Wpisy 2 908 509 – 2 908 608
25 czerwca 2017 22:29 → 25 czerwca 2017 23:58, 100 wpisów
No tak,jak komornik przyjdzie,to powiesz,że nic nie masz tylko,te torby,co wiszą na wieszaku
tak się przyzwyczaiłem do tych 50 zakładów boje się że coś z nich wpadnie nie chcę się ich pozbywac
Niektórzy odbijają sobie odgryzają sie teesowi odegraja sie zapewne gratki
jeszcze pożyczkę można wziąść do 35000 tyś da bank jak rozsądnie będę grał to wygram nawet tej kasy nie rozwale
dla wygranych
Myvictory Choć będziesz wysyłał 100 zakładów dziennie,to i tak nie wygrasz
Typnij sobie na sucho 100 zakładów i sprawdzaj,Uwierzysz że nie masz szans
Właśnie wszystko z umiaremtrzeba trafić na swój dzień i nawet z jednym kuponem
sprawdź w typowaniu miałem 5z 5 a w lotto dużo miałem trójek z jednego zakąłdu
Brjan.
Bedzie dobrzeJa wysylam wieczorki 3 multi.I nie zal niz przewalic kilka dydych a sznsa niewielkaKobieta mnie olala na ktorej mi zalezalo.Musze walnac lampe wina
Jak to jest czasami typek weźmie 2zakłady i wygrana,a inni 100 zestawów i nic..Czyli wygrana nie tylko dla bogaczy..jakaś sprawiedliwość musi być..
Gonzaga --> jak jesteś lub bedziesz odezwij sie do mnie po
00:00 godzinie mam pare pytan do ciebie a teraz narka
00:00 godzinie mam pare pytan do ciebie a teraz narka
To prawda.Wiele szostek z dlugiego z maszyny wyszlo.Kumpel tez tak trafil
witam ponownie , ts od jakiegoś czasu strasznie kantuje , zestawy które np w tamtym roku dawały mi 6/7 , 6/10 6/8 w tym roku 3/7 i 3,4/10 , albo zmienili kulki , maszynę albo coś podkręcili bo jest
Jedno z wielu ludobujstw na kuli ziemskiej na wołyniu przybrało wymiar mordowania rytualnego. Rytuał nalezy do osobowosci paranoicznej ta z koleji jest zaburzeniem psychiki gonzaga tak na marginesie
jak wchodził zestaw to z niego 5-6 licz teraz z zestawu po 3 mieszanka i w czuć to w portfelu
wystarczy jak tekturę pod jedną nogę maszyny włożą i już co innego wpada
Trzeba dobre zestawiki..może losowanie też nie leci na żywo i co tu się wyprawia
Może na jedeń dzień niech ludność wstrzyma się na dzień..ale zaskoczenie dla TS
A jeszcze zajrzałem przed spaniem, raczej TS nie gra z graczami uczciwie i w otwarte karty, być może jest jak to miało miejsce w Bułgarii, czy Serbii
Miłego nocnego marzenia i gdybania o wygranych
No właśnie victory, bo przecież to idzie do budżetu państwa
Przecież to Państwowe nawet łapę wzieli na automaty by kaska do nich szła
dawniej był nadzór komisja zlikwidowali to ale człowiek wierzy ze
w tych przekrętach i kantach coś tam dadzą ludziską i moze coś dostane może
w tych przekrętach i kantach coś tam dadzą ludziską i moze coś dostane może
No te 500+ z czegos trza dac.A z pustego to i Morawiecki nie naleje
+500 jest jaki jest ma wady trzeba się dokładać do tego ale 800+ 2017 jak dla mnie to przestępstwo
na jutro tak na pierwszy rzut oka parka 75/78 chyba że ktoś ma zyza w oku
Tak blablala Rafalska ze emerytki 1000 najnizsza a to brutto.W jakich my czasach zyjemy.Kto pojdzie na wczesniejsza za 850 do lapy
dokładamy wszyscy do tego to dla Ukraińców każdy tu pracujacy za Ukraińca pracodawca dostaje 800 zł a za Polaka Państwo Polskie nie dołoży 800 zł to nie równość podmiotów coś strasznego Nie ma nic przeciwko Ukraińcom ale coś takiego
i The End , Kurski przejdzie do historii jako ten co wstrzymał Opole i ruszył disco polo
drugi Kopernik
drugi Kopernik
jak dla mnie to ma małe znaczenie z tym Oplem inne rzeczy dla mnie ważniejsze
ale z tym 800 zł to rzeczywiście chryja - jaki przygłup to wymyślił - rządy się zmieniają przygłupy nie
koło mnie duży market 8-10 osób na zmianie , ludzie chcieli z 1850zł na 2100zł na rekę podwyżki to 3/4 zwolnili i ukraincy robią
Można pomagać ale najpierw Polakom w swojej ojczyźnie rząd powinnień pomagać to tak jak byś miał chyba że masz swoje dzieci i dwał im byle co gorsze jedzenie nie dbał a dwał obcym chore
trzeba było parę lat temu jak znajomi wyjeżdżali ewakuować się z tego kraju , poustawiali się , rewelacji nie mają ale spokojne życie - normalność
cisza w mediach jak się daje nie Polakom jest okey za PO tez by to zrobili jakoś nie słyszałem by to krytykowali