Wpisy 2 902 520 – 2 902 619
15 czerwca 2017 22:26 → 15 czerwca 2017 23:16, 100 wpisów
We wtorek w Lotto 3/6 a dzis w Lotto+ 3/6. To teraz w sobote?
poniedziałek trójka 41 zł i dziś trójka ale nie wiem ile za trójkę dziś
Dziwne że tylko trójki na tyle zakładów tym sposobem 50 zakładów gra dużo ludzi no ale to nie jest proste dogonić staroste
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
ja tylko spojrzeć na tabelę wygranych a nie pisałem o tym wcześniej, że w święta ludzie świętują, a nie chodzą do kolektury, dlatego w te dni losują dziwne przedziały liczb, żeby chociaż oskubać tych co zagrali w stosunku 30/70 %
Miłego wieczorku
taka desperacja mnie chwyciła by grac chyba za bardzo się rozpędziłem
jak będą zwroty chciaż częściowe to będę dokładał ale trójkę trafić też nie łatwo
całą niedzielkę analizowałem liczby z klika godzin z wygranymi
pierwszy start i trójka drugi start zero trzeci start zero i dziś trójka
Lucek przypominam że jeszcze jest Boże Ciało to gdzie ciludzie mieli niby zagrać chyba w kościele na organach
jak ktoś miał losy ważne na dziś to uczestniczył w grze a jak nie to się modlił by nie padły liczby
w sumie lotto z plusem nie puszczone wszystko na jedną grę sie nastawiłem
Dokładnie tak jak piszesz sam też to przerabiałem modlić się żeby nie wygrać a raz żeby wygrać dobre
Taki tłok towaru że noży nie zapiszesz bo nie dojdziesz do mistrzówki
w poniedziałek brakowało noża ktoś zgubił ale koleżanka się przyznała że spadał jej do sterylizatora ale wyciągnąłem
sposobem a zmiana się już kończyła i w dodatku pierwsza zmiana
Ja te swoje koleżani to stawiam do pionu niech się ku..ogarną to nieprzecież przedszkole
tylko ja gram w mini to nie uciekne małe pieniadze domek tylko chce mieć bo bloki mnie już w ***.... i ta patologia
Szkoda że nierobisz z nami nima zkim pojajcowac tyle co z Menstarem
Niema do czego wracać przynajmniej cię koleżanka nie woła jak mnieM...M..MM...
Pamiętaj FORSAMi ale bar i prazubr lej go w dziub zawsze będzie wielki
Tak to dzisiaj było.
Sprawdziłem 2 zestawy Angierskiego, obydwa były na NIE.
Trafił 2 x 2/10.
Angierskiemu liczby typuje ...komputer. Wniosek jest taki:
- program komputerowy nie nadaje się do typowania liczb.
Sprawdziłem 2 zestawy Angierskiego, obydwa były na NIE.
Trafił 2 x 2/10.
Angierskiemu liczby typuje ...komputer. Wniosek jest taki:
- program komputerowy nie nadaje się do typowania liczb.
Forsami.
Menstar byłeś na procesji sypałeś kwiatki czy dzwoniłeś dzwonkiem dzyn dzyn dzyn
nie ma reguł żadnych ja w lotto puszczałem jeden zakład i trójki wchodziły kilka w przeciągu nie całych dwóch miechów a teraz tyle zakłądów ledwo jedna trójka albo nic a i komputerowo i też nic nie ma reguły żadnej to tylko taka iluzja nadzieja że to sie sprawdzi
A umnie zwrot z Multi 8 złotych jutro zagram jeden zakład Lotto z Plusem na dziesięć losowań swoje liczby żeby się kasa nie rozeszła
dobre i 8 zł zawsze jakiś zwrocik i nadzieja że będzie lepiej
ja liczę na jakiś zwroty mam coś jeszcze do zagrania odłożone