Wpisy 2 910 528 – 2 910 627
29 czerwca 2017 20:49 → 29 czerwca 2017 21:36, 100 wpisów
to będę miał sumienie spokojne próbowałem szczęścia a nie że można była ale nie chciałem
https://naszapolskablog.wordpress.com/2017/06/29/premier-rp-naczelny-dowodca/
zacznę typować wirtualnie jak wygram w realu ale nie wiadomo kiedy to na stąpi
30,31,32,33,34,35,36,37,38,39
74
Ssz
88
22
00
07
ep
3
xxxxx
lotto
18,33,42,X,X,X
74
Ssz
88
22
00
07
ep
3
xxxxx
lotto
18,33,42,X,X,X
emeryt 88
Hej mamy wolność słowa i m na sucho też się gra
a ale człowiek nie myśli wejść do partii i krakać jak oni wejść do stada kruków i krakać jak one
Myvictory niektórzy nie grają w realu
Można i w żabce grać
w multi też ładny juz bonus jest
Muszę jeszcze obmyślić jakąś strategię do Multi na sucho, bo w realu już nic nie da się zmienić na razie
na sucho miałem raz 54000zł ale to było na sucho
Myvictory wiem Miliony zostawiłeś dla mnie aco się dzieje z Panem Mulagiem czyżby został trafiony sz..giem
w multiw ktorej grze mozna wgrac 54 tys ?
netto
A ja mam na wieczór moje kochane Lotto z Plusem jeden Mini Multi Multi na dziesięć swoje I Multi Multi na sześć swoje liczby
u mnie gość trafił w mini 5/5 i dostał 18000 zgroszmi to było około30 stycznia 2015
nawet w lotto nie gram na rzecz mini a oni tych tysiecy nie chcą dać jak tam można
po losowaniu było a jak podali wyniki to
plus swoje ma już odłożone i z wygranej i domek jak tralala jest
Lech 1:0
ale powiem że wole nic nie trafić niż 4z5 i gdybać że brakło jednej liczby wole nic a jak ma być to 5 z5 i basta pasta
u mnie
18 702,80 zł - tyle wynosi wygrana w Mini Lotto w Kętach. Zakład został wysłany 30 stycznia w jednej z kolektur w Kętach.
Wygrana za pięć prawidłowych skreślonych liczb nie jest zbyt imponująca, bo zwykle za "piątkę" w Mini Lotto szczęśliwcy otrzymują większe kwoty, przekraczające nawet 200 tys. zł. Tym razem w całym kraju padło aż 11 głównych wygranych - w tym jedna właśnie w Kętach.
18 702,80 zł - tyle wynosi wygrana w Mini Lotto w Kętach. Zakład został wysłany 30 stycznia w jednej z kolektur w Kętach.
Wygrana za pięć prawidłowych skreślonych liczb nie jest zbyt imponująca, bo zwykle za "piątkę" w Mini Lotto szczęśliwcy otrzymują większe kwoty, przekraczające nawet 200 tys. zł. Tym razem w całym kraju padło aż 11 głównych wygranych - w tym jedna właśnie w Kętach.
u mnie znam go
no tak masz racje a raz nie dawno padło 6 piąteczek i do podziało było już nie pamiętam po 26 tyś tylko może sie myle
już 2:0 dla Lecha
wygrać 5 z5 i mieć szczeście ze nikt inny też nie trafi żeby mieć szczęście do tych np 300 tyś
jak by była był by zwrot ale piszę tak ogólnie że wole nie trafić nić ażeby była ta główna wygrana
w mini trzeba mieć podwójne szcześćie 5 z5 i żęby była wysoka wygrana w tym czasie
a nad czym tu gdybac braklo to braklo najwyzej niebylo Ci pisane cieszysz sie z tego co masz
ale wiesz gram by coś konkretnego wygrac myśle że wszyscy tak myślą i czekają na tą wysoką wygraną
jak grasz to chyba widzisz masz chyba myślenia jaki grosze dają
Hej te 25 000000 w MM to jest jedynie płachta na graczy jak na byka, bo TS nigdy do tego nie dopuści, żeby ktoś wygrał taką kasę
po roku to byś my pogadali jak bym wygrał bo ta kaską by w domek poszła
Co to jest ćwierć miliona po opodatkowaniu
10%
9/10 w MM kiedyś się trafiło parę razy, ale co to jest te 9k
ja wiem czy kłopoty wiele rzeczy przynajmniej u mnie by rozwiązało nowe życie by ruszyło
wiecie ze jakbyscie wykluczyli gorne stawki to za wygrana 9/10 byla by spora kasa