Wpisy 2 911 454 – 2 911 553
30 czerwca 2017 22:07 → 30 czerwca 2017 23:05, 100 wpisów
jak se człowiek nie u pracuje w kołchozie to ma chociaż te marne grosze a w TS jakoś tylko kaskę człowiek topi
cierpliwość trza mieć i kaskę topić by może kiedyś coś weszło
Pisowska banda zaciska kajdany. Koniec z graniem przez internet.
To z Radiowej Jedynki:
"Od jutra będzie blokowanych około 500 stron związanych z hazardem"
To z Radiowej Jedynki:
"Od jutra będzie blokowanych około 500 stron związanych z hazardem"
wiem po swoim mieśćie był hot spot w mieście teraz budynki czy lokale do wynajęcia daje do myślenia nie ma konkurencji cała kaska do państwa ma iść
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 86 parek - niewylosowanych w Czerwcu w 2017 r.
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Pozdrawiam wszystkich i Powodzenia w Lipcu
ja tylko już gram w mini dawno już jesli tak można powiedzieć w nic nie gram dawniej lotto pensja licze jeszcze na mini no chyba że i z tym dam sobie spokój
hades Nie podoba Ci się PiS,lubisz jak z obywateli O,PSL i hołota w bambuko waliły
PIS nie idealne ale co PO chyba nikt normalny na głowę na tych ludzi głoswoać nie będzie
Od kiedy mam dowód. To nigdy jeszcze nie głosowałem i nie będę głosować.bo nie na kogo
tyranie do 67 a moze później do 70 czy złodziejskie gdzie miljardy z drugiego filaru to straszne
ja tam wybieram mniejsze zło ale faktycznie nie ma kogo wybierac
Brjan jeśli są tacy ludzie jak Ty to nigdy nie będzie dobrze w Polsce.
ale co by nie powiedzieć Polska jak na razie to kolonia i fakty są bardzo bolesne i bezdyskusyjne przykre
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 310 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Taka to dziś była fajna 5tka w Multi Multi 25,35,45,55,65 kto tak zagrał ten ma 700 złotych
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 249 194,30 zł
Nic nie wygrać łem wygrane nie dlamnie niestety rety kotletypije wode z sokiem malinowym
Jest masz to szczescie a pierwsza chyba wolne w poniedziałk bo majä remontować podłode I zamgławianie robić podobno
są ludzie do wygrywanie i kolejna grupa do przegrywania masowego w niej my jesteśmy
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Brajanmam już kupon ważny dziś zagrałem to co w profilu I te co mi pozwoliły zdobyć Milion na typowaniu acz nie wszystkie były tylko cztery
Brian chyba sam w to nie wierzysz, że to wylosują
Miłej nocki
W Mini znowu jedna I to taka co wczoraj nie wyszła a była by trójka
no trafiam często w mini prawie zawsze no może przesadziłem ale dziś tu jedna tam jedna tu dwie tak często
tak nie wiele chcę nawet z milionów zrezygnowałem i z pewnego milona w plusie by inni mieli zrzekłem się na rzecz tyś tak nie wiele chcę i nawet tego to jest przykre i niesprawiedliwe
Forsami.
janosik co masz na nie na 14 zapodaj jak mozesz witam wszyskich
Myvictory co ty zagrasz na tej chyba czarny baranie kluseczki z miseczki mój miły Panie