Wpisy 2 911 883 – 2 911 982
1 lipca 2017 15:42 → 1 lipca 2017 20:21, 100 wpisów
jak bijemy krasnala to pomoge zglaszam sie na ochotnika nie wazne za co
puscilem przed chwila KENO na 10 liczb na 50 losowan z maszyny
cos tam odda napewno
na 6? po co mi grac o 500zl??jak grac to o wielkie pieniadze
cichosza trza sie wiec isc puscic 1x10 1x9 1x6 multi 2 mini 1 lotto zastanawiam sie czy z plusem czy bez i czy wlasny zakladzik czy z trafika
Hej teraz dopiero zauważyłem, że tylko pełna wersja działa, a mobilna nie
a ja mam i mini i pelna u mnie ok juz by moglo by byc losowanko multi mini lotto
Witam. Po zalogowaniu działa też wersja mini czatu. pozdrowienia.
Co jest grane niemoge nic napisać z wersji mini na telefonie bo mi odrzuca
Chyba mam zaśmiecony telefon jakaś kicha jak ja to przeżyje Lotto maniak Plus 3 Miliony
Ślepym nie widze co tam piszecie.. że mi 3 Miliony w Lotto dajecie
https://wiadomosci.wp.pl/wymowne-gesty-szydlo-i-macierewicza-podczas-kongresu-pis-internauci-od-razu-poruszyli-wyobraznia-6139585348687489a
https://naszapolskablog.wordpress.com/2017/07/01/rada-ministrow-pieniadze-ponad-wszystko/
doktor ale chyba nie o mnie piszesz?
Jak przeczytasz wszystko co tam napisane zrozumiesz o co chodzi. Od lat rządzą Ci sami nie oszukujmy się to jest układ od początku lat 90-tych. Zasada:
Raz My a raz Wy!
Raz My a raz Wy!
ale najważniejsze że kuponiki skreślone i światełko w tunelu jest , idę do budki
Dr
Kędziorek
Dr dziś nie zamarzło dziś zalało
Dwa dni u mnie leje
Wirus mnie powalił na dwa dni jutro do pracy bo podobno następnie padają...
Ale lipiec...
Fajnie, że więcej ludzi myśli jak ja.
Ci na kongresie swoje a Grzesiek znów obiecuje ludziom rekompensaty za nie płacenie jak Donald. Oni się chyba ugadują, że jedni grozą palcem drugim aby ludzie myśleli, że między nimi jest prawdziwa rywalizacja o dobro obywatela a nie o koryto.
Mam nowego systema
Rrrooobb jaki?
Dr daj rcp.
To sie okaże o 14 dal zysk mam w profilu ciekawe czy cos wejdzie
Rrooobbb
Dr grasz Real
Dr gdzie. Na urlop?
Cisza to pa
Doktor komu się zacięła płyta?
Dobra już skumałem. Janosik ma znów system tak?
Sorry! Popieprzyłem za dużo pomidorową i na czacie też popieprzyłem. Robert to nie Janosik. Dzięki za uwagę doktor może jako lekarz odkryłeś u mnie jakieś objawy?
Oprócz przemęczenia coś wnioskujesz?
Aha tylko pseudonim.
Też idę puścić. Powodzenia wszystkim o 21:40!
Też idę puścić. Powodzenia wszystkim o 21:40!
30,31,32,33,34,35,36,37,38,39
74
Ssz
88
22
00
07
ep
2
XXXXX
lotto
18,33,42,X,X,X
74
Ssz
88
22
00
07
ep
2
XXXXX
lotto
18,33,42,X,X,X
Jak kumulacja pojdzie wyzej powtorze dzisiejsze + 4 nowe z maszyny
Rusza blokowanie stron w tym multi pasko
trzemu multi pasko nie działa w mini a nie wrealu
Rusza blokowanie stron internetowych, które oferują gry hazardowe bez wymaganego zezwolenia. Ma to wymusić na polskich graczach korzystanie z usług legalnych w naszym kraju bukmacherów. Za złamanie zakazów grożą wysokie kary.pasko
jak napisałeś" które oferują gry hazardowe" pasko nie oferuje gier , pasko przedstawia wyniki
zbigniew co siejesz zamiet jak zawsze nie pij tyle tylko czytaj fakty
grykd
ho o str zagraniczne to raz pasko tylko podaje wyniki i umozliwia rozmowy
Rusza blokowanie stron internetowych, które oferują gry hazardowe bez wymaganego zezwolenia. pasko masz zezwolenie jak tak to spoko
Rusza blokowanie stron internetowych, które oferują gry hazardowe bez wymaganego zezwolenia. Ma to wymusić na polskich graczach korzystanie z usług legalnych w naszym kraju bukmacherów. Za złamanie zakazów grożą wysokie kary.
REKLAMA
REKLAMA
gryks pasko upadbie