Wpisy 2 910 728 – 2 910 827
29 czerwca 2017 22:14 → 29 czerwca 2017 23:58, 100 wpisów
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
trzeba popatrzeć co na jutro, w tej chwili typowanie z mapek to wolna jazda bez trzymanki , ale nic lepszego nie ma , chyba że Kaszpirowski
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 122 566,50 zł
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Już drugi raz z rzędu przy losowaniu bez kumulacji liczba zakładów w Lotto poniżej 2 mln. Dawniej zdarzało się to głównie przy dniach świątecznych. Czy to trwalsze tendencja czy grający wyjechali już na wakacje
ciemność , widzę ciemność z pół godz trza popatrzeć może coś oświeci
MCSI, ale na wakacjach na Pomorzu łatwiej wygrać
MCSI wakacje wakacjami , ale ludzie coraz bardziej zniechęceni do gry , jak wczoraj spojrzałem w MM wygranych 4/4 było 4 !!!!!!! o reszcie nie wspomnę
2 złote zwrot ale ono jest ze złota to je sprzedam będzie zaco grać .A tak apropo mam monete z wizerunkiem Jana Pawła z czasów komunizmu oryginał o wartości 10000 tysięcy złotych z roku 1987 taki mój skarb drogocenny
kedzior13 No ja to w EP wogóle nie gram odkąd codziennie wprowadzili. W Super Szanse i inne niewypały które mają na celu jeszcze dodatkowe pieniądze wyrwać od graczy też nie. W Lotto gram już trochę z przyzwyczajenia choć jakby wprowadzili codziennie to też przestanę.
740; 1-2/5.
Wszyscy znają tę historię o kuracjuszu, który wyjechał do sanatorium i trafił 6/6 w dużym kotku, ale maszyna odrzuciła mu kupon, dopiero chyba po 3 latach sądowych batalii przyznali mu rację, bo latami obstawiał te same numery i w końcu wypłacili mu zasłużoną wygraną- wniosek z tego taki, że TS tak łatwo nie oddaje tych najwyższych wygranych, wystarczy popatrzeć na tabele wygranych
Dwa miliony było gwarantowane tak jest zawsze po rozbiciu kumulacji tak dla przypomnienia
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Forsami tam chyba było z 5 000000 mln o ile dobrze pamiętam
A 3 Miliony może być lub nie to zależy od nas grających ja już zagram jutro swoje liczby 3 Miliony się mi przyda na nowe Subaru z salonu a kto bogatemu zabroni
Lucuś nie wiem gdzie ty tam widzisz 5 baniek czy aby buty nie zaciasne...
Ten facet wygrał 5 000000 mln, ale od razu mu nie uznali wygranej, to chyba ty za dużo wypiłeś
Odnośnie tabeli chodziło mi o MM, bo br rzadko gram w lotto
Miłego wieczoru
A kto tu pisał o gościu ja pisałem że gwarantowana pula po rozbiciu kumulacji=2miliony sprawdz moje wpisy pije sok z pomara
Poluje kolejną edycje na bonusa skromnie co prawda ale jestem gotowy na Sukces w grze
2 910 532. emeryt 2017-06-29 (20:53)
30,31,32,33,34,35,36,37,38,39
74
Ssz
88
22
00
07
30,31,32,33,34,35,36,37,38,39
74
Ssz
88
22
00
07
761.
4, 6, 8, 8 ---> 0-1/4.
4, 6, 8, 8 ---> 0-1/4.
4, 6 8, 9
Moge niespać całą noc stary kinoman jestem a ktoś tu jak przerywnik prądu .... Myvictory jesteś czy
Czytam te nasze wpisy i po prostu się nie zrozumieliśmy, bo ty głównie grasz w lotto, a ja w Multi, chodziło mi ogólnie o tabele we wszystkich grach, a nie tylko o lotto paaa
kimono prawie z tym że pobieram pliki to akurat patrze na stronke
To głupie mini mnie rozbraja wychodzi mi po jednej lub dwie I oboki I nic w sumie no co za naród co za ludzie
3. Emeryt. Trzydziestki.
2-4/10.
2-4/10.
w mini już tak można głupio pisac ale miałem trójki a dwie pozostałe liczby już nie raz tak było oczko za duzo lub oczka za mało
Myvictory chcesz kupić monete srebrną nominał 10000 tysięcy złotych z roku 1987 z wizerunkiem Jana Pawła ll go
Jak by się trafił kupiec ale nie goło ..piec z prawdziwego zdarzenia to sprzedam
jak masz laptopa to kupię lub pc wiem że kaska potrzebna na granie ja zaąłce
Ide zaraz groty umyć I spać jeszcze jutro drugie zmiany I do 22:00I weeeeeeekeeeeeeend
Witam.Jedyny sposób na jakieś realne pieniądze z ts to przestać grać albo ograniczyć do maksimum środki przeznaczone na grę."Wygrane" w np. mm,ep,itd. są absolutnie nieadekwatne do stawek i prawdopodobieństwa wygranej-ts okrada "wygrywających" trafienia niższych stopni.
ja już nie mam za co grać wole se laptopa kupić mam chrapkę lub stacjonarnego
chyba wyjadę z Polski za granice do pracy bo tu się tylko garba można dorobić
no wierzyłem troszkę wygraną ale kaska ucieka chyba dość grania i tych marzeń trza kaskę ale chyba realną za granica
Myvictory a noco ci to ciesz się tym co masz I tak do doła trafisz
to też sie ciesz tym co masz nie graj daj proboszczowi bo ma za małe autko i talerz mały do jadła
Ten smerf to chyba był śpioch bo już zasnął I już nie pisze ja być nie śmiertelny
No to rob aż.......zrobisz mini jeden Mini Lotto na jutro 6,15,23,31,39 albo wyjdzie ajak tak to
802.
0-1/5.
0-1/5.
no no lotto działo wszystko puste w twoim mieście hop hop było tyle punktów puste pomieszczenia państwo swoje zrobiło
żadnej strategi nie ma na jutro te same zakłądziki do 3 lipca
Forsami,zrezygnowałem z + w mm i pierwsze trzy losowania był ale ogólnie do przodu.
Jeszcze zajrzałem przed zaśnięciem. Marek dobrze o tym wiesz, że zostawić TS-a nie jest tak łatwo- kto oglądał swietny film" Leaving Las Vegas" z N. Cage'm ten wie, ale on tam grał o prawdziwe nawet dostał za to Oskarataka puenta na dobranoc
Gonzaga wreszcie wylosowali 37
gonzo i nocne marki
jano jakbyś jeszcze czatował zerknij na to 25/27/34/37/45/49/50
jano jakbyś jeszcze czatował zerknij na to 25/27/34/37/45/49/50
Może jutro wylosują, bo coś w czerwcu jest w tyle 37
na razie szedł ciąg 8-semek -18,28,48 , powinny już spaść z piedestału i może wejdą 7-demki