Wpisy 2 907 449 – 2 907 548
24 czerwca 2017 14:45 → 24 czerwca 2017 18:51, 100 wpisów
zgrywus i właśnie lepiej zainwestować te 2,50zł zdrowie
Ja juz po. Drzemka i na piwko pozniej. A mi to LOTTO
@junak twoje typy dały mi 7 stów 6/7 w multi szok 3,7,15,46,58,76 i jedna nie trafiona 78
Witam.. Jednak niektórym wyśniły się cyferkigratulacje dla wygranych.. Majc7trafiłeś bez plusa?
brawa dla wygranych sanczora i robson82, to już nie lada wyczyn, a jako nowicjusze powinniście wstawić w profil foto kuponu, to zajmie 10 sekund- zrobienie foto i wstawienie je w profil
Uciekam na działkę grillować na razie zainwestowałem w Tyskie, ale może później się skuszę na któraś z gier TS-a
Lukas26....tej metodzie trafiłem 7 bez plusa to jest super gra
Kupon jest podstawą do wypłaty ewentualnej wygranej, czyli zdjęcie kuponu w profilu świadczy o wygranej jakoś nie lubię bajkopisarzy
Miłego popołudnia
Właśnie dowód materialny to dowód.
Udanego grila luckylosser
Udanego grila luckylosser
Dreamer
3/5 6/8 kosz a teraz cos na wieczorek trza typnac skreslic eh nie dalem 55 a pisalem z rana dla desperatow razem z 60
Twoje zdrowie jeszcze raz, pysznej kiełbaski i zimnego
luckyloser1...wież tu są same bajko pisarze to szkoda dawać nawet skan
Bo pewne cały transfer LTE zużyje takie wgrywanie
dreamer1897.. wież jak cię zobaczy to internet przestaje działać
Na życzenie mogę wstawić swoje np 4/10 z południa
chociaż szkoda mi zmieniać poprzedniego
chociaż szkoda mi zmieniać poprzedniego
1many336 co to jest wież?
1many336 co mam sobie wybrać?
https://sjp.pl/wież
https://sjp.pl/wież
Zaglądam do słownika w celu uzupełnienia wiedzy. Nie wszystko na języku polskim było w technikum czy niższych szkołach dlatego regularne uzupełnianie wiedzy jest ważne. Bez tego mamy wyborców głosujących na PO-PIS i wychodzi w życiu co mają tacy zamiast mózgu.
dreamer1897... ale w pisowni na klawiaturze i tak masz problemy
Bo napisałem pewne zamiast pewnie? Zdarza się jak pisze człowiek z telefonu, literówki to część błędów jak wszystkie inne choć czasem mogą mieć znaczenie w odbieraniu kontekstu zdania, tu muszę przyznać.
Mało tego nie jestem humanistą i nie mam słownika w głowie a polonistyki też nie ukończyłem
dreamer1897...to po co się cwanisz przy wszystkich że ty jesteś debest w pisaniu
robson82 gratuluje...
...nie grałam nimi...
...to jest mój czwarty sposób...
typowania...kupiłam zdrapke
...nie grałam nimi...
...to jest mój czwarty sposób...
typowania...kupiłam zdrapke
sanczor kosisz dziś kasę jak mój kumpel kiedyś laski - on ówił że rozliczać się z tego będzie później - dziś na 3 dzieci płaci alimenty
a gdzie tak napisałem?
No i się rozlicza z każdej wypłaty. Sytuacja nieciekawa na 3 dzieci...
że the best albo coś podobnego bo chyba z moich wpisów ciężko to wywnioskować...
Wpis o LTE Cię uraził albo tych co nie wysyłają skana? Dajmy spokój mała uszczypliwość
Nigdy nikomu nie zazdrościłem żadnej wygranej (mało tego jestem zadowolony, że ktoś ma tyle szczęścia i jest w stanie się z tego cieszyć). Co do skanu kuponu dla mnie to tylko przykład dla innych, że nie warto rezygnować po przegranych kilku złotych (chyba, że to ostatnie pieniądze w domu albo ktoś gra pomimo dużej biedy) bo ktoś udowodnił, że próbując można coś ugrać
Nigdy nikomu nie zazdrościłem żadnej wygranej (mało tego jestem zadowolony, że ktoś ma tyle szczęścia i jest w stanie się z tego cieszyć). Co do skanu kuponu dla mnie to tylko przykład dla innych, że nie warto rezygnować po przegranych kilku złotych (chyba, że to ostatnie pieniądze w domu albo ktoś gra pomimo dużej biedy) bo ktoś udowodnił, że próbując można coś ugrać
dreamer1897..ale mi nie chodziło LTE ani o głupi internet a żeby był człowiek człowiekiem nie ma czy jest biedny czy bogaty ale jest człowiekiem
dreamer1897.. a nie że jest the best i jest leprzy od drugiego to nie chigieniczne
Ale dzisiaj na działkach koszą tę trawę, z której dopiero będzie siano
Many do jakiej Ty szkoły chodziłeś- higiena, higieniczne,itd.
Brawa dla prawdziwych wygranych
Wybacz mi ale nie rozumiem wpisu 2 907 490
Albo chodzi Ci o to co piszę na blogu a co napisałem we wpisie o LTE? Chyba załapałem jeśli o tym piszesz. Jestem tu kilka lat i w mojej opinii nie zamieściłem tu żadnego obraźliwego wpisu. Nabijanie się czy ja wiem?
Widzisz jedni wierzą w cuda jakie dokonał JP II i został za to świętym a co mają powiedzieć Ci którzy nie byli za jego pomocą cudownie uzdrowieni? O to samo chodziło mi tutaj, ktoś kto zobaczy jakąś wygraną będzie nadal miał nadzieję, że szczęście może się uśmiechnąć do niego.
Albo chodzi Ci o to co piszę na blogu a co napisałem we wpisie o LTE? Chyba załapałem jeśli o tym piszesz. Jestem tu kilka lat i w mojej opinii nie zamieściłem tu żadnego obraźliwego wpisu. Nabijanie się czy ja wiem?
Widzisz jedni wierzą w cuda jakie dokonał JP II i został za to świętym a co mają powiedzieć Ci którzy nie byli za jego pomocą cudownie uzdrowieni? O to samo chodziło mi tutaj, ktoś kto zobaczy jakąś wygraną będzie nadal miał nadzieję, że szczęście może się uśmiechnąć do niego.
dreamer1897..jest okey nie ma sprawy o było a nie jest nie pisze się wrejestr
Dla mnie wartość życia jest taka sama życie bogatego = życie biednego.
No przecież nie mam zamiaru robić nikomu żadnych wykładów żaden ze mnie rektor
Twoje zdrowie i wielkie
No przecież nie mam zamiaru robić nikomu żadnych wykładów żaden ze mnie rektor
Twoje zdrowie i wielkie
WitamAle mam dzisiaj farta:szedłem na działkę o 5,30 i znalazłem :10 zł papierkowe,wysłałem MM z plusem nr banknotu z plusem na dwa losowania
A tam najwyżej jeszcze jedno
Ewentualnie do kolektury będę szedł 2 godziny te 500m.
Ewentualnie do kolektury będę szedł 2 godziny te 500m.
Brajan zainwestował może coś będzie. Powodzonka wieczorem.
A jeszcze jedno z frankiem
A jeszcze jedno z frankiem
Dreamer
Pyszne piwko tylko zagryźć nie ma czym. Pasko daj jakąś emotkę kiełbasę/kotlet/karkówkę
Macie cos na wieczur na multi
Niemoge zatypowac w profilu... Wpisuje dobrze liczby... Jak klikne zatypuj to w lewym gurnym rogu wyskakuje ze liczby powinne byc z przedziału 1-80 takie daje własnie ale jest jakis blad
hey macie jakies ciekawe liczby do multi mini lotto proponuje
multi 27 56 67
lotto 35 39 43
mini 25 28 31
multi 27 56 67
lotto 35 39 43
mini 25 28 31
8/11/16/26/27/31[30/48/56/60/67/70/71/73 może coś z tego dla tych co nie boją się zostać milionerami czyli szczęśliwa 13
mini lotto na 2 losowania ; 7,14,22,38,40
multi na 3 losowania ; 4,28,35,52,70
multi na 3 losowania ; 4,28,35,52,70
zamierzam puscic 1 zwykly lottek 1x10 1x5 w multi 2 mini tylko ktore cyferki
majc jakies masz moze ciekawe propozycje do zabawek ts multi mini lotto