 5, 20, 22, 26, 30, 35, 39, 43, 45....
52, 56, 61, 65, 67, 70, 74, 76, 80
Dusia. 606. 5 liczb.
1-2/5.
1-2/5.
Emeryt czterdziestki. 698.
1-3/10.
1-3/10.
bezrobocie 7,6 %
kto tym oszołomom uwierzy ???
jak sami pisiory podają te dane to
w zeszłym roku w urzędach pracy było 52 000 więcej zarejestrowanych bezrobotnych
to jak teraz więcej tysięcy w każdą niedzielę po południu wyjeżdża do pracy, za chlebem zarabiając tam 4X tyle co w Polsce
trasą A2 Terespol, Białystok, Lublin, Olsztyn Bydgoszcz, Toruń, Konin, Warszawa granica Świecko
trasą A4 Przemyśl granice zachodnie
trasą SZÓSTKĄ Gdańsk granica Kołbaskowo
trasą 8 przez Kudowę
to teraz wiemy jak zmniejszyło się bezrobocie do 7,6 %
a na wybrzeżu co drugi lokal
PRZYJMĘ DO PRACY, ZATRUDNIĘ
młody Polak nie umie liczyć ile jest 4x zł,zł,żł?
kto tym oszołomom uwierzy ???
jak sami pisiory podają te dane to
w zeszłym roku w urzędach pracy było 52 000 więcej zarejestrowanych bezrobotnych
to jak teraz więcej tysięcy w każdą niedzielę po południu wyjeżdża do pracy, za chlebem zarabiając tam 4X tyle co w Polsce
trasą A2 Terespol, Białystok, Lublin, Olsztyn Bydgoszcz, Toruń, Konin, Warszawa granica Świecko
trasą A4 Przemyśl granice zachodnie
trasą SZÓSTKĄ Gdańsk granica Kołbaskowo
trasą 8 przez Kudowę
to teraz wiemy jak zmniejszyło się bezrobocie do 7,6 %
a na wybrzeżu co drugi lokal
PRZYJMĘ DO PRACY, ZATRUDNIĘ
młody Polak nie umie liczyć ile jest 4x zł,zł,żł?