Wpisy 2 901 620 – 2 901 719
14 czerwca 2017 18:12 → 14 czerwca 2017 21:36, 100 wpisów
Faral40
ta z tymi wolnymi to dziwnie , Belgia wcale nie taki katolicki kraj masa muslinów a najwięcej wolnego i to w święta katolickie
a belgusy niewiem.w nocy laduje dpd eindhoven i smigam do lyonu.myslalem ,ze najwieksze nygusy europy(zaby) beda sie biwakowac,a tu kicha.
A są większe szanse wygrania puszczając jedne i te same liczby? Gra ktoś tak?
huaweia,ja ci powiem.ja na przykladzie mini lotto.robie tak.kupuje 7zakl na 21 losowan 5skreslen i jak wracam do Polandi,to jeszcze sie nie zdarzylo,zeby sie nie zwrocil. z dwa razy mialem minus .moze po 2-3 zeta.
huaweia na portalu 3 gry dla swoich klientów losują mini i lotto - za darmo - opcja zagraj z szefem - na tych samych liczbach przez ostatnie 2 lata weszły im 2-3 trójki , tak to wygląda , albo masz fart i żyłkę , albo kicha
Zagrałem w Multi Multi na trzy losowania bo jutro pozamykane noi Mini I Lotto z Plusem ijeden Lotto z Plusem na trafił spodobał się mi ten układ liczb że to dodam do typowań razem ze swoimi liczbami stałym moim zakładem
A nadodatek była moja ulubiona sprzedawczyni u której lubiałem zagrać bo miała dobrą ręke do
2 901 588. huaweia 2017-06-14 (17:26)
A można jakoś temu szczęściu dopomóc??
Można . Nie oszukiwać GO.
A można jakoś temu szczęściu dopomóc??
Można . Nie oszukiwać GO.
huaweia Nie
cóz ja teraz będę grać w keno i próbować trafić 2/2 przy stawce x10. licz sobie to tak, jeśli zakład kosztuje 2 zł a wygrana jest 14 zł, jeśli nie trafisz 7 razy z rzędu czyli równowartości wygranej to jesteś na minusie itd
1. Zaq.. Wpis 610. 6 liczb.
2-3/6.
2-3/6.
2. Faral. 608. 5 liczb,
1-2/5.
1-2/5.
3. Kamyk. 593. 9 liczb.
3-5/9.
3-5/9.
4. Gryks. 9 liczb. 555.
1-3/9.
1-3/9.
Przerwa.
Gra KTOŚ w Rumuńskie Lotto???
Gryks.
Tylko szkoda ze nie da rady jak ci wyjdzie 3/5 które to jak urazilem sorry nie miałem zamiaru
Gryks.
Żartowałem.
Żartowałem.
Każdemu życzę wygranej, bez względu co napiszę.
Kolejny weekend imprezy urodziny koleżanki powiazane z dniami polkowic w so między innymi dżem whisky moja zona
Powidła.
Doktor.
Gdzie nasz dzielny początkujący urzędnik ...Krzysztof c ???
Sebol Faral wypił bym z wami ale niestety przyroda małe zielone I ru... nocka niestety do roboty
ja bylem wczesniejszy weekend pare mniejszych karpi w tym 7.600kg
spoko wazne ze lowisz ja tylko buzi foto i do wody ale nie umie przebic 16,400kg a spoko do ogarniecia cierpliwosc
drapiezniki tez ciekawe rybki szczupak sandacz wegorz sum tez potrafia dostarczyc pelno wrazen
domyslam sie szczupak skoczna ryba jest i to jest w tym piekne walka i czy sprzet podoła
A Sum mi już wędkę połamał i zerwał30 żyłkę ale holowałem go kilkanaście metrów
a to juz nie mam pytan cos pieknego pojedynek z sumem moze trwac i trwac
nie wiadomo co do konca zabierze ale to jest ta adrenalina...ja nastawiam sie na karpie i amury ale i duzy leszcz i karas tez zabierze na proteine czy pellet
Witam wieczorowo...
wiosenna pogoda,cos nie dopisuje...
ale MP pogoda jest
wiosenna pogoda,cos nie dopisuje...
ale MP pogoda jest
sebool
nie ogladam wiele TV
a tego programu nie znam...
wole pogadac z moją papugą żako
nie ogladam wiele TV
a tego programu nie znam...
wole pogadac z moją papugą żako