Wpisy 2 911 528 – 2 911 627
30 czerwca 2017 22:37 → 30 czerwca 2017 23:58, 100 wpisów
W Mini znowu jedna I to taka co wczoraj nie wyszła a była by trójka
no trafiam często w mini prawie zawsze no może przesadziłem ale dziś tu jedna tam jedna tu dwie tak często
tak nie wiele chcę nawet z milionów zrezygnowałem i z pewnego milona w plusie by inni mieli zrzekłem się na rzecz tyś tak nie wiele chcę i nawet tego to jest przykre i niesprawiedliwe
Forsami.
janosik co masz na nie na 14 zapodaj jak mozesz witam wszyskich
Myvictory co ty zagrasz na tej chyba czarny baranie kluseczki z miseczki mój miły Panie
witam z wieczora
czułem że małych w mm nie będzie ale liczyłem na 20-stki a tu du..a
17,79,25 i 63 nie zawiodły
2x4/10 3/7 i pustak czyli cienizna
czułem że małych w mm nie będzie ale liczyłem na 20-stki a tu du..a
17,79,25 i 63 nie zawiodły
2x4/10 3/7 i pustak czyli cienizna
Wyjdą z powrotem małe numery chwilowe zmylenie przeciwnika w tym przypadku nas graczy jak zwykle
Za niedługo pół roku za nami a wygrane do bani bynajmniej u mnie ajak uwas z tą Victorią
Wlasnie licze na moj ulubiony lipec urodzinowy,bo od stycznia tak zle mnie dawno nie było...
Bonus jest wielki czas zjednoczyć siły takie moje zakłady dla przypomnienia podam 7,17,19,27,29,30,32,39,51,63I 7,9,11,17,20,21,23,27,31,33
na pierwszy rzut oka
/13/19/25/26/31/36/38/39/43/48/ do analizy coś takiego
/13/19/25/26/31/36/38/39/43/48/ do analizy coś takiego
Hej a tak jeszcze zajrzałem z ciekawości o czym debatujecie
Te zakłady co podałem to dawniej się trafiało 7/10 I zakład kosztował 1,20 a za siedem liczb z dziesięću płacili 70 złotych bo wtedy to był multilotek a teraz jak by mieszał nic nie idzie trafić
07,09,17,27,29 są mocne
Dzisiaj nawet + trafiony, a i tak tylko 3/5 i coś tam jeszcze, nie ma o czym gadać, co Wy za trunki pijecie
moja intuicja dobrze kombinowala na wieczor tzn duzo 50ek...troche je oganiczyłam...
widac trzeba sie słuchac podswiadomosci...
widac trzeba sie słuchac podswiadomosci...
Ja jak już piję piwko, to tylko tyskie
Lucky mój kolega Menstar też tyskie dzisiaj mówie mu tak bo się chwalił że se wypił tys tys tys ty skie rowanie chciałeś
Ja nie palący, ale bierny palacz, bo wszyscy wokół mnie kobieca intuicja nawet tu nie pomoże, gdy TS losuje
czego ja w życiu nie paliłem za szkołą w krzakach , radomskie , femina ,klubasy .......a od 10 lat bez nałogu
Tyle tu speców czyżby tylko od heców weźmy się wygrajmy I forsą jarajmy
Kędzior ja pale naprawde jak mam smaka na dymka żaden nałóg dziś to zrobiłem koleżanka mnie pyta Forsami palisz a zapale
Forsami tylu tu geniuszy liczbowych, wróżbitów,jasnowidzów i astrologów ale to zawsze TS odkrywa karty
Miłej nocki, do jutra
ja się boje zapalić bo ciągnie mnie czasami mocno do złego , wolę TS zasilić i zbudować jakiś stadion
Zapaliłbym kubańskie cygaro, bo nim się nie zaciągasz
Ja się przerzuciłem na>-podobno mniej szkodziAle żona twierdzi,że bardziej
Lorey te liczyby to cztery znich mam na zakładzie jutro zagram pod bonus tym zakładem
ano paliło się raz nawet o mało dziadkom stodoły nie sfajczyłem bo żeśmy z bratem na sianie kurzyli
Raz tu miałem 8/10 no ale nie było zaco zagrać I poszło 520 złotych koło nosa
Po x pierwszy słyszę teorię,że cygarem się nie zaciąga
Ale może tylko kubańskim
Ale może tylko kubańskim