Wpisy 2 902 553 – 2 902 652
15 czerwca 2017 22:42 → 15 czerwca 2017 23:42, 100 wpisów
w poniedziałek brakowało noża ktoś zgubił ale koleżanka się przyznała że spadał jej do sterylizatora ale wyciągnąłem
sposobem a zmiana się już kończyła i w dodatku pierwsza zmiana
Ja te swoje koleżani to stawiam do pionu niech się ku..ogarną to nieprzecież przedszkole
tylko ja gram w mini to nie uciekne małe pieniadze domek tylko chce mieć bo bloki mnie już w ***.... i ta patologia
Szkoda że nierobisz z nami nima zkim pojajcowac tyle co z Menstarem
Niema do czego wracać przynajmniej cię koleżanka nie woła jak mnieM...M..MM...
Pamiętaj FORSAMi ale bar i prazubr lej go w dziub zawsze będzie wielki
Tak to dzisiaj było.
Sprawdziłem 2 zestawy Angierskiego, obydwa były na NIE.
Trafił 2 x 2/10.
Angierskiemu liczby typuje ...komputer. Wniosek jest taki:
- program komputerowy nie nadaje się do typowania liczb.
Sprawdziłem 2 zestawy Angierskiego, obydwa były na NIE.
Trafił 2 x 2/10.
Angierskiemu liczby typuje ...komputer. Wniosek jest taki:
- program komputerowy nie nadaje się do typowania liczb.
Forsami.
Menstar byłeś na procesji sypałeś kwiatki czy dzwoniłeś dzwonkiem dzyn dzyn dzyn
nie ma reguł żadnych ja w lotto puszczałem jeden zakład i trójki wchodziły kilka w przeciągu nie całych dwóch miechów a teraz tyle zakłądów ledwo jedna trójka albo nic a i komputerowo i też nic nie ma reguły żadnej to tylko taka iluzja nadzieja że to sie sprawdzi
A umnie zwrot z Multi 8 złotych jutro zagram jeden zakład Lotto z Plusem na dziesięć losowań swoje liczby żeby się kasa nie rozeszła
dobre i 8 zł zawsze jakiś zwrocik i nadzieja że będzie lepiej
ja liczę na jakiś zwroty mam coś jeszcze do zagrania odłożone
Ty nie być jak padre Paderewski Penderecki co miał ze strachu brudne portecki bał się przyznać. Z kat jest
ale to tylko czasowo miliony już nie długo spadną z nieba jak grad z jasnego nieba
Oddaje głos do studja bo mija wyschła studnia baterja nie bakterja naładować trzeba pomnożyć anie się modlić się żeby nie gram of protein and the rest will follow up on coś śpi jeszcze osiem and I Lotto z Plusem postawie jeszcze osiem and the rest will follow any responses to trzeba powiedzieć ale ani w Multi Multi wcześnie, I jest zestaw pięć u Wiedźmy to wszystko
Nic, na jutro 50 zakładów postawie i tyle szansie trzeba do pomóc
Komputer nic nie da słuchaj radio złote przeboje ten teges mówili w radiu
jak tam dni Dębicy słyszałem że kiepsko u was sprzęt za lało wokalista nie zagrał w Pilzno lepiej burza ominęła
tak powiedziała jedna dziołcha z zakładu że ta robota to nie jej klimaty i poszła w cholerkę