Wpisy 290 308 – 290 407
5 maja 2011 21:38 → 5 maja 2011 22:01, 100 wpisów
Jest takie powiedzenie "jak suka nie da to pies nie weźmie" bez obrazy oczywiście

wiesz co hefajstos jesteś głupi tak samo jak twoje glupie teksty
Jeszcze nie piję,zobaczymy jak dziś pójdzie-wysłałem po 1 zakładzie w lotto i mini...
kiedyś wygram w lotto i podziele sie z tymi co byli mili dla mnie

OPA...ja ostatnio wysyłam 8 zakładów trójeczek i jedną zawsze trafię a reszta to 2/3

OPA ja typuje ze andromeda predzej zginie z reki terrorysty niz wyjdzie za maz po 30 tce

OPA....
kombinuję na kilku liczbach te trójeczki i jak na razie wskakują
kombinuję na kilku liczbach te trójeczki i jak na razie wskakują
andromeda jak wygrasz TYLE KASY to każdy będzie Cię kochał 

No to lux.Ja na razie 2 dni z rzędu mam "przody",dziś pewnie nic nie będzie,ale zobaczymy.
Lila 

bo ja jestem teraz bardzo smutna i zapamietam kto teraz kiedy tego potrzebuje kto był dla mnie miły
lila a ile bierzesz liczb do ułożenia tych trójek? Bo może i ja spróbuję...
zobaczysz ile będziesz miała adoratorów,co tam jakiś "kulawy" wesoły 

rav444...a mam kilka trójeczek i zobaczymy czy coś dzisiaj wskoczy bo o 14 było tylko10 zeta
Dobra dawać mi tu te miliony z lotto. Ileż można czekać na to losowanie

Wczoraj Yapa podał liczby 13,14 ja dodałem resztę i zobaczymy.Może nie będę musiał jechać do Niemiec,po drodze obok LILI.
Dobry Wieczór

andromeda,po każdej burzy potrafi słoneczko zaświecić

andromeda i tego Ci życzę

dzis robie wolne od liczb i rozpisywania, nie mam glowy. Po takim serialu tutaj musze odpoczac. 

lila na tym zdjęciu i tak młodo wyglądam. Jestem blisko Twojego wieku ;D
Lila,pewniak mój 19

Lestek....wypraszam sobie a co to mój wiek to juz taki stary czy co?

Haha źle to ująłem. Jestem starszy niż na zdjęciu wyglądam a "Twój wiek" miał się odnieść do jakoby mojej pięćdziesiątki 

OPA mam do cieboie pytanie tylko nie wiem czy moge tak bezposrednio na forum
Andromeda jest takie przysłowie "Kto nie ma szczęścia w miłości, ten ma w Kartach . I masz swoje 140 zł
i ciesz się bo ja jak pożrę się ze swoim szanownym to mam
w domu
i ciesz się bo ja jak pożrę się ze swoim szanownym to mam
w domulila przepraszam zachowałem się jak gówniarz, pójdę do kąta się wstydzić...

kasia231 to wymień go na niebo

lila obejrzalem twoj profil i tak miedzy nami to ty brzydula jestes!!!!!!!!!!!!!!11

lila

zastanowię się